Jump to content

Gaming Mouse...!

Ερνεστος

Recommended Posts

άν δεν αξίζει το g400?σε ποιό ποντικι μπορώ να πάω σε περίπου αυτα τα λεφτά?και αν μπορείτε να προτείνετε κάποιο mousepad?ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

[MENTION=25680]johnxatzi[/MENTION] φίλε μου επειδή δεν κάνει σε έναν άνθρωπο δεν σημαίνει ότι είναι κακό και δεν αξίζει τα λεφτά του. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις έιναι να πας σε 2-3 καταστήματα υπολογιστών να δείς τί έχουν διαθέσιμο στις προθήκες και να δεις αν σου κάνει στο χέρι.

@Ερνέστο επειδη και γω και φιλος ειχαμε τα ιδια δραματα με σχεδον ιδιες αλλαγες ποντικιων μεχρι να βρουμε πιο μας "κανει" δεν ξερω ποσο υψος κτλ εχεις για να καταλαβω μεγεθος παλαμης, αλλα ο ενας κατεληξε με το g700 logitech και ο αλλος με το rat9.

τιποτα για mousepad?

Razer goliathus χρησιμοποιώ και είναι μια χαρά για τα 10$ που το αγόρασα!

Στάλθηκε από το LG-P990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Razer goliathus χρησιμοποιώ και είναι μια χαρά

Me too,ας δικαιωσω και τον [MENTION=2162]GruntGR[/MENTION] που με ειπε fanboy :p

Μιχάλη να φανταστώ ότι εχεις και τη βάση καλωδίου της razer..:p

Btw όλα οκ με το DA?

Μιχάλη να φανταστώ ότι εχεις και τη βάση καλωδίου της razer..:p

Btw όλα οκ με το DA?

Δυστυχως δεν την εχω την βαση.. lol

Το DA φιλε αψογο,με βολεψε απο την πρωτη στιγμη.Στις ρυθμισεις οπως ακιβως ειχα το abyssus και πιο μεγαλο ωστε να καθεται καλα στο χερι μου,ολα super!

το polling rate ΠΡΕΠΕΙ να το εχεις στα 500hz αντι για 1000 που ειναι μαμα, μπορεις να το πας 500hz κρατωντας πατημενο το πλαινο που βρισκεται πιο κοντα στον αντιχειρα σου ενω συνδεεις το mouse στην usb.

Μετα θα δεις με το mouserate.exe αν βγαζει 499hz ΣΤΑΘΕΡΑ, εμενα με αυτο το κολπο εβγαζε στην μητρικη μου 466average οποτε το γυρισα στα 1000 και μετα εκανα downsampling με το HIDUSBF.

Επειδη ομως στα 1000hz μπορουσα να το κανω να βγαλει neg accel σχετικα ευκολα, προτιμησα να μπω στην διαδικασια να το σεταρω στα 500 για να εχω το κεφαλι μου ησυχο :)

γιατι οχι 1000 και προτιμας 500;μονο για το negative accel;

Επισης, το σταθερα εννοεις κολλημενο στο 499 ή απλα average 499; ρωταω επειδη στο mouserate αμα κανεις μικρες αργες κινησεις το rate παιζει σε χαμηλα νουμερα.

Προφανως δεν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα μεταξυ 500 και 1000hz, τζαμπα πορους σπαταλας, και για καποιον λογο ο 3090 ειναι "μαλωμενος" με το 2ο setting, για παραδειγμα στο παλιο firmware του spawn επρεπε να το πας 250hz και κατω για να βγαλεις σοβαρο PCS

CM Storm Spawn review (and comparisons to Abyssus)

Οταν λεω 499 fixed εννοω να λεει το mouserate 499hz avg ενω κανεις την ιδια ωρα κυκλακια συνεχεια :)

Προφανως δεν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα μεταξυ 500 και 1000hz, τζαμπα πορους σπαταλας, και για καποιον λογο ο 3090 ειναι "μαλωμενος" με το 2ο setting, για παραδειγμα στο παλιο firmware του spawn επρεπε να το πας 250hz και κατω για να βγαλεις σοβαρο PCS

Οταν λεω 499 fixed εννοω να λεει το mouserate 499hz avg ενω κανεις την ιδια ωρα κυκλακια συνεχεια :)

ναι κομπλε ολα :) κ σε 500 και σε 1000 ουτε το mouserate ουτε jitter ειδα σε ολα τα dpi.

ε κ μιας κ ειχα τα DA κ abyssus στα 1000, θα κρατησω κ αυτο :)

τα dpi πολυ ποντια παντως, 1150 αργο για rts 2300 γρηγορο για ολα τ αλλα :hehe:

• 2 weeks later...

αυτό είναι ο robocop των ποντικιών :p

btw τσίμπησα και εγώ ένα EC1 evo, αυτό που με εντυπωσίασε είναι το φαινομενικό slide που έχει πάνω στο mousepad.. δεν έχω νιώσει ποντίκι να κυλάει τόσο smooth.. To μόνο κακό είναι η ροδέλα, είναι λίγο σκληρή και ακούγεται αρκετά.

εντάξει φοβερό αλλά είμαι εναντίων κάθε wireless ποντικιού...

θα προτιμούσα ένα εκ των RAT 3, RAT 5, RAT 7 ή RAT MMO7

όπως βλέπετε το RAT7 είναι ακριβώς το ίδιο...

εντάξει φοβερό αλλά είμαι εναντίων κάθε wireless ποντικιού...

θα προτιμούσα ένα εκ των RAT 3, RAT 5, RAT 7 ή RAT MMO7

όπως βλέπετε το RAT7 είναι ακριβώς το ίδιο...

Εξαρτάται το wireless ποντικι ;)

με χαλάνε ότι αλλάζεις μπαταρίες κατά τα άλλα μια χαρά..

Σε ποιο? X8 & Mamba είναι επαναφορτιζόμενα

Sent from my Neo V

Σε ποιο? X8 & Mamba είναι επαναφορτιζόμενα

Sent from my Neo V

ναι υπάρχουν και αυτά, αλλά οι μπαταρίες χαλάνε, πας μετά αγοράζεις άλλες (αν βρεις) και φτου και από την αρχή...άσε να μου λείπουν...USB και άγιος ο θεός.. ;)

Μάγκες, για την ώρα την παλεύω με το Μ500 με κολλημένα βαρίδια των 5gr. Το ποντίκι τρέχει πάνω σε δερμάτινη επιφάνεια και αν και ΔΕΝ έχω βρει ακόμη την αυτό που ζητούσα, είναι πολύ καλύτερο από το θεοπάλαβο "on-off" G400...

Θα συνεχίσω την αναζήτηση ποντικιού αργότερα και πάντα με δοκιμή, επί του παρόντος είμαι σε εμπλοκή λόγω δουλειάς.

ΤΗΑΝΧ 4 the input!

• 2 weeks later...

Αν επιτρέπεται να κάνω ενα σχόλιο για το g400 . Επειδή είμαι και εγώ κάτοχος του , σε συνδιασμό με ένα diablo3 steelseries qck mousepad . Παρατήρησα οτι το ποντίκι δουλεύει καλύτερα ΧΩΡΙΣ να περάσεις drivers απο την logitech . Ισως να μην είναι και τόσο καλογραμμένοι οι drivers . Τα κουμπιά για αύξηση και μείωση αισθησίας συνεχίζουν να δουλεύουν κανονικά με τις default τιμες τους ,οι οποίες αναγράφονται και στο manual . Πριν απο αυτό είχα ενα G5 της logitech , και ανάθεμα και αν κατάλαβα την αλλαγή .

Υ.Γ. Με κάνει καθημερινά περίφανο το G400 στο BF3 :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.