Jump to content

ΕΠΙΛΟΓΗ SSD

fourketas

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Συγχαριτήρια για τη δουλειά που κάνεται όλοι σας και τις συμβουλές που δίνεται, τις οποίες βρίσκω πολλές φορές εξιδεικευμένες. Έχω σκοπό την επόμενη εβδομάδα να αγοράσω έναν ssd 180gb για το λειτουργικό σύστημα και κανά δυο παιχνίδια. Να τονίσω οτι αν και όχι οικονιμικά άνετος έχω σκοπό να διαθέσω 200ευρώ και αν αξίζει ο σκληρός ίσως και παραπάνω χρήματα.Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι ο σκληρός να "πιστολιάζει" κοινώς να είναι πολύ γρήγορος! Πιστεύω οτι από θέμα αξιοπιστίας πάνω κάτω όλοι οι σκληροί δεν διαφέρουν και πολύ μιας και η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ μπροστά! Αυτά ειχα να σας πω ,περιμένω με ανυπομονισία τις προτάσεις σας και τις γνώμες σας (δεν ξεφεύγουμε όμως από τα 180gb). Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά.

Καλησπερα & καλως ηλθες στο Thelab.gr!

Πες μας απο τι αποτελειται ο η/υ σου, ωστε να σου πουμε μερικες ιδεες ;

Επισης 2ο χερι(με/χωρισ υπολοιπο εγγυηση) θα σε ενδιεφερε;

Ο επεξεργαστής είναι: AMD FX 8150 3.6GHZ 8-CORE

η motherboard: ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

και μνήμες: CORSAIR DOMINATOR GT 8GB 1866ΜΗz (9-9-9-24)

Αν επιτρέπεται,τι ρόλο να παίζει το pc που έχω; πιστεύω οτι μονο η motherboard μπορεί να επηρεάσει το σκληρό δίσκο, κάνω λάθος;

χαιρεται παιδες.επειδη και εγω ειμαι σε αντιστιχη φαση και απο οτι εχω δει ολοι λενε samsung δαγκωτο..στο skroutz εχει 2 samsung 830 στα ιδια gb με διαφορετικη τιμη

Samsung 830 Series 128 GΒ MZ-7PC128B που ξεκιναει απο 95.90 και

Samsung 128GB 2.5-inch SSD 830 Series (Desktop) απο 109.47.

ποια ειναι η διαφορα τους???επισης ξερει κανεις αν παω στο καταστημα να τον παρω μπορουν να μοu κανουν την τιμη του net?

επισης επειδη και εγω κανα 150αρι ελεγα να δωσω αξιζει να περιμενω τον 128 840 η να παω για 256 830??θα χασω τπτ??

ευχαριστω πολυ

χαιρεται παιδες.επειδη και εγω ειμαι σε αντιστιχη φαση και απο οτι εχω δει ολοι λενε samsung δαγκωτο..στο skroutz εχει 2 samsung 830 στα ιδια gb με διαφορετικη τιμη

Samsung 830 Series 128 GΒ MZ-7PC128B που ξεκιναει απο 95.90 και

Samsung 128GB 2.5-inch SSD 830 Series (Desktop) απο 109.47.

ποια ειναι η διαφορα τους???επισης ξερει κανεις αν παω στο καταστημα να τον παρω μπορουν να μοu κανουν την τιμη του net?

επισης επειδη και εγω κανα 150αρι ελεγα να δωσω αξιζει να περιμενω τον 128 840 η να παω για 256 830??θα χασω τπτ??

ευχαριστω πολυ

υπαρχουν 3 εκδοσεις:

Basic η πιο φτηνη γιατι ειναι μονο ο δισκος

Desktop, ο δισκος + software + καλωδια + κιτ τοποθετησης (χρησιμο αν δεν εχει το κουτι σου)

Νοτεβοοκ, ο δισκος + σοφτγουερ + καλωδια + κιτ μεταφορας

Στα benchmarks ο πιο γρηγορος ειναι ο 840 PRO.

Μεταξυ 840 και 830 δεν ειναι ξεκαθαρο ποιος ειναι καλυτερος σε επιδοσεις ειδικα αν συγκρινεις διαφορετικα μεγεθη, σε καποια υπερτερει ο ενας και σε καποια ο αλλος.

Σε μεση καθημερινη χρηση παντως δε θα καταλαβεις διαφορα ουτε με τον PRO.

υπαρχουν 3 εκδοσεις:

Basic η πιο φτηνη γιατι ειναι μονο ο δισκος

Desktop, ο δισκος + software + καλωδια + κιτ τοποθετησης (χρησιμο αν δεν εχει το κουτι σου)

Νοτεβοοκ, ο δισκος + σοφτγουερ + καλωδια + κιτ μεταφορας

Στα benchmarks ο πιο γρηγορος ειναι ο 840 PRO.

Μεταξυ 840 και 830 δεν ειναι ξεκαθαρο ποιος ειναι καλυτερος σε επιδοσεις ειδικα αν συγκρινεις διαφορετικα μεγεθη, σε καποια υπερτερει ο ενας και σε καποια ο αλλος.

Σε μεση καθημερινη χρηση παντως δε θα καταλαβεις διαφορα ουτε με τον PRO.

απο οτι βλεπω στα forum και απο μονος μου καταλαβαινω οτι καλuτερη αγορα ειναι ο 256 830.

επειδη βαριεμαι να τον παραγγελνω παιζει αμα παω απο το μαγαζι να μου κανουν την net τιμη?

Καταρχήν να σας ευχαριστήσω όλους για την ανταπόκριση στην απορία μου,και να προσθέσω και κάτι άλλο.Τόσο καλός είναι αυτός ο 830 της samsung; Για να είμαι ειλικρινής δεν με τρελαίνει και τόσο σαν μάρκα,έκλεινα προς τον corsair gs και πίστευα οτι είναι αρκετά πιο γρήγορος από τον samsung.Είναι όντως τόσο γρήγορος ο σκληρός της samsung;;

Καταρχήν να σας ευχαριστήσω όλους για την ανταπόκριση στην απορία μου,και να προσθέσω και κάτι άλλο.Τόσο καλός είναι αυτός ο 830 της samsung; Για να είμαι ειλικρινής δεν με τρελαίνει και τόσο σαν μάρκα,έκλεινα προς τον corsair gs και πίστευα οτι είναι αρκετά πιο γρήγορος από τον samsung.Είναι όντως τόσο γρήγορος ο σκληρός της samsung;;

ναι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.