GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2004 Εχω ενα cd κ σε οποιο κ απο τα drives να το βαλω μου βγαζει αυτο κ με το που παταω οκ μου ανοιγει τον mozilla firefox χωρις να κανει τιποτα απολυτως....τι φταιει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 23, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Το cd τι εχει μεσα, απο command line/dos βλεπεις τα περιεχομενα του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 23, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 To cd ειναι απο ενα παλιο τευχος περιοδικου...εχει προγραμματα,εικονες,παιχνιδια κτλ....τα περιεχομενα τα βλεπω μια χαρα.....εκτελεση δεν μπορω να κανω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Αύγουστος 23, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Kαι εγω το ιδιο επαθα αλλα δεν βρηκα λυση ακομα.... (οχι οτι το εψαξα ιδιαιτερα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.