evilsoler Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2012 προκειται να φτιαξω καινουργιο pc και εκτος μερικων αλλων parts εχω κολλησει και στην μητρικη. το pc θα ειναι κυριως για gaming και νετ με ι5-3750. Δεν εχω κανει ποτε μου o/c αλλα θα κανω τωρα αφου θα μου το επιτρεπει η mobo,αλλα γενικα δεν ειμαι κολλημενος...θα μπει μονο μια gpu. Διαβασα οσο μπορουσα αλλα γινεται χαμος απο τα features σε καθε μοντελο και εχω πελαγωσει.αυτα που μου αρεσουν ειναι asus sabertooth,asus maximus gene ,maximus formula.msi mpower,και λιγο η asrock z77 oc formula οι απαιτησεις που εχω απο την mobo ειναι οι εξεις: 1)Να ειναι εμφανισιμη...κοινος να μην εχει ιχνος blue πανω της 2)Nα εχω καλο ελεγχο στις ρυθμισεις των fans του κουτιου 3)να ειναι αθορυβη 4)θα ηθελα να εχει wifi και bluetooth 5)θα ηθελα να εχει thunderbolt(για future proof) 6)να εχει firewire (για να συνδεω την εξωτερικη καρτα ηχου μου) απο οσες μου αρεσουν ολες εχουν +και- Η gene τα εχει ολα πλακα πλακα αλλα δεν μου αρεσει επειδη ειναι micro η formula και αυτη ειναι πολυ καλη αλλα για καποιο χαζο λογο δεν περνει thunderbolt επεκταση και ειναι αρκετα ακριβη η sabertooth pou μου αρεσει αρκετα εχει ανεμιστηρια και αρα θορυβο,δεν εχει wifi bluetooth,και νομιζω δεν ελεγχει φανς απο την msi και η asrock που μου φαινονται ιδιες προτιμω την msi που τα εχει σχεδον ολα εκτος απο thunderbolt αλλα αυτες ειναι πιο πολυ για ο/c ενω οι asus ειναι πιο πολυ gaming oriented. εγραψα πολλα και σας ζαλισα αλλα πραγματικα εχω πελαγωσει...help Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Οκτώβριος 24, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2012 η sabertooth pou μου αρεσει αρκετα εχει ανεμιστηρια και αρα θορυβο,δεν εχει wifi bluetooth,και νομιζω δεν ελεγχει φανςΗ SaberTooth παίρνει μέχρι 5 fans + τα 2 τα σκ@τουλ@κι@ τα δικά της.Όλα μπορείς να τα ελέγξεις από το πρόγραμμά της. Τα 2 τα μικρά απ' ό,τιέχω διαβάσει όταν γυρνάν γρήγορα είναι θορυβώδες (λογικό), αλλά αν τα ρυθμίσεις από το πρόγραμμα στρώνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Οκτώβριος 24, 2012 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2012 evilsoler πόσο πολύ μπορεί να ασχοληθείς με το overclocking για να πεις ότι υπάρχουν διαφορές στις κορυφαίες μητρικές των εταιρειών!Θέλεις κατάλληλες μνήμες ψαγμένους επεξεργαστές , υδρόψυξη (μην πω άζωτο), κ.τ.λ.αλλιώς οι διαφορές είναι μηδαμηνές.Πάρε αυτή που πιστεύεις ότι έχει τα περισσότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evilsoler Οκτώβριος 24, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2012 evilsoler πόσο πολύ μπορεί να ασχοληθείς με το overclocking για να πεις ότι υπάρχουν διαφορές στις κορυφαίες μητρικές των εταιρειών!Θέλεις κατάλληλες μνήμες ψαγμένους επεξεργαστές , υδρόψυξη (μην πω άζωτο), κ.τ.λ.αλλιώς οι διαφορές είναι μηδαμηνές.Πάρε αυτή που πιστεύεις ότι έχει τα περισσότερα.προκειται να ασχοληθω ελαχιστα...κατα πασα πιθανοτητα απλα θα πατησω το auto o/c:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.