Jump to content

Δεν εμφανιζει τα εικονίδια μετα απο Format

guru1990

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησμέρα σε όλους....χθές έκανα format και έβαλα windows 7 ulimate 64,μετα το format αρχισα περνάω προγράμματα,και σε αλλα προγράμματα μου βγάζει κανονικα το εικονίδιo ενω σε αλλα όχι,τα δείχνει κενά(άσπρα) τα εικονίδια έχουν κατάληξη Ink.

καμία ιδέα..;;

Ευχαρίστω

Restart έκανες ; Λογικά φαντάζομαι ναι. Κανε και μια καθαρή εκκίνηση (msconfig, disable τα πάντα) και πές μας...

Καλησπέρα φίλε μου.Απ' όσο ξέρω το πρόβλημα σου προέρχεται από cache η οποία ή είναι κατεστραμένη είτε δεν είναι αναγνωρίσημη από την cpu αφού κάνεις restart όπως είπε ο φίλος από επάνω,αν δεν διορθωθεί, δοκίμασε να κανεις rebuild την cache.Ένα πρόγραμμα που περιέχει και αυτήν την εντολή (προσωπικά το χρησιμοποιώ) είναι το Microangelo on display.

Restart έκανες ; Λογικά φαντάζομαι ναι. Κανε και μια καθαρή εκκίνηση (msconfig, disable τα πάντα) και πές μας...

Ναι έκανα restart...disable τα πάντα απο την καρτέλα services εννοείς;;;

Αντιμετωπισα το ιδιο προβλημμα μετα απο φορματ και διορθωθηκε μονο του μετα απο 2 μερες,μολις περασε το servicepack1.

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.