Bulletproof Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2012 Καλησπέρα, Θέλω και εγώ με την σειρά μου να θέσω το πρόβλημά μου μήπως και βρώ κάποια λύση. Εδώ και καιρό έχω κάνει μεταφορά την γραμμή μου στο γραφείο και στο σπίτι λόγο ότι δεν χρησιμοποιώ τηλέφωνο διότι μένω μόνος μου το έκοψα.Ο γείτονας λοιπόν προσφέρθηκε ο άνθρωπος να μου δώσει τον κωδικό του wifi του αλλά όμως δέν έχω καθόλου καλό σήμα οπότε θα ήθελα να μου προτείνετε μία λύση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 26, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 Απεναντι; Απο κατω; Διπλα;Αν μπορεις με καποιο τροπο να τον σημαδεψεις, βαζεις ενα nanostation loco m2 να κοιταει τον γειτονα, το ρυθμιζεις bridge mode και μετα κατευθειαν το καλωδιο στο pc σου.Κοστος 50€ περιπου. Υπαρχει και σε tp-link με καμια 40αρα.Αυτο εφοσον ξερεις απο ποιον γειτονα παιρνεις, γιατι η κεραια αυτη πρεπει να τον κοιταει.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulletproof Οκτώβριος 26, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 φίλε μου αυτό που λές δεν ξέρω τι είναι και αν χρειάζεται να τραβήξω καλώδιο άκυρο. Ντάξει είπαμε μην το μπιμ κιόλας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 26, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 Ασυρματη κεραια ειναι. Η συνδεση θα ειναι ετσι, μονο που εκει που λεει "ρουτερ" εσυ θα συνδεσεις στο pc σου ή σε ενα access point. Tη συσκευη πρεπει να τη βαλεις στο μπαλκονι σου πχ να κοιταει το σπιτι του γειτονα. Ειναι αδιαβροχη κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulletproof Οκτώβριος 26, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμβουλή.:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 28, 2012 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2012 απλώς με το tp το συγκεκριμένο βέβαια δεν ξέρω το τι firmware έχει και αν σου παίξει όπως το θες εγώ ένα 1043nd που έχω μου έβγαλε την παναγία μέχρι να βρω ένα stable ddwrt fw και ακόμα ψάχνω απλώς μια συμβουλή που ίσως παίζει ανάλογα το fw βέβαια σε client mode ίσως πρέπει να βάλεις static route κανόνα το δίκτυο σου να το δρομολογεί στον router του γείτονα (αν δεν υπάρχει ο κανόνας αυτός) επειδή είσαι σε διαφορετικό δίκτυο αν πάλι παίξεις client bridge θα είσαι στο ίδιο δίκτυο με τον γείτονα και δεν χρειάζεται να κάνεις τπτ τα πάντα τα κάνει σαν repeat Υπό λογικές πάντα συνθήκες γτ με τα fw έχω δει πολλά και διάφορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Οκτώβριος 28, 2012 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2012 Ubiquiti AG-2G16 AirGrid M2 HP AirMax | 173-2.4GHz | 172-Outdoor Wireless LAN | 14-ΔΙΚΤΥΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ | ΤΕΡΚΕΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε - ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΔΙΚΤΥΑ, WIFI, HOTSPOT, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΔΙΚΤΥΑΚΑ, TP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 28, 2012 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2012 επίσης να σημειώσω κάτι, δώσε όσο το δυνατό λιγότερα λεφτάτα ασύρματα δεν αξίζουν ούτε cents είναι η πιο ελεεινή σε θέματα σταθερότητας τεχνολογία ιδικά όταν παίζεις outdoorμην το νομίζεις δλδ ότι όσο πιο πολλά λεφτά δόσεις τόσο καλύτερη δουλειά θα κάνεις τα ίδια σκ@τ@ είναιθα το δεις στην πορεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 28, 2012 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2012 Για τοσο κοντινη αποσταση πιστευω το nano loco ειναι η πιο τιμια λυση. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.