ΣτοΠαραΠεντε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2012 Η προηγούμενη έκδοση μας επέτρεπε να επιλέγουμε τα αναγνωσμένα/μη αναγνωσμένα μηνύματα, ενώ η καινούρια δε φαίνεται να παρέχει αυτήν τη δυνατότητα, εκτός κι αν έχω καταρράκτη και δε βλέπω τη σχετική εντολή στο μενού. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα επιλέγω; Είναι ό,τι βολικότερο για διαγραφή ενοχλητικών μηνυμάτων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 28, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2012 τι εννοείς να επιλέξεις μόνο τα μη αναγνωσμένα?εγώ κάνω επιλεκτικό τικ σε αυτά που δεν θέλω και αν έχεις πολλά τικ πανω αριστερά τα τικάρει όλα και μετά βγάζεις αυτά που δεν θες και διαγραφή Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Οκτώβριος 28, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2012 Μόνο που είναι πολύ χρονοβόρο. Η παλιά έκδοση επέτρεπε να επιλέγουμε τα μηνύματα ως όλα, αναγνωσμένα, μη αναγνωσμένα κτλ. Τώρα τα επιλέγει όλα και πρέπει να τα αποεπιλέγουμε ένα-ένα. Δες την ανάλογη επιλογή στο Gmail και θα καταλάβεις. Αυτή η Yahoo αντί να βελτιώνει τις υπηρεσίες της, τις κάνει όλο και πιο δύσχρηστες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckbond Οκτώβριος 28, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2012 εγώ μια χαρά την βλέπω την επιλογή για να τα επιλέξω όλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Οκτώβριος 28, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2012 Σκέψου όμως τι θα έκανες αν τα μισά από τα μηνύματα που εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα των εισερχομένων είναι ΜΗ αναγνωσμένα και από αποστολείς όπως τοFacebook, ενώ τα υπόλοιπα αναγνωσμένα και χρήσιμα. Ξεκίνα να αποεπιλέγεις και έλα να μού πεις τι είναι πιο εύκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 28, 2012 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2012 περίμενε μέχρι να γεμίσει η πρώτη σελίδα να επιλέξεις όλη την πρώτη σελίδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Οκτώβριος 28, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2012 Νομίζεις ότι δεν το σκέφτηκα; Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να μπαίνω κάθε μέρα, αλλά με το facebook ακόμα και τα email φαντάζουν παρωχημένη τεχνολογία. Επίσης, όποτε τύχει να μπω τακτικά και να διαβάσω κάποιο μήνυμα, όταν θα γεμίσει η πρώτη σελίδα, θα πρέπει πάλι να ψάχνω. Κι επειδή συχνά έχω μη αναγνωσμένα που μ'ενδιαφέρουν, πρέπει να προσέχω και αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 29, 2012 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2012 Φτιάξε λοιπόν φίλτρο , όλα τα mail του facebook να πηγαίνουν στο δικό τους φάκελο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.