Giati_Mporw Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2012 Βρηκα ενα παλιότερο Post που δινει οδιγίες για το πως να γινει Boot σε USB stick http://www.thelab.gr/windows-platform/mikros-odigos-ftiakste-ena-bootable-usb-stick-64790-4.html.Αναρωτιόμουν αν μπορω να χρισιμοποιήσω την ίδια τεχνικη για Boot λογισμικου Unix και αν μπορω αυτο να το κανω μεσα απο τα Windows η χρισιμοποιώτνας αλον τροπο μεσο Linux.
infimum.gr Οκτώβριος 24, 2012 #2 Οκτώβριος 24, 2012 Off-topic:Grammar Nazi.. Μετά θα φταιω εγώ..ΥΓ: Μην πει κανείς ότι δεν είμαι ευγενικός
fjsc Οκτώβριος 24, 2012 #3 Οκτώβριος 24, 2012 Ρίξε μια ματιά σε αυτό Boot and run Linux from a USB flash memory stick | USB Pen Drive Linux
Predator_Crack Οκτώβριος 25, 2012 #4 Οκτώβριος 25, 2012 Ότι λέει ο φίλος από πάνω μου.... αλλιώς μιά άλλη καλή και απλή στην χρήση λύση ακούει στο όνομα Lili ή αλλιώς λιλέτα (όπως την φωνάζω εγώ )
Giati_Mporw Οκτώβριος 25, 2012 Author #5 Οκτώβριος 25, 2012 Off-topic:Grammar Nazi.. Μετά θα φταιω εγώ..ΥΓ: Μην πει κανείς ότι δεν είμαι ευγενικόςΚαλως ηρθες στο Forum μικρε μου φίλε. Συντομα θα μαθεις οτι , δεν ειναι όλα τα ατομα στα Forums αγγελικα πλασμένα οπως λενε στο σχολείο.
Giati_Mporw Οκτώβριος 25, 2012 Author #6 Οκτώβριος 25, 2012 Ρίξε μια ματιά σε αυτό Boot and run Linux from a USB flash memory stick | USB Pen Drive LinuxΑρκετα χρίσιμο ευχαριστώ =)
infimum.gr Οκτώβριος 25, 2012 #7 Οκτώβριος 25, 2012 Καλως ηρθες στο Forum μικρε μου φίλε. Συντομα θα μαθεις οτι , δεν ειναι όλα τα ατομα στα Forums αγγελικα πλασμένα οπως λενε στο σχολείο.Ωραία δικαιολογία. Αυτό σκέφτεσαι μετά από την κακοποίηση κάθε λέξης;"Δεν φταίω εγώ, απλά δεν είμαι αγγελικά πλασμένος"'nuff said.-off-topic out
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.