hayabusa Νοέμβριος 7, 2012 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2012 Σχεδόν σίγουρα θα έχει, δε γινεται. Απλά ίσως χρειάζεται να βγάλει τη μπροστινή "μάσκα" για να τη δεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwstas71 Νοέμβριος 7, 2012 Author #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2012 [MENTION=24575]Rusty_Tool[/MENTION] Εχω την εντυπωση οτι τραβαει απο μητρικη γενικοτερα και κυριως απο επεξεργαστη, ραμ και καρτα γραφικωνΚαμια βοηθεια για το πως θα βρω την μαρκα του κουτιου μου γιατι οπως σας ειπα ο υπολογιστης αγοραστηκε μεταχειρισμενος και δεν εχω τετοιου ειδους στοιχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Νοέμβριος 7, 2012 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2012 ρε c Κώστα , οι ανεμιστήρες τραβάνε αέρα απο τη μπροστινη τους μεριά και τον βγάζουν απο την πίσω μεριά (η μεριά που στηρίζεται ολος ο μηχανισμός) αν εσυ κλείσεις είτε τη μία είτε την άλλη μεριά τον καθιστάς άχρηστο .(αν κλείσεις τη μπροστινή θα ασφικτυά κ θα υπερθερμαίνεται) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Νοέμβριος 7, 2012 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2012 Αν δεν έχει κάποιο εμφανές σηματάκι εταιρείας κάπου εξωτερικά ή κάποιο όνομα σε κάποιο tool free μηχανισμό στα DVD δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.Βάλε καμμία photo από την πρόσοψη μπας και το αναγνωρίσει κανένας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.