Jump to content

nokia 808 η κάποιο android?

stavpal

Recommended Posts

Μέχρι τώρα έχω το nokia n95, που πια ψιλοσέρνεται (θέμα φωτογραφιών, internet κτλ). Με ενδιαφέρει το κινητό που θα πάρω να βγάζει πολύ καλές φωτό, να έχει καλή οθόνη (ευανάγνωστη σε νταλα ήλιο), καλή μπαταρία και σχετικά γρήγορο. Αξίζει να πάρω το nokia 808 (αφού πέσει λίγο η τιμή του) που βγάζει super φωτο και βίντεο ή κάποιο αρκετά καλό android (και αν ναι ποιο)? Κοιτούσα το galaxy siii αλλά έχει θέματα με την οθόνη στο ήλιο και άλλα. Υπόψιν ότι θα το κρατήσω για χρόνια.

Από τη στιγμή που έχει symbian you can go for it:T:

εγκρίνω το belle είναι αρκετά καλό αν και το look έχει γίνει πολύ android it's ok έχει βελτιώσεις και πρώτη και καλύτερη η αυτονομία της μπαταρίας

μεγαλύτερο λάθος της nokia τα windows στα κινητά της και επιπλέον που αλλάξανε το πρόγραμμα σύνδεσης στο pc

πλέον έχουν το zune. Μα τη παναγία ακόμα δεν μπορώ να περάσω σοϊκά photo κτλπ από το pc στο κινητό και τούμπαλιν όταν τα περνάω περνάνε στην τύχη...

Θα πρότεινα περιμένεις τα 8αρια (παρα)θυροτηλεφωνα. Διορθώνουν όλα τα κουτά προβλήματα(κάρτες μνήμης, mass storage, BT file transfer) των τωρινών και κάνουν το λειτουργικό ακόμα καλύτερο σε everyday use.

καλυτερα παρε νοκια που ξερεις τι παιζει!

το θεμα με την φωτεινοτητα του σ3 προς το παρον λυνεται με μια ρομ αλλιως περιμενεις ταξανε μεσα στον οκτωβρη την 4.1 με το θεμα αυτο να εχει ληξει. σε καμια περιπτωση μην παρεις 7αρια windows. μπορεις επισης να περιμενεις το νεξους το καινουριο 29οκτωβρη η στο νεο αιφον χωρις να ξερω τι παιζει με την καμερα του!:)

εχεις δοκιμασει τα 8αρια και το προτεινεις ξανα?

γιατι αν εχουν την γευση των 7 θα ειναι πιθανον "πικρα".

το οτι ειναι ωραιο ενα κινητο δεν το κανει ευχρηστο ουτε "εξυπνο".

Θα πρότεινα περιμένεις τα 8αρια (παρα)θυροτηλεφωνα. Διορθώνουν όλα τα κουτά προβλήματα(κάρτες μνήμης, mass storage, BT file transfer) των τωρινών και κάνουν το λειτουργικό ακόμα καλύτερο σε everyday use.

LOL.

Εχω windows phone 7.5

Εχω και καρτα μνημης και mass storage και BT.

on topic.

Καθαρα φωτοτηλεφωνα αυτη τη στιγμη ειναι το 808, το παλιο αλλα παντα δυνατο Ν8 και το -ερχεται σε 20 μερες- Lumia 920.

Δεν νομιζω οτι το Nexus θα εχει καμια σπεσιαλ καμερα, κανενα τους μεχρι σημερα δεν ειχε και η LG δεν φημιζεται για τα οπτικα της eitherway.

Από τη στιγμή που έχει symbian you can go for it:T:

εγκρίνω το belle είναι αρκετά καλό αν και το look έχει γίνει πολύ android it's ok έχει βελτιώσεις και πρώτη και καλύτερη η αυτονομία της μπαταρίας

μεγαλύτερο λάθος της nokia τα windows στα κινητά της και επιπλέον που αλλάξανε το πρόγραμμα σύνδεσης στο pc

πλέον έχουν το zune. Μα τη παναγία ακόμα δεν μπορώ να περάσω σοϊκά photo κτλπ από το pc στο κινητό και τούμπαλιν όταν τα περνάω περνάνε στην τύχη...

RTFM

Απιστευτα βολικος ο συγχρονισμος των φωτογραφιων και media.

Καθε βραδυ που το βαζω να φορτιζει κανει και wireless sync....

edit #3

Αρθρο απο cnet προ 5ημερων.

http://reviews.cnet.com/best-camera-phones/

Οι φωτογραφιες παντως απο One X/S3 που χω δει ....σκατουλες καλες ειναι.

:offtopic2:

Έχω 7 εδώ και 2 χρόνια. Χρήση για πλοήγηση, τοπογραφικές εφαρμογές για τα χωράφια, ίντερνετ, e-banking, οφισοεφαρμογές, local scout στο εξωτερικό, τι παραπάνω κάνει ένα έξυπνο τηλέφωνο?

IMHO, Ένα βαρύ ιντερφεης με όμορφη ταπετσαρία δε κάνει ένα κινητό χρηστικότερο.

[MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] Tell that to the average Joe.

:offtopic2:

Έχω 7 εδώ και 2 χρόνια. Χρήση για πλοήγηση, τοπογραφικές εφαρμογές για τα χωράφια, ίντερνετ, e-banking, οφισοεφαρμογές, local scout στο εξωτερικό, τι παραπάνω κάνει ένα έξυπνο τηλέφωνο?

IMHO, Ένα βαρύ ιντερφεης με όμορφη ταπετσαρία δε κάνει ένα κινητό χρηστικότερο.

Δεν εχεις ομως bloatware, lag,random restarts, support για ενα 6μηνο και πολυ σου ειναι,slowdowns,market γεματο malware και fragmentation.

Χαλια τα WP ρε λεμε.

;)

μπορω να γραψω ενα ενα ολα τα προβληματα των 7αριων,αλλα αυτο δεν ειναι το θεμα μας. ειναι οτι χειροτερο εχω πιασει ειλικρινα. μπορω να πω πως προτιμω τα συμπιαν απο τα 7αρια με βεβαιοτητα.

σε σχεση με το λουμια 800 το σ3 τραβαει απειρως καλυτερες φωτο. βεβαια στις φωτο το καλυτερο ειναι το 808 που προτεινα εξ αρχης. επισης ο ts δεν φαινεται πως θελει να ασχοληθει με ρομ μοντες κτλ αποτι καταλαβα και θελει ενα κινητο να δουλεψει οπως ειναι.

μπορω να γραψω ενα ενα ολα τα προβληματα των 7αριων,αλλα αυτο δεν ειναι το θεμα μας. ειναι οτι χειροτερο εχω πιασει ειλικρινα. μπορω να πω πως προτιμω τα συμπιαν απο τα 7αρια με βεβαιοτητα.

σε σχεση με το λουμια 800 το σ3 τραβαει απειρως καλυτερες φωτο. βεβαια στις φωτο το καλυτερο ειναι το 808 που προτεινα εξ αρχης. επισης ο ts δεν φαινεται πως θελει να ασχοληθει με ρομ μοντες κτλ αποτι καταλαβα και θελει ενα κινητο να δουλεψει οπως ειναι.

Περιμενω ενα ενα τα προβληματα των 7αριων.

Απλως καντο στο θεμα των win 7 phones.

Το S3 στοιχιζει 2πλα € btw.

Το 808 ειναι απιστευτα καλο στις φωτογραφιες αλλα ΜΟΝΟ αυτο.

Aκομα και η οθονη του σαπιλα ειναι (χρωματικα ειναι κομπλε, σε αναλυση ειναι εποχης 2009.)

on topic, καλη camera εχουν τα iphone.

Το 5 βεβαια εχει ενα θεματακι , το οποιο λογικα θα διορθωθει στα επομενα batch συσκευων .

Περιμενω ενα ενα τα προβληματα των 7αριων.

Απλως καντο στο θεμα των win 7 phones.

Το S3 στοιχιζει 2πλα € btw.

Το 808 ειναι απιστευτα καλο στις φωτογραφιες αλλα ΜΟΝΟ αυτο.

Aκομα και η οθονη του σαπιλα ειναι (χρωματικα ειναι κομπλε, σε αναλυση ειναι εποχης 2009.)

on topic, καλη camera εχουν τα iphone.

Το 5 βεβαια εχει ενα θεματακι , το οποιο λογικα θα διορθωθει στα επομενα batch συσκευων .

θα τα γραψω οπως τα εχω ξαναγραψει!:p

διπλα λευτα δεν κοστιζει. 540 πηρα το λουμια 800 540 πηρα το s3.

δεν φαινεται να αποζηταει high end hardware αλλα καλη φωτογραφια γιαυτο ειπα το 808.

το προτεινα και γω το αιφον εξ αρχης γιατι κατα βαθος ειναι ενα "απλο" τηλεφωνο!:p

RTFM

Απιστευτα βολικος ο συγχρονισμος των φωτογραφιων και media.

Καθε βραδυ που το βαζω να φορτιζει κανει και wireless sync....

Are you talking to me?:big_boss:

Αν για να περάσω μια photo θέλω 2 master και doctora τότε ξέρεις τι λέω?

πραγματικά ότι πιο τραγικό έχει βγει ιδικά στη μουσική

εκεί που νομίζεις ότι όλα έχουνε περάσει πας και τα βλέπεις κενά

ο κόσμος θέλει πρόγραμμά να κάνει εύκολα τη δουλειά του και από την στιγμή που ΔΕΝ έχει drag n drop πας από αθήνα θεσ/νίκη μέσω παράλληλου σύμπαντος:TD:

ο λαός και εγώ θέλουμε στα 5 λεπτά που μας φέρνουν ένα κινητό να του περάσουμε κάτι photo ή 2 τραγούδια ή να μας δώσει αυτός να γίνουν κατευθείαν και ΟΧΙ μέσα από 1 σελίδα ρυθμίσεις που σου λέει πως θες να κάνεις sync:dots:

Are you talking to me?:big_boss:

Αν για να περάσω μια photo θέλω 2 master και doctora τότε ξέρεις τι λέω?

πραγματικά ότι πιο τραγικό έχει βγει ιδικά στη μουσική

εκεί που νομίζεις ότι όλα έχουνε περάσει πας και τα βλέπεις κενά

ο κόσμος θέλει πρόγραμμά να κάνει εύκολα τη δουλειά του και από την στιγμή που ΔΕΝ έχει drag n drop πας από αθήνα θεσ/νίκη μέσω παράλληλου σύμπαντος:TD:

ο λαός και εγώ θέλουμε στα 5 λεπτά που μας φέρνουν ένα κινητό να του περάσουμε κάτι photo ή 2 τραγούδια ή να μας δώσει αυτός να γίνουν κατευθείαν και ΟΧΙ μέσα από 1 σελίδα ρυθμίσεις που σου λέει πως θες να κάνεις sync:dots:

καλομαθαμε στο itools ε :hehe:

:hehe: ε δε βαριέσαι

αλλά ρε και στα symbian δεν ήταν αυτό το χάλι όλα drag n drop στην κάρτα από τα windows

ΤΙ πιο απλό?

ΤΙ?

όυτε zune ούτε ξεzoune :jester:

πραγματικά έτσι όπως τα έχουνε κάνει να πάρουνε βραβείο λαβυρίνθου:rofl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.