Jump to content

ηρθε και ανεβενει ..........

overclocked

Recommended Posts

Δεν ειναι κ τιποτα τρομερο!Επειδη δεν εχω ανεμιστηρα στο ψυγειο εβαλα!!Κ μην νομιζεις το 51 το καταεβαζουν στους 40 κ αυτο για κανα 5λεπτο!!!Να κ ενα max boot με 40c k 1,675v αλλα ουτε 5λεπτα prime stable!

post-925-1416071177,0057_thumb.jpg

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Οκ θα τον λιωσω λιγο ακομα σπιτι μου κ κανονιζουμε!Που μενεις ομως?Υποψιν δεν εχω αυτοκινητο,δεν εχω κλεισει τα 18καλα καλα!!!!

ήδη ακούω τον Σόμπολο στα κανάλια: "17χρονος βρέθηκε σε χαντάκι... ισχυρίζεται πως απήχθη για να του αποσπάσουν έναν επεξεργαστή, οι αρχές μετά από πολύωρη ανάκριση τον θεωρούν τρελό καθώς επί 2 ώρες ψέλλιζε κάτι ακαταλαβίστικα: thelab, my precious, dark side, overclock, 4ghz κλπ και τον παρέπεμψαν σε γνωστή ψυχιατρική κλινική!"

:getlost: :getlost: :getlost: XEXEXE!!!

Περα απο την πλακα ομως εχω ακουσει πως αμα μπει σε prommie κτλ, μετα δεν ανεβαινει το ιδιο οπως πριν με αερα ή νερο!Ισχυει κατι τετοιο?

Αρχική απάντηση από Virus

:getlost: :getlost: :getlost: XEXEXE!!!

Περα απο την πλακα ομως εχω ακουσει πως αμα μπει σε prommie κτλ, μετα δεν ανεβαινει το ιδιο οπως πριν με αερα ή νερο!Ισχυει κατι τετοιο?

Θα πηγαίνει καλυτερα μετά το prommie ή χειρότερα?

Λένε πως όσοι επεξεργαστές έχουν μπει σε Promie με τη μία.. μετά δεν αντέχουν υψηλές θερμοκρασίες.

Σθνηθιζουν στους (--) και μετα δεν παιζουν στα ψωροwater μας...

παντως για ακομα μια φορα θα πω...ΑΤΙΜΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ...

εκτος οτι τα cpu's σας δεν δεχονται 1.7 και πανω...σας φρεναρει και η θερμοκρασια...δεν ειναι ευκολα τα πραγματα στα 4000+ δυστυχως...

Αρχική απάντηση από chrisbmw150 [Σήμερα, στις 20:18]

virus δε μας λες και κανα stepping ???

P4 3,2 1,47vdefault-30caps-SL6WG το είχε γράψει.:)

check your PM

Αρχική απάντηση από overclocked [Χθες, στις 23:33]

ψυνω ψυνω και ανεβενω :D

Ανεβαίνεις Εγγέλαδε.....:worship:

Ρε παιδια κυκλοφορουν αλλοι τρεις σαν τον δικο μου!Για ποσταρετε κανα αποτελεσμα....

Overclocked?Daidalos?:)

Εγω ακομα παλευω να στησω σωστα το συστημα! Προς το παρων καποιες πρωτες δοκιμες εδωσαν 3900 prime stable με 1,55 και max boot 4200!

Περισσοτερα μολις τελειωσω το συστημα!

οριστε λοιπον και ενα πρωτο update και απο εμενα! Επιτελους εστησα σωστα το συστημα και ααρχισα σοβαρα τις δοκιμες! Η cpu πεταει και βλεπω πολυ πιθανα τα 4g πλεον! Το παρακατω screen ειναι με την υδροψυξη να εχει αερα ακομα μεσα και φυσικα χωρις παγο και ιστοριες! Για να δουμε!

post-92-1416071181,8709_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.