anisixos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2012 Ειμαι μπλογκερ απο το 2007. Πριν μερικους μηνες εσβησα το μπλογκ μου αλλα το μετανιωσα. Εψαξα τα ποστ στο google και στο bing και πατησα εκει που λεει προσωρινα αποθηκευμενη. Βρηκα αρκετα απο το 2010 και μετα. Το ερωτημα, ομως, ειναι γιατι ας πουμε σωθηκαν πολλα απο το 2010 και το 2011 και ελαχιστα απο το 2012 και ειδικα τους τελευταιους μηνες; Ξερει κανεις;Απο τα πολυ παλια βρηκα πολυ λιγα δυστυχως και οχι στη google αλλα στο wayback machine.Παιδια βοηθηστε με! Θελω πολυ να ξαναβρω ολα μου τα ποστ. Θα εκανα τα παντα για να τα ξαναβρω.Να σημειωσω οτι διεγραψα ολα τα ποστ απο το μπλογκ και διεγραψα και το google account.Help me! Θελω ξανα ολα μου τα ποστ. PLEASE!!ΥΓ. Η google έχει όλα τα ποστ στη διάθεση της; Μπορώ να τα ζητήσω; Πως μπορώ να επικοινωνήσω με τη google; Έχει τηλέφωνο η google Ελλάδας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Οκτώβριος 27, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2012 Πριν μερικους μηνες εσβησα το μπλογκ μου αλλα το μετανιωσα.Να σημειωσω οτι διεγραψα ολα τα ποστ απο το μπλογκ και διεγραψα και το google account.Έκανες κάτι που δείχνει συνειδητή ενέργεια. Σαν να έσκιζες όλα σου τα χειρόγραφα, να τα έριχνες μέσα σε κουβάδες από μαύρο μελάνι και μετά να τους έβαζες και φωτιά. Στο θέμα: Σώσε ό,τι μπορείς (και όσο φιλοξενούνται ακόμα σε cache) από μηχανές αναζήτησης. Στείλε mail στην google μήπως και μπορεί κάτι να αναστραφεί (εξαρτάται πόσος καιρός πέρασε από τη διαγραφή του blog). Κάτι άλλο δεν υπάρχει.Υ.Γ. Τόσα χρόνια blogger, ένα backup στο δίσκο σου, δεν είχες κάνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Οκτώβριος 27, 2012 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2012 Να σημειωσω οτι διεγραψα ολα τα ποστ απο το μπλογκ και διεγραψα και το google account.Help me! Θελω ξανα ολα μου τα ποστ. PLEASE!!Καλά τα πήγες.Και να υπάρχει λύση μην του απαντήσει κανείς. Το πάθημα μόνο έτσι θα γίνει μάθημα. Και τηνεπόμενη φορά περισσότερη σκέψη πριν γίνουντόσο δραστικές ενέργειες. Και κανά back-up ε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 27, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2012 Έχει τηλέφωνο η google Ελλάδας; μου θυμιζει πελατες που μου ζητανε τηλεφωνο απο easports codemasters στην ελλαδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 27, 2012 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2012 Internet Archive: Digital Library of Free Books, Movies, Music & Wayback MachineΆλλη φορά όμως να σκέφτεσαι πιό ώριμα πριν κάνεις τελεσίδικες πράξεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Οκτώβριος 27, 2012 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2012 A ωρε, όλοι τον πήρατε από τα μούτρα.. Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anisixos Οκτώβριος 27, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2012 Δηλαδή αν δεν διέγραφα το λογαριασμό τι θα άλλαζε;Πως μπορώ να στείλω μειλ στη google;Γιατί εμφανίζει ποστ απο το 2010 και το 2011 και όχι απο το 2012;Τι μπορώ να κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 27, 2012 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2012 Δηλαδή αν δεν διέγραφα το λογαριασμό τι θα άλλαζε;Πως μπορώ να στείλω μειλ στη google;Γιατί εμφανίζει ποστ απο το 2010 και το 2011 και όχι απο το 2012;Τι μπορώ να κάνω;Αυτό που σου έβαλα το είδες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
anisixos Οκτώβριος 27, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2012 ναι το ειδα. εκει υπαρχουν ομως πολυ λιγα ποστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Οκτώβριος 27, 2012 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2012 Έχω διαγραμμένα blogs στη λίστα μου στο http://www.google.com/reader/ τα οποία εμφανίζονται κανονικά από εκεί (κείμενα, εικόνες). Ακόμα και διαγραμμένα posts σε ενεργά blogs εμφανίζονται. Αν θες δώσε το url να το δοκιμάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anisixos Οκτώβριος 28, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2012 anisixos.blogspot.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Οκτώβριος 28, 2012 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2012 Δυστυχώς τίποτα. Λέει ότι δεν βρέθηκε το blog. Ίσως αν το είχες από πριν στη λίστα τώρα ακόμα να μπορούσες να τα δεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.