Jump to content

Windows 8 με 15 €

narta

Recommended Posts

Windows 8 Pro 29.99€

Απλα ακολουθήστε τα βήματα του download assistant που θα τρεξετε. Πληρωμη μεσω Paypal

Στο καπακι απο εδω παιρνεται και κλειδάκι για το Media Center τσαμπε

feels good to be legit man...

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Στο insomnia κάποιος αναφέρει ότι μπορείς να τα πάρεις με 15€.

Windows 8 με 15 ευρώ? - Προσφορές - Insomnia.gr

Και κάτι άσχετο. Νομίζω ως συνδυασμός δεν είναι άσχημος.

SSD Samsung 830 2,5” 64GB + μνήμη Corsair DDR3 στα 4GB = 69.9€

Turbo-X Upgrade Kit "SSD" - Πακέτα Αναβάθμισης - plaisio.gr

Όταν αγοράζεις αυτή την έκδοση μπορείς να κάνεις μόνο αναβάθμιση; Μόνο οι εκδόσεις System Build που είναι ακριβότερες είναι για μετά το format;

Όχι κανονικό serial έρχεται για clean αναβάθμιση

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

Τελικά αγόρασα serial με 15 ευρώ . Καταχώρησα νομιμη αγορά που είχα κάνει πέρυσι με windows 7 απλά έβαλα οτι τον πήρα τον υπολογιστή φέτος τον σεπτέμβρη , μου έστειλε η microsoft email με κωδικό προσφοράς τον οποιό έβαλα στον assistance στην επιβεβαίωση πληρωμής και μπάμ η τιμή κατεβηκε στα 14,99 . Αποδοχή και όλα Μια χαρά . Τωρα κατεβάζω το iso !! .

Ξέρει τι κάνει η microsoft . Για πρώτη φορά θα αποκτήσουμε όλοι μας γνήσια windows !

Πως το κατεβάζεις; Εμένα μου βγάζει αυτό και δεν ξέρω τι κατεβάζει που το αποθηκεύει... :wassat:

attachment.php?attachmentid=52994&stc=1&d=1351432811

Είπα κατεβάζω . Ουτε εγω ξέρω που αποθηκεύει !! Κάτι μου λέει οτι θα ξεκινήσει μόνο του αναβάθμιση που λογικά θα πρέπει να ανακόψουμε μιας και εγώ δεν θέλω να αναβαθμίσω τώρα . Τελοσπάντων ,σε λίγη ώρα είδωμεν ...

Χαζομάρα . Τελείωσε και στο τέλος έβγαλε 2 επιλογές . Εγκατάσταση τώρα και εγκατασταση αργότερα απο την επιφάνεια εργασίας . Πάτησα το 2ρο αλλα δεν μπορώ να εντοπίσω το iso .

Χαζομάρα . Τελείωσε και στο τέλος έβγαλε 2 επιλογές . Εγκατάσταση τώρα και εγκατασταση αργότερα απο την επιφάνεια εργασίας . Πάτησα το 2ρο αλλα δεν μπορώ να εντοπίσω το iso .

Ωραία...

Εμένα προχώρησε νερό, στη γυναίκα μου ζητάει s/n των 7...

Μόλις τα εγκατέστησα και έγινε κανονικά η ενεργοποίηση. :)

Για να μην έχετε πρόβλημα κάντε τα βήματα μέσω ΙΕ.

Edit. Στο adslgr έχει αναλυτικές οδηγίες.

Sent from outer space using tapatalk!

Windows 8 Pro 29.99€

Απλα ακολουθήστε τα βήματα του download assistant που θα τρεξετε. Πληρωμη μεσω Paypal

Στο καπακι απο εδω παιρνεται και κλειδάκι για το Media Center τσαμπε

feels good to be legit man...

Μπηκα στο λινκ που δίνεις και στον οδηγό αναβάθμισης οταν φτάνει στο σημείο της συμπλήρωσης των πληροφοριών (ονομα - επώνυμο μαιλ κ.λ.π.) στην συμπλήρωση του ΤΚ οποιον και να δώσω μου βγάζει την συνμμένη εικόνα Τι κόλπο ειναι τούτο πάλι??

post-4040-1416076734,181_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.