Nos-Dio Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2004 λοιπον ψηνομαι να της φλασαρω το βιος οπως θα καταλαβατε και απο τον τιτλο! η καρτα ειναι radeon 9800 pro pcb,r350 core,hynix 2.8 ns μνημες! Με λιγα λογια ειναι μια 9800 προ που απλα πηγαινει.. λοιπον αφου διαβασα και στο φορουμ την φλασαρα με ενα bios της club 3d 9800 xt αλλα εχω αρτιφακτς στο game 2 στο 3dmark 3k2....οποτε κατι τρεχει... ξερει κανεις ποιο ειναι το σωστο βιος που πρεπει να φλασαρω και αν ναι απο που?? διαβασα οτι ειναι καλα της gigabyte αλλα απο που?? Απο το σιτε της δεν εχει νοημα αφου δεν ξερω αν ειναι για hynix μνημες! HELP Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixlss Αύγουστος 24, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 http://www.techpowerup.com/bios/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prescott Αύγουστος 24, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 με r350 παντα θα εχεις αρτιφακτς νομιζω ... οτι βιος της ΧΤ και να φλασαρεις:giveup: :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 24, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 η καρτα πηαγινει 412/365+ με το ατι τοολ οποτε γιατι να εχω αρτιφακτς???οι μνημες οταν την πρωτοπηρα ειχαν δοκιμαστει στα 380 και δεν ειχαν προβλημα και μαλιστα χωρις ψυχτρακιααπο ολα αυτα τα bioses δεν βρηκα καποιο που να ειναι για hynix 2.8...τι να κανω τελικα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Αύγουστος 24, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 πηαινε εδω εχει ολα τα ΒΙΟΣ και ΒΙΟΣ ΕΔΙΤΙΝ ΤΟΟΛΣ http://www.mvktech.net/news.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prescott Αύγουστος 24, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Αρχική απάντηση από apostglen46 [Σήμερα, στις 14:53] ΒΙΟΣ και ΒΙΟΣ ΕΔΙΤΙΝ ΤΟΟΛΣ http://www.mvktech.net/news.php πρεπει να βαριεσαι πολυ για να το γραφεις ετσι :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 24, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 ati bios collection use at your own risk!!!καλη επιτυχια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 24, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 ευχαριστω για την βοηθεια,αλλα δεν παιζει η καρτα με bios xt απο οτι καταλαβαμαλλον κατεβαζει πολυ τα timings και για αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 24, 2004 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 15:31] ευχαριστω για την βοηθεια,αλλα δεν παιζει η καρτα με bios xt απο οτι καταλαβαμαλλον κατεβαζει πολυ τα timings και για αυτο... δεν το νομιζω...απλα θελει προσπαθεια κα λιγη τυχη...του αδερφου μου (πρωην δικια μου)Saphire 9800 non-pro τρεχει απροβληματιστα με bios ΧΤ....αλλαξαμε βεβαια καμια εικοσαρια διαφορετικα bios....το πολυ πολυ να χασεις το bios οποτε την στελνεις για RMA και τσιμπας μια καινουρια.....αν οχι κατι καλυτερο....δεν εχεις τιποτα να χασεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Αύγουστος 24, 2004 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Γενικά από ότι έχω διαβάσει, δεν ενδείκνυται το flash σε XT, για όσες έχουν R350 πυρήνα...Και ο κύριος λόγος είναι τα artifacts που παρουσιάζει....ουπς!!! ..... ΣΕΙΣΜΟΣ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.