Jump to content

Βοήθεια με μνήμες

crAss

Recommended Posts

Πρέπει να αλλάξω μνήμες στο σύστημά μου.

CPU: AMD Athlon XP 2500+ Barton core κλειδωμένο πολλαπλασιαστή

MB: Asus A7N8X-E Deluxe

RAM: 2x256 DDR PC3200 Hynix με chip Hyundai Electronics (μετριότητα)

Ο επεξεργαστής ως τώρα τον έχω τσεκάρει και παίζει σταθερά (prime) μέχρι τα 235 MHz FSB, ενώ στα 240 MHz έχω παίξει μόνο παιχνίδια (δεν κόλησαν). Όλα αυτά με τη μνήμη ασύγχρονα μιας και αυτή αντέχει μέχρι τα 217-219 MHz.

Είχα σκοπό να πάρω 2 χ DDR500 - A-Data 256 ΜΒ τα οποία έρχονται μαζί με τα μεταφορικά 134 ευρώ. Διάβασα σε ένα άλλο ποστ ότι μπορεί και να μην είναι άυτό που ζητάω.

Τι έχετε να προτείνετε? Θέλω κάτι οικονομικό, δεν μπορώ τώρα να δίαθέσω πχ 200 ευρώ για μνήμες, ενώ με ενοχλεί όταν βλέπω ότι το σύστημα μπορεί να πάει παραπάνω να μένω στα 11χ217=2387 MHz. Να πω ότι δεν σκοπεύω να αλλάξω για ένα χρόνο πάνω κάτω σύστημα πριν πάω σε 939...

Περιμένω τις συμβουλές σας...

αν ανέχεσαι το οτι δουλεύεις ασύγχρονα, και έχεις περιορισμένο budget, θα πρότεινα να πάρεις ένα 512άρι που να σε καλύπτει σε fsb + timings και να ανεχτείς το single channel και να συμπληρώσεις άλλα 512 μελλοντικά για dual... έτσι όπως πάμε το 1gb χρειάζεται όλο και πιο πολύ...

Δεν ανέχομαι να δουλεύω ασύγχρονα, για αυτό τώρα είμαι στα 11χ217=2387 MHz, αλλιώς θα έτρεχα εκεί που πάει ο επεξεργαστής.

Δεν θέλω να πάω στο 1 GB. Στον υπολογιστή που δουλεύω στο πανεπιστήμιο έχω 1 GB και εκεί όντως χρειάζεται, στο σπίτι είναι αρκετά τα 512 ΜΒ ακόμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.