guru1990 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2012 Καλησμέρα σε όλους....χθές έκανα format και έβαλα windows 7 ulimate 64,μετα το format αρχισα περνάω προγράμματα,και σε αλλα προγράμματα μου βγάζει κανονικα το εικονίδιo ενω σε αλλα όχι,τα δείχνει κενά(άσπρα) τα εικονίδια έχουν κατάληξη Ink.καμία ιδέα..;;Ευχαρίστω
npetras Οκτώβριος 24, 2012 #2 Οκτώβριος 24, 2012 Restart έκανες ; Λογικά φαντάζομαι ναι. Κανε και μια καθαρή εκκίνηση (msconfig, disable τα πάντα) και πές μας...
Jimakos666x Οκτώβριος 24, 2012 #3 Οκτώβριος 24, 2012 Καλησπέρα φίλε μου.Απ' όσο ξέρω το πρόβλημα σου προέρχεται από cache η οποία ή είναι κατεστραμένη είτε δεν είναι αναγνωρίσημη από την cpu αφού κάνεις restart όπως είπε ο φίλος από επάνω,αν δεν διορθωθεί, δοκίμασε να κανεις rebuild την cache.Ένα πρόγραμμα που περιέχει και αυτήν την εντολή (προσωπικά το χρησιμοποιώ) είναι το Microangelo on display.
guru1990 Οκτώβριος 24, 2012 Author #4 Οκτώβριος 24, 2012 Restart έκανες ; Λογικά φαντάζομαι ναι. Κανε και μια καθαρή εκκίνηση (msconfig, disable τα πάντα) και πές μας...Ναι έκανα restart...disable τα πάντα απο την καρτέλα services εννοείς;;;
argy1 Οκτώβριος 26, 2012 #7 Οκτώβριος 26, 2012 Αντιμετωπισα το ιδιο προβλημμα μετα απο φορματ και διορθωθηκε μονο του μετα απο 2 μερες,μολις περασε το servicepack1.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.