Jump to content

Windows 8 με 15 €

narta

Recommended Posts

Δεν νομίζω. Είναι για ένα pc..

Offtopic.

Η σχολή σας δεν είναι καταχωρημένη στο ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ.

Το τμήμα στο οποίο ανήκετε δεν έχει πρόσβαση στο MSDN Academic Alliance.

ΤΕΙ Εφαρμογών Πληροφορικής και δεν έχει πρόσβαση. Δηλαδή ποιο ίδρυμα θα μπορούσε να έχει ας πούμε; ΤΕΙ Ιχθυοκαλλιέργειας;

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply
Δεν νομίζω. Είναι για ένα pc..

Offtopic.

ΤΕΙ Εφαρμογών Πληροφορικής και δεν έχει πρόσβαση. Δηλαδή ποιο ίδρυμα θα μπορούσε να έχει ας πούμε; ΤΕΙ Ιχθυοκαλλιέργειας;

Δεν εισαι μονος φιλε μου..

Ηλεκτρονικη Τει Πειραια.. Μια απο τα ιδια..

Εγω βαζω τα παντα κανονικα και βαζω και κανονικο serial και μου λεει λυπουμαστε και μλκιες...

Λυπούμαστε.

Δυστυχώς, οι πληροφορίες που παρείχατε κατά τη διαδικασία της εγγραφής δεν είναι κατάλληλες για την προσφορά αναβάθμισης.

Τι πρεπει δηλαδη να βαλω?

Εγω βαζω τα παντα κανονικα και βαζω και κανονικο serial και μου λεει λυπουμαστε και μλκιες...

Λυπούμαστε.

Δυστυχώς, οι πληροφορίες που παρείχατε κατά τη διαδικασία της εγγραφής δεν είναι κατάλληλες για την προσφορά αναβάθμισης.

Τι πρεπει δηλαδη να βαλω?

Όπως έγραψα και πιο πίσω, για να μην σου ζητάει serial μπες με IE.

Και επίσης, τον ταχυδρομικό κώδικα γράψε τον με τη μορφή XXX XX (3 πρώτα ψηφία-κενό-υπόλοιπα 2 ψηφία).

:)

Καλησπέρα.Μια ερώτηση.Έχω vista αγορασμένα από plαιsio .Πάω να κάνω αναβάθμιση με 30€ και χρησιμοποιώντας το windowsupgrade tool που ελέγχει τη συμβατότητα μου βγάζει μήνυμα για εσωτερικό λάθος και να ελέγξω τις σχετικές καταγραφές και με πετά έξω.Καμμιά ιδέα κανείς? Ευχαριστώ

Καλησπέρα.Μια ερώτηση.Έχω vista αγορασμένα από plαιsio .Πάω να κάνω αναβάθμιση με 30€ και χρησιμοποιώντας το windowsupgrade tool που ελέγχει τη συμβατότητα μου βγάζει μήνυμα για εσωτερικό λάθος και να ελέγξω τις σχετικές καταγραφές και με πετά έξω.Καμμιά ιδέα κανείς? Ευχαριστώ

Αν διαβασεις τα νηματα θα σου λυθουν ολες οι αποριες.

Λογικά θα μπορείς να τα πάρεις..

Εγώ είχα τα 7 από τον θείο και μια χαρά πήρα τα 8 με 15€.

:)

Σε ποση ωρα σου κατεβηκαν. Εμενα λεει 30 λεπτα.με 12μβιτ γραμμη και πατησα την επιλογη να τα κατεβασω απο το λινκ που σου δινει στο εμαιλ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.