blade_pan Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2012 Καλημέρα guys! Υπάρχει ένα πρόγραμμα GPS για αυτοκίνητα το οποίο κάθε 1 λεπτό κάνει update τα pins των σημείων στο Google Maps. Αυτό που χρειάζομαι είναι αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή κάτι το οποίο να μπορεί να καταγράφει την αλλαγή των pins ή να κάνει extract τις συντεταγμένες των pins. Ουσιαστικά αν μπορώ να δω σε μια γραμμή την πορεία των αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ευχαριστώ!!:fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 22, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 Επειδη ψαχνομαι και εγω τωρα τελευταια. Ποιο GPS Tracker εχεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Οκτώβριος 22, 2012 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 Επειδη ψαχνομαι και εγω τωρα τελευταια. Ποιο GPS Tracker εχεις ?Εγώ αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.maps.mytracks&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nb29nbGUuYW5kcm9pZC5tYXBzLm15dHJhY2tzIl0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 22, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 Όλα μπήκαν από μια εταιρία η οποία τα ανέλαβε όλα. Την μάρκα των gps θέλεις ή σε τι πλατφόρμα προβάλλονται τα αποτελέσματα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.