uNick Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2012 Καλησπερα λαμπη!! ηθελα να κανω μια ερωτηση για ενα θεμα που μου κινησε την περιεργια... καθως ειχα παει στο συνεργειο να παραλαβω το αμαξι, στο ταμειο ηθελα να πληρωσω με καρτα (VISA). στο ταμειο ομως μου ειπε οτι δεν γινεται να πληρωσω εγω με την δικια μου καρτα γιατι το αμαξι ειναι γραμμενο στους γονεις μου. την ρωταω για ποιο λογο και μου λεει οτι ειναι παρανομο και δεν επιτρεπεται απο την εφορια... πρωτη φορα το ακουω αυτο... ισχυει? τι ακριβως συμβαινει? Ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 25, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2012 Δηλαδή ποια η διαφορα να πληρώσεις με μετρητα?Εμενα μου ακούγεται @@ αυτο, στη θεση σου θα πήγαινα μαζι με έναν αστυνομικο αν δε σου επέτρεπε να πάρεις το αυτοκίνητο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Οκτώβριος 26, 2012 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 Τελικά πλήρωσες με μετρητά...των γονιών σου; Γιατί φαντάζομαι αν ήταν δικά σου, θα ήταν πάλι παράνομο....:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Οκτώβριος 26, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 Τελικα η κοπελα στο ταμειο μου εκανε "χαρη" και πληρωσα με την καρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Οκτώβριος 26, 2012 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 Επειδη βαριοσουν να πας μεχρι το ΑΤΜ?:...: ΥΓ: Παντως και εγω οταν ειχα παει να πληρωσω τον εκκαθαριστικο (του πατερα μου), μου εριξαν Χ για χρεωση του λογιαριασμου μου, μονο με μετρητα ή λογαριασμο που ειχε και το ονομα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Οκτώβριος 26, 2012 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 διοτι πρεπει να σου βγαλουν τη πιστη , ακομα κι οταν ειναι να στα παρουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 26, 2012 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 Τελικα η κοπελα στο ταμειο μου εκανε "χαρη" και πληρωσα με την καρτα.διοτι πρεπει να σου βγαλουν τη πιστη , ακομα κι οταν ειναι να στα παρουνΠρέπει να διδάχθηκε από έμπειρους καταρτισμένους του δημοσίου.Σου βγάζουν την πίστη για μια διαδικασία πληρωμής αλλά στο τέλος τους πληρώνεις και λες "ευχαριστώ" με την ψυχή σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Οκτώβριος 26, 2012 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 έχει λογική αυτό που σου είπε η κοπέλα στο ταμείο. το αυτοκίνητο όταν μπήκε στο συνεργείο γράφτηκε στο βιβλίο εισερχομένων (με βάση το τι λέει η άδεια κυκλοφορίας). στο όνομα του κατόχου του αυτοκινήτου πρέπει να κοπεί και η απόδειξη ώστε να είναι φορολογικά σωστό το συνεργείο. εάν πληρώσεις εσύ με την δικιά σου κάρτα, δεν θα συμφωνεί η απόδειξη με το χαρτάκι της VISA όσον αφορά το όνομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Οκτώβριος 26, 2012 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 Επρεπε να της πεις "Δεν γινεται να πληρωσω εσενα γιατι η επιχειρηση ειναι γραμμενη στο αφεντικο σου" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 26, 2012 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 Στα 31 μου χρόνια δεν έχω ακούσει μεγαλύτερη μαλάκ... ΕΒΕΡ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Οκτώβριος 26, 2012 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 διαφωνείς δηλαδή με τον συλλογισμό μου; είναι φορολογικά σωστή μία επιχείρηση που φαίνεται να έχει λάβει ένα ποσό από τον uNick μέσω πιστωτικής χωρίς να έχει κόψει την αντίστοιχη απόδειξη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 26, 2012 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 Αφενός δεν πήγαινε σε εσένα η απάντηση μου, αλλά εν συνεχεία, νομίζω πως διαφωνώ ναι. Η εφορία θα κάνει διασταύρωση ποσών, δεν νομίζω πως κοιτάνε ΠΟΙΟΣ πληρωσε. Δεν έχει καμία σημασία.Χρέωσε, έκοψε απόδειξη για 100 ευρώ., τα πήρε τελείωσε.Δεν έχει σημασία αν τα πλήρωσα, εγώ η μάνα μου, ή ο φίλος μου. Δηλαδή στην απόδειξη αν είχε μετρητά θα έγραφε το όνομα του πατέρα του, ακόμα και αν ΔΕΝ ήταν εκεί?Δεν έχει καμία λογική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Οκτώβριος 26, 2012 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 Οντως. Αφου με μετρητα δεχονται, με καρτα γιατι οχι (και θα μπορουν να βρουν και ενα ονομα αν χρειαστει)? Ο φορος αποδιδεται οπως να 'χει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Οκτώβριος 26, 2012 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 έψαξα την απόδειξη από το τελευταίο service που το είχα πληρώσει με VISA. γράφει επί πιστώσει και η εξόφληση αποδεικνύεται με το χαρτάκι της VISA. εάν δεν συμφωνούν αυτά τα 2 χαρτιά, πώς αποδεικνύεις ότι έχεις εξοφλήσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 26, 2012 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 Ναι οπως το λες,Αλλα κοιτάνε ποσό, με ποσό, όχι όνομα στο τιμολόγιο με όνομα αυτό λέω. Η κάρτα μπορεί να είναι στο όνομα Σουλτάνα Ουσταμπασίδου for all THEY care. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Οκτώβριος 26, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 Επειδη βαριοσουν να πας μεχρι το ΑΤΜ?:...:το συνεργειο ειναι εξω απο την λαμια και για να παω στο ποιο κοντινο ΑΜΤ οποιας τραπεζας και να ειναι θα ηθελα 30 λεπτα πηγαινε και αλλα 30 ελα... το αμαξι δεν το αφησα για βραδυ.. το αφησα, περιμενα, το φτιαξαν και εφυγα.αλλα αν πχ εγω ηθελα να του κανω δωρο κατι στο αμαξι? θα το πληρωνα εγω οχι αυτος... ή αν εκανα σε καποιον τρακαρισμα εγω θα το πληρωνα οχι αυτος... δεν ειναι λογικο.. και θελω να ξερω αν οντως ειναι παρανομο και τι γινεται :/και ρωταω κιολλας εδω γιατι θα ξαναχρειαστει να πληρωσω και δεν θελω να παω με λεφτα στην τσεπη μεχρι εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Οκτώβριος 26, 2012 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 Δώρο; Είναι νόμιμο αυτό; Δεν πρέπει να κάνεις μεταβίβαση χρημάτων με συμβολαιογράφο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 26, 2012 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 Δώρο; Είναι νόμιμο αυτό; Δεν πρέπει να κάνεις μεταβίβαση χρημάτων με συμβολαιογράφο;λογικα μεχρι ενα μικρο ποσο δεν υπαρχει περιορισμος 1000 Ε πχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 26, 2012 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 Μα κάνουμε διάλογο τώρα χωρίς βάση, σαν όταν μου ζητάγανε ταυτότητα με chip and pin κάρτα γαμώ την Καλκούτα μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Οκτώβριος 26, 2012 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 Και εμενα παντως στο Π οταν αγορασα το hardwareγια το μαγαζι του αδερφου μου και ηθελα τιμολογιο , εβγαλα την visola αλλα cash card οχι πιστωτικη με δοσεις κτλπ δεν το δεχτηκε ,οπωτε τα παρατησα ολα στο ταμειο πηγα σε ΑΤΜκαι γυρισα με real money. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.