Jump to content

3.5'' Hard Disks Stand!

Μ@rk

Recommended Posts

Καλημέρα! Επειδή τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ αρκετούς(5) δίσκους για αρχειοθέτηση ταινιών(μόνο 1080)

σε συνδιασμό με ένα docking station της equip(usb3),έχει δημιουργηθεί ένα θέμα με την αποθήκευσή τους στο γραφείο!

Όπως υπάρχουν τα διάφορα ραφάκια για cd-dvd,έλεγα μήπως υπάρχει κάτι για δίσκους..το μόνο που έχω βρει μέχρι

τώρα είναι 1 !!Περιμένω τις ιδέες σας!!

εχω μια ιδεα, αλλα για χειροποιητο, αν σε ενδιαφερει.

θα το ριξω.., κι αν σ' αρεσει και μπορεις, το φτιαχνεις!

ξερεις τα σταντ που παιρνουν τις διπλες θηκες CD? νομιζω οτι αυτο μπορει να σου κανει, αλλα με τροποποιηση σε πλατος, αν δεν χωρανε οι δισκοι. νομιζω οτι ειναι λιγο πιο στενοι οι δισκοι.

εξου και το χειροποιητο!

EDIT και μια 2η λυση-προταση. κοψε απο παλια-αχρηστα κουτια υπολογιστων τα cages των HDD...!!!

[ame=http://www.amazon.de/ORICO-PHB35-5-bay-Festplatten-Schutzgeh%C3%A4use-Festplatten/dp/B005INZKKE/ref=sr_1_fkmr0_1?ie=UTF8&qid=1350935087&sr=8-1-fkmr0] Αυτό [/ame]είναι βολικό πιστεύω,αλλά είναι μόνο για αρχειοθέτηση δεν έχει κάποια σύνδεση με το pc!Αν το μοντάρεις λίγο πιστεύω γίνεται δουλειά.

Αυτό είναι βολικό πιστεύω,αλλά είναι μόνο για αρχειοθέτηση δεν έχει κάποια σύνδεση με το pc!Αν το μοντάρεις λίγο πιστεύω γίνεται δουλειά.

Aκριβώς αυτό που ήθελα!! Μόνο για αρχειοθέτηση το θέλω..αφού έχω το docking station για να τα συνδέω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.