chek2fire Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2012 Εχώ σχεδόν ένα χρόνο αυτό εδώ το upsUPS APC POWER-SAVING BACK-UPS ES 550VA | You.grξαφνικά χθές άρχισε να βγάζει ένα συνεχόμενο buzz ήχο και ιδίως όταν το έβγαζα από την μπρίζα και δούλευε με την μπαταρία του αυτός ο buzz ήχος γινόταν αρκετά δυνατός δλδ μπορούσες να τον ακούσεις άνετα. Ακόμα και όταν του έβγαλα τελείως την μπαταρία και το έβαλα στο ρεύμα το buzz ακουγόταν αλλά πάρα πολύ χαμηλά. Το παράξενο είναι ότι αυτός ο ήχος και το μπαζάρισμα περνάει και στην τηλεώραση που του έχω πάνω μια plasma samsung 6500 και όταν γίνετε δυνατό τότε δυναμόνει και στην τηλεώραση.Τι κάνω το γυρνάω για service η αλλάζω καμια μπαταρία? Αυτό με την τηλεόραση ιδίως με φοβίζει μην πάθει καμιά ζημιά. Να πώ ότι έχω δύο χρόνια και το μεγαλύτερο 700αρη της ίδιας σειράς που έχω το pc, οθόνη πάνω χωρίς να έχει ανάλογο πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Οκτώβριος 27, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2012 εχεις παρόμοιο θέμα με άλλες ηλεκτρικές συσκευές / φωτα στο σπίτι σου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chek2fire Οκτώβριος 27, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2012 Δεν είχα γενικά θέμα με κάποια συσκευή και μιλάμε στο σπίτι δουλεύουν συνέχεια διάφορες συσκευές με ηλεκτρισμό. Λες να το δοκιμάσω και σε άλλο σπίτι να δω μήπως είναι πρόβλημα του δυκτιου? Και γιατί δεν έχει πρόβλημα και το άλλο ups η δεν έχει πρόβλημα τώρα η τηλεόραση που την έβαλα πάνω σε ενα πολύμπριζο ασφαλείας?Και να πω ότι το ups το δοκίμασα και σε άλλη μπρίζα στο σπίτι και είχε το ίδιο πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Οκτώβριος 27, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2012 οπότε είναι θέμα ups. έχεις κανά πολύμετρο να δείς αν οι τάσεις που δίνει το ups είναι Οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chek2fire Οκτώβριος 27, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2012 Οχι δεν έχω. Αρά προτείνετε για επιστροφή και service? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Οκτώβριος 27, 2012 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2012 ε ναι , ειδικά αμα εχεις εγγύηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
chek2fire Οκτώβριος 30, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 Πήρα την αντιπροσωπεία τους εδώ στην Ελλάδα και μιλάμε άμεση εξυπηρέτηση. Θα αντικαταστήσουν το προιόν με νέα συσκευή συν ότι θα μου αφήσουν και ένα περιθώριο μιας βδομάδας να δω αν η νέα συσκευή έχει η όχι πρόβλημα και μετά θα παραδώσω την παλιά. Και στο forum της apc που είχα κάνει ερώτηση μου είχαν πει ότι μάλλον υπάρχει κάποια βλάβη αν και εκεί δεν ήταν σίγουροι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orck Νοέμβριος 2, 2012 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 +1 στην APC, καλα κανεις και τα γραφεις αυτα να ξερουμε τι μαρκα να ειναι οι μελλοντικες αγορες μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.