stevedri Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2012 εχω αυτη την μιτρικη και λεω να βαλω ενα ssd . υπαρχει ενα θεμα ομως. εχω sata 3 ports marvell το οποιο εαν βαλω sata 3 δεν θα εχω τις ταχυτητες που θα επρεπε. τι ssd μου προτινεται να βαλω, και να τον συνδεσω στον sata 3 marvell η στον sata 2 intel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Οκτώβριος 26, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 Η μητρικη σου εχει τον Marvel 9123 και μαλλον ειναι απο τις πιο χειροτερες υλοποιησεις της Marvell .Aρα τον SSD τον βαζεις κατα προτιμηση στον ICH10 Intel .Κατι σχετικο για παραδειγμα εδω :Marvell SATA-6G SSD Performance vs Intel ICH10 | Marvell SATA-6G,SSD Performance,88SE9128,Intel ICH10,88SE9123,Marvell SATA-6G 88SE9128 Solid State Drive SSD Benchmark Performance vs Intel ICH10 Bandwidth Speed Tests Link to comment Share on other sites More sharing options...
stevedri Οκτώβριος 27, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2012 δυστηχως γνωριζω τι μαπα ειναι ο marvell. ελλεγα μηπως επερνα κανα ssd με marvell controller , και να τον εβαζα στο αντιστοιχο marvell port αλλα μου φαινεται αδικος κοπος. να παρω κανα φτηνιαρικο ssd και να τον βαλω στον ιντελ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.