xrist Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2004 Παιδια ξανακανω Post το ιδιο θεμα γιατι ακομα λυση δεν βρηκα(Sory για τη επαναληψη). Τελευταια εχω ενα προβλημα με τις εγγραφες DVD-R. Οταν κολαω σταμπα(label) πανω στο δισκακι μετα απο 40 λεπτα περιπου παιξηματος αρχιζει τα κολημματα (artifacts). Αφου ξεκολησω τη σταμπα το δισκακι παιζει μια χαρα. Εχω ενα αντιγραφικο NEC1300A με το τελευταιο firmware. Eχω δοκιμασει 5 τυπους DVD-R και 4 τυπους labels και δεν γινεται τιποτα. Υποπτευομαι οτι το αντιγραφικο αρχισε να γραφει αδυναμα με αποτελεσμα οταν κολαω τη σταμπα το δισκακι να μη μπορει να διαβαστει ευκολα. Υποψη οτι δεν διαβαζεται και απο αλλα επιτραπεζια DVD Players. Πριν παρω αλλο αντιγραφικο υπαρχει κατι που μου διαφευγει????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Αύγουστος 23, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Αύγουστος 23, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Λοιπόν... Εγώ έγραψα 20 DVD-R της Princo 4x με την Τελετή έναρξης των Ολυμπιακών, με 8x και τους έβαλα και στάμπα (της Connect 117cm)... Τα 10 που έδωσα, σε φίλους και γνωστούς δεν μου παραπονέθηκαν για κανένα πρόβλημα, τα υπόλοιπα τα έδωσα στον πατέρα μου να τα πάει στην S.A.. Εγώ δοκίμασα ένα, σε μία "φέτα" της BlueSky που έχω σπίτι και είναι ΟΚ.....Τα συμπεράσματα δικά σου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 23, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 μάλλον είναι αυτό που λες. Το ND-1300A δε γράφει τόσο καλά. Τι firmware έχεις? Μαμά ή του έχεις βάλει 2500? Τα έχεις δοκιμάσει και τα δύο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Αύγουστος 23, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Αυριο παω για αγορα νεου αντιγραφικου.(βαρεθηκα)Ειμαι αναμεσα στο Pioneer 108 (12χ-DL) και στο NEC 2510 .Εσεις τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 23, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Nec 2510 DL....Μπορεις να περιμενεις να βγουν τα καινουργια 16Χ,4χ DL!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Αύγουστος 23, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 δεν παίρνεις κανέναν μαρκαδόρο καλύτερα? πιο φτηνά θα σου έρθει πέρα από την πλάκα, απορία: αν με το που βάλεις το δισκάκι, πας σε κάποιο τελευταίο chapter της ταινίας, θα παίξει? δηλαδή είναι θέμα χρόνου? ή θέσης ανάγνωσης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Αύγουστος 23, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Nec 2510.... Αυτό έχω, αυτό εμπιστεύομαι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Αύγουστος 24, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas δεν παίρνεις κανέναν μαρκαδόρο καλύτερα? πιο φτηνά θα σου έρθει πέρα από την πλάκα, απορία: αν με το που βάλεις το δισκάκι, πας σε κάποιο τελευταίο chapter της ταινίας, θα παίξει? δηλαδή είναι θέμα χρόνου? ή θέσης ανάγνωσης? Aν παω σε καποιο chapter απο τα τελευταια κολαει. Ειναι προβλημα θέσης ανάγνωσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Αύγουστος 24, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Αρχική απάντηση από DMylonas Nec 2510.... Αυτό έχω, αυτό εμπιστεύομαι..... Δημητρη βαζεις αυτοκολητες ετικετες.το δοκιμασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Αύγουστος 24, 2004 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Ριξε και μια ματια για το Lite on -SOHW 832s. To eχω εδω και κανα μηνα και ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 24, 2004 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Μολις μου εστειλαν απο το e-shop e-mail και λενε οτι το Νec-3500 16x DL:worship: θα κυκλοφορεισει στα μεσα της αλλης εβδομαδος.Αξιζει λοιπον να περιμενεις λιγο.Δοκιμασες να γραψεις dvd-r με την ετικετα απανω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Αύγουστος 24, 2004 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Αρχική απάντηση από xrist22 Δημητρη βαζεις αυτοκολητες ετικετες.το δοκιμασες? Έβαλα και όλα ήταν ΟΚ... Με 8x εγγραφή.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 24, 2004 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Αρχική απάντηση από knight_77 Ριξε και μια ματια για το Lite on -SOHW 832s. To eχω εδω και κανα μηνα και ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος πάντως σοβαρά, και γω δύσκολα θα ξαναπάρω NEC, εντάξει σε θέμα τιμής απόδοσης είναι κορυφή, αλλά lite on (όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω) δεν είναι ότι και να λέμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Αύγουστος 24, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Λοιπον ειχα την ευκαιρια να δοκιμασω στο PC μου το NEC 2510 και το PIONEER 108Και τα δυο μου εκαναν τα ιδια κολπα οταν κολουσα αυτοκ. ετικετα.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : ΠΕΤΑΩ ΤΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΩ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΕπισης κρατησα το PIONEER 108 λογω 16Χ και DL.(Και κατι ακομα:Στις οδηγιες του drive λεει να μη κολαμε αυτοκ.ετικετες στα δισκακια). Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Αύγουστος 24, 2004 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Αρχική απάντηση από xrist22 ...ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : ΠΕΤΑΩ ΤΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΩ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟ... προνοητικός ο Voudas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Αύγουστος 24, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Αύγουστος 25, 2004 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2004 Αρχική απάντηση από xrist22 [Σήμερα, στις 00:44] Λοιπον ειχα την ευκαιρια να δοκιμασω στο PC μου το NEC 2510 και το PIONEER 108Και τα δυο μου εκαναν τα ιδια κολπα οταν κολουσα αυτοκ. ετικετα.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : ΠΕΤΑΩ ΤΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΩ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΕπισης κρατησα το PIONEER 108 λογω 16Χ και DL.(Και κατι ακομα:Στις οδηγιες του drive λεει να μη κολαμε αυτοκ.ετικετες στα δισκακια). Με κινδυνο ισως να γινω κουραστικος, με ΤΥ media δοκιμασες τελικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Αύγουστος 25, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2004 Αρχική απάντηση από Hemispasm Με κινδυνο ισως να γινω κουραστικος, με ΤΥ media δοκιμασες τελικα? Δεν γινεσαι κουραστικος και σ'ευχαριστω για το ενδιαφερον. Δεν βρηκα ΤΥ ακομα στη Θεσσαλονικη (Ξερει κανεις που?) Μολις βρω θα δοκιμασω. Μεχρι στιγμης δοκιμασα:Princo-TDK-Maxell-Inteso-RiDisc Σημερα θα δοκιμασω Verbatin και μολις βρω ΤΥ. Ενα ειναι σιγουρο οτι δεν φταιει το Drive (Mου εμεινε και το 1300Α αμανατι) Αρχική απάντηση από Voudas δεν παίρνεις κανέναν μαρκαδόρο καλύτερα? πιο φτηνά θα σου έρθει πέρα από την πλάκα, απορία: αν με το που βάλεις το δισκάκι, πας σε κάποιο τελευταίο chapter της ταινίας, θα παίξει? δηλαδή είναι θέμα χρόνου? ή θέσης ανάγνωσης? Δοκιμασα να γραψω και με κολημενη ετικετα.... αλλα ειχα τα ιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Αύγουστος 25, 2004 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2004 Τα Verbatim ειναι σχετικα καλα media, ισως να μην παρουσιαστει το προβλημα εκει. Δεν μπορω να βοηθησω για το που θα βρεις ΤΥ στη Θεσσαλονικη (μπορεις να παραγγειλεις απο Disk Impex), αλλα αν τελικα στο παρουσιαζει και σε ΤΥ μπορεις με ασφαλεια να αποκλεισεις τα media ως τη πιθανη αιτια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.