Jump to content

Προβλημα εγγραφης dvd-r

xrist

Recommended Posts

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από chroma

Τα maxell είναι πιθανότατα TY, τουλάχιστον όσα 4x ±R πήρα ήταν. Αυτά που δοκίμασες τι ήταν;

Αυτο που εχω στα χερια μου δεν λεει τιποτα για ΤΥ

Βλεπω παραπονα απο NEC και τα επισημανω!!!

Ειχα NEC και τωρα LG και ειδα Τεραστιες διαφορες μεταξυ DVD-RW .

Περιττα τα λογια φιλοι μου , ακομα και τα μαιμουδιαρικα DVD-R DVD+R τα γραφει βλεποντας αποτελεσματα . Δεν ειχα ακουσει για τα LG μεχρι που μου το προτεινε φιλος και τελικα ειχε δικιο " DVD-RW που υποστηριζει την Panasonic (DVD-RAM) μην το φοβασαι".

Εχω το LG 4082B.

Δεν κανω διαφημιση εταιριας αλλα ξεσπαω με τα γαμ..... τα NEC.

Παιδια το προβλημα δεν ειναι τελικα στο drive αλλα στην επιλογη media που να δεχονται επανω τους αυτοκολητη ετικετα και να παιζουν χωρις προβλημα στα επιτραπεζια drives.

Chromaun και stoppable

Βρηκα ενα συνδιασμο TDK και γυαλιστερο αυτοκολητο που επαιξε κανονικα .

Θα κανω κ'αλλες εγγραφες για να δω οτι δεν ηταν τυχαιο.

post-884-1416071177,7558_thumb.jpg

Φιλε μου μεχρι και πριν 4 μηνες ημουν ενας "απλος" ''λατρης" των NEC συσκευων DVD-ROM & DVD-RW και λεω "απλος" διοτι στο παρελθον ειχα ξανα ενοχληθει απο ασυμβατοτητα της NEC με συσκευες PLEXTOR & YAMAHA.

Τελος παντων ... πριν 6 μηνες εκανα μια αγορα ( NEC 2500 ) DVD-RW και κατελλειξα να ψαχνω στα STORES πια DVD δισκακια ειναι συμβατα με τον DVD-RW ,κατι που προαναφερουν και οι παραπανω users . Το προβλημα ? Ενω το DVD-ROM του PC μου διαβαζε την εγγραφη που εκανα , κανενα ...μα κανενα (SONY , PHILIPS , MARATZ....κτλ) DVD PLAYER δεν μπορουσε να διαβασει το δισκο. Το καλο ειναι οτι βασανιστηκα μονο για 2 μηνες γιατι το σκοτωσα και πηρα LG .

Κατι αλλο ... ειμαι τεχνικος Η/Υ 4 χρονια και εχω δει πολλα και διαφορα αλλα για οποιαδηποτε συσκευη NEC ...ουτε να την ακουω ( μαλλον θα αλλαξω και το πλυντηριο αυτον τον καιρο NEC ειναι το γαμ..... και αυτο).

Φιλικα Στρατος

Κανένα burner δεν είναι πανάκεια και ποιά θα παίξουν καλύτερα με τι media. Ακόμα και τα liteon που υποτίθεται έχουν πολυ καλή υποστήριξη σε media, είναι μέτρια dvdr. Απλά ζυγίζεις τις επιλογές, τι media μπορείς να βρεις, σε τι κόστος και παίρνεις. Το nec 2500 με προβλημάτισε αλλά μέχρι που σταμάτησα να αγοράζω princo. Οτιδήποτε άλλο έχει γραφτεί από καλά ως άριστα, έχουμε και μια πολύ επιλεκτική φέτα Yamaha που αποτελεί μέτρο σύγκρισης. Το λεω απλά για να μη καταδικάζουμε ένα burner μόνο από προσωπική εμπειρία, οχι επειδη αυτό χρησιμοποιώ. Θα μπορούσε να έχει και bitsetting όπως άλλα drive, με τη δουλειά που έχει γίνει στο firm λύνεται και αυτό. Γενικά με DVD+R και bitsetting απλά λύθηκε το θέμα συμβατότητας παντού για μένα. Τελος πάντων, το 3500 φαίνεται καλό για την ώρα, όπως και το 108, δείτε μια συγκριτική δοκιμή εδώ.

Αρχική απάντηση από wrong method

Τελικά Traxdata δεν δοκίμασες;

Θα τα δοκιμασω και αυτα.(Ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω)μεχρι να λυσω το προβλημα.

Τα πηρα στο κρανιο :mad:

xrist22, βλέπω πως είσαι από Θεσσαλονίκη. Αν είσαι στον αυριανό καφε, μπορώ να σου φέρω μερικά ΤΥ χωρίς label να δοκιμάσεις, μια που είναι λεπτότερα από αυτά με label και λύσουν το πρόβλημά σου.

Αρχική απάντηση από chroma

xrist22, βλέπω πως είσαι από Θεσσαλονίκη. Αν είσαι στον αυριανό καφε, μπορώ να σου φέρω μερικά ΤΥ χωρίς label να δοκιμάσεις, μια που είναι λεπτότερα από αυτά με label και λύσουν το πρόβλημά σου.

Τελευταια ερχομαι στο Εγκωμιο.Θα ειμαι και αυριο να τα πουμε κ'απο κοντα.

Thnks για τα ΤΥ.

Τελικα δοκιμασα τα Taiyo Yude :worship: :worship: :worship: που μου εφερε ο chroma (Βασιλη να εισαι καλα) και ......

Ω... ΘΑΥΜΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΟΛΗΜΕΝΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΗΣ

Η ''φετα'' που εχω στο σπιτι εχει βγαλει φωτιες (παιζουν ασταματητα 7 ωρες και δεν καταλαβαινουν τιποτε.

Παιδια χωρις πλακα το τεστ που εκανα εδω και 3 εβδομαδες μου εφαγε αρκετα Ευρα.:(

Βαλτε αγορα 5 τυπων ετικετες

Αγορα δεκα τυπων DVD-R

Εκτυπωση ετικετων για καθε δισκακι που δοκιμασα (πολυ μελανι βρε παιδακι μου)

Αγορα νεου εγγραφικου (πωλειται το NEC 1300Α αφου δεν εφταιγε το καυμενο).

Ομως τα γουστα πληρωνονται θα μου πειτε (Σας προλαβα)

Τελος καλο.....................:) :) :) :) :)

ΥΣ Βασιλη πηγα σ'αυτη που πουλαει Taiyo Yude αλλα ηταν διακοπες.(Παντως τη βρηκα).

Αν κανεις κα μια παραγγελια απο εξω σφυρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.