Jump to content

Συμβουλή για κεραία δικτύου

Bulletproof

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Θέλω και εγώ με την σειρά μου να θέσω το πρόβλημά μου μήπως και βρώ κάποια λύση.

Εδώ και καιρό έχω κάνει μεταφορά την γραμμή μου στο γραφείο και στο σπίτι λόγο ότι δεν χρησιμοποιώ τηλέφωνο

διότι μένω μόνος μου το έκοψα.Ο γείτονας λοιπόν προσφέρθηκε ο άνθρωπος να μου δώσει τον κωδικό του wifi του αλλά όμως δέν έχω καθόλου καλό σήμα οπότε θα ήθελα να μου προτείνετε μία λύση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:p

Απεναντι; Απο κατω; Διπλα;

Αν μπορεις με καποιο τροπο να τον σημαδεψεις, βαζεις ενα nanostation loco m2 να κοιταει τον γειτονα, το ρυθμιζεις bridge mode και μετα κατευθειαν το καλωδιο στο pc σου.

Κοστος 50€ περιπου. Υπαρχει και σε tp-link με καμια 40αρα.

Αυτο εφοσον ξερεις απο ποιον γειτονα παιρνεις, γιατι η κεραια αυτη πρεπει να τον κοιταει.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Ασυρματη κεραια ειναι.

Η συνδεση θα ειναι ετσι, μονο που εκει που λεει "ρουτερ" εσυ θα συνδεσεις στο pc σου ή σε ενα access point.

ubiquiti-nanostation-m2-airmax-mimo-2-x-8dbi-2-4-ghz_im4.jpg

Tη συσκευη πρεπει να τη βαλεις στο μπαλκονι σου πχ να κοιταει το σπιτι του γειτονα. Ειναι αδιαβροχη κλπ...

Set%20UBiQUiTi%20NanoStation%20Loco%20M2%20Install-1.jpg

Set%20UBiQUiTi%20NanoStation%20Loco%20M2%20install-2.jpg

ubiquiti-loco-03.jpg

image.jpeg?a=40

απλώς με το tp το συγκεκριμένο βέβαια δεν ξέρω το τι firmware έχει και αν σου παίξει όπως το θες εγώ ένα 1043nd που έχω μου έβγαλε την παναγία μέχρι να βρω ένα stable ddwrt fw και ακόμα ψάχνω

απλώς μια συμβουλή που ίσως παίζει ανάλογα το fw βέβαια σε client mode ίσως πρέπει να βάλεις static route κανόνα το δίκτυο σου να το δρομολογεί στον router του γείτονα (αν δεν υπάρχει ο κανόνας αυτός) επειδή είσαι σε διαφορετικό δίκτυο

αν πάλι παίξεις client bridge θα είσαι στο ίδιο δίκτυο με τον γείτονα και δεν χρειάζεται να κάνεις τπτ :p

τα πάντα τα κάνει σαν repeat

Υπό λογικές πάντα συνθήκες γτ με τα fw έχω δει πολλά και διάφορα

επίσης να σημειώσω κάτι, δώσε όσο το δυνατό λιγότερα λεφτά

τα ασύρματα δεν αξίζουν ούτε cents είναι η πιο ελεεινή σε θέματα σταθερότητας τεχνολογία ιδικά όταν παίζεις outdoor

μην το νομίζεις δλδ ότι όσο πιο πολλά λεφτά δόσεις τόσο καλύτερη δουλειά θα κάνεις τα ίδια σκ@τ@ είναι

θα το δεις στην πορεία

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.