Jump to content

ΜΗΤΡΙΚΗ

Snake

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μπορείτε να μου πείτε μια καλή μητρική για Intel?(Ανεξαρτήτως τιμής)Τον Ιούλιο σκεφτόμουν να πάρω την ASUS P4C800 E-Del αλλά τώρα που γύρησα από τις διακοπές βλέπω πως έχουν βγει πολλές καινούριες και δεν ξέρω τίποτα για αυτές.:)

Δηλαδή αυτές είναι καλύτερες από την ASUS?Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε το κορυφαίο μοντέλο της κάθε εταιρίας?(Abit,MSI,ASUS Gigabyte κ.ο.κ.)

Μια πολύ τίμια λύση είναι η Abit AI7. Φτηνή με 865 chipset, sata raid, ήχο, lan κτλ... Επίσης αν δεν θέλεις να "βάλεις χέρι" στην μητρική είναι μια πολύ καλή λύση μιας και οι default τάσεις που δίνει ικανοποιούν σε ένα μεγάλο βαθμό.

το πλαίσιο δε φέρνει Abit. Δες σε άλλα μαγαζιά. Νομίζω υπάρχει post με μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη να πάρεις μια ιδέα.

Δεν το βρίσκω αυτό το θέμα.Είχα ψάξει και πιο παλιά αλλά ούτε τότε το είχα βρει!Μπορείτε μήπως να με βηθήσετε?(Έχετε κανένα link?)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.