obelix7 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2012 Παιδες τις τελευταίες μέρες έχω ένα θέμα με την παρακολουθηση του φορουμ απο την εφαρμογή tapatalk . Συγκεκριμένα καποια μεγάλα θεματα, πχ ανέκδοτα, οταν μπαινω μεσα, μου βγαζει καποια παραλληλόγραμμα που δεν εχουν καθόλου περιεχόμενο. Δηλαδη σαν να φορτώνει το πλαισιο του καθε σχόλιου αλλα να μην υπάρχει καθόλου ουτε σχολιο ουτε ονομα ουτε τπτ. Ξέρεις κανείς τπτ?Δεν έχω δοκιμασει να το απεγκαταστήσω και να το ξαναβάλω. απλά ρωτάω , πριν το κάνω, αν είναι γενικό το φαινομενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 26, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 Σε τι κινητο/tablet, ποιο os και version ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Οκτώβριος 26, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 nexus S με 4.1.2 μαμα ρομ. και tapataplk version 1.13.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 26, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 Εχεις δοκιμασει μπας κ εχει καποιο update ? Ξηλωμα και επανεγκατασταση ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Οκτώβριος 26, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 update δεν εχει για ευνοητους λόγους... :devil: Ναι το ξηλωμα ηθελα να αποφυγω για να μην τα περασω απο την αρχη. αλλα οκ τωρα αυτο κανω.update: ολα κομπλε. εκδοση 2.4, ολα ρολοιthanx για τον χρονο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.