lef1706 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2012 Καλησπέρα, Διαθέτω το πολυμηχάνημα Epson sx415 και μου παρουσίασε πρόβλημα με τα μελάνια του. Δεν αναγνωρίζει το μπλε μελάνι. Εδώ θέλω να επισημάνω ότι την πρώτη φορά που άλλαξα μελάνια πήρα τα γνήσια και την επόμενη πήρα ημιτασιον. Μετά από λίγο καιρό μου παρουσίασε το πρόβλημα. Μου δώσανε και ένα καινούργιο ημιτασιον μπλε μελάνι αλλά συνεχίζει να έχει το ίδιο πρόβλημα.Να υποθέσω ότι παει για πέταμα το πολυμηχάνημα;Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Οκτώβριος 26, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 οταν λες δεν αναγνωριζει ? το βλεπει ως τελειωμενο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lef1706 Οκτώβριος 27, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2012 Οχι το μήνυμα που βγάζει είναι να αντικαταστήσω το μελάνι...Δεν το αναγνωρίζει καθόλου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Οκτώβριος 27, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2012 Μάλλον θα θέλει reset το chipάκι στο μελάνι,για αυτό δεν στο αναγνωρίζει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lef1706 Οκτώβριος 27, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2012 Θα πάω να τους κάνω reset στα μελάνια..Αν βέβαια δεν τα αναγνωρίζει πάλι βλέπω να το πετάω το πολυμηχάνημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Οκτώβριος 27, 2012 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2012 Κοίτα αν σου δούλευε πριν και τώρα δεν δουλεύει, σημαίνει ότι θέλει reset γιατί δεν το αναγνωρίζει καν ! Τώρα για το μετά το βλέπεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
lef1706 Οκτώβριος 27, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2012 Οκ πάω να τα κάνω ένα reset τώρα το πρωί και βλέπουμε..Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Οκτώβριος 28, 2012 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2012 δες επισης τα chips πανω στα μελανια...καμια φορα κουνιουνται..ισως δε κανουν καλη επαφη Link to comment Share on other sites More sharing options...
lef1706 Οκτώβριος 28, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2012 Από ότι βλέπω μάλλον πρέπει να έχουν πρόβλημα τα συγκεκριμένα ημιτασιόν μελάνια...Ήδη πήρα πήρα 2 από το Πλαίσιο και δούλεψε, αλλά μετά πάλι μου παρουσίασε πρόβλημα με τα άλλα μελάνια.Θα πάω να πάρω και τα υπόλοιπα μελάνια από το Πλαίσιο ελπίζοντας να μην έχω άλλα προβλήματα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Οκτώβριος 28, 2012 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2012 Δε περνεις ενα CISS να τελειωνειςΕιδικα στο μοντελο σου ειναι και πολυ φτηνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lef1706 Οκτώβριος 28, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2012 Δεν είναι και άσχημη ιδέα. Απλά με χαλάει λίγο ότι πρέπει να έχεις τα δοχεία από έξω και γενικά έχω αρκετά περιορισμένο χώρο. Κοιτάζω όμως τα επαναγεμιζόμενα μελάνια. Δεν είναι πολύ ακριβά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.