Jump to content

Νέος Υπολογιστής στα 1000 ευρώ περίπου

polydoros

Recommended Posts

καλησπέρα σας θα κάνω μερικές προτάσεις και να μου πείτε αν είναι καλές...

Corsair Carbide 500R Mid Tower Μαύρο

€ 98,78

Samsung DVD + -R/RW/DL/RAM SATA, μαύρο

€ 17,05

8GB Corsair Vengeance LP Μαύρη DDR3-1600

€ 32,50

Seagate Barracuda 7200.14 1000GB ST1000DM003 64MB 3,5 "(8,9 cm) SATA 6Gb /

€ 63,66 *

Intel Core i5 3570K 4x 3.40GHz So.1155 BOX

€ 198,56 *

Gigabyte GA-Z77X-Intel Z77 d3h So.1155 Dual Channel DDR3 ATX Retail

€ 118,85 *

2048MB Gigabyte GeForce GTX 660 Ti OC WINDFORCE 2X σύνδεση PCIe x16 3,0 (Retail)

€ 268,83

Samsung 128GB 830 Series 2,5 "(6,4cm) SATA 6Gb / s MLC (MZ-7PC128B/WW)

€ 82,46 *

630 Watt είναι ήσυχο! Καθαρή Ισχύς CM L8 Modular 80 + Bronze

€ 72,83

Μερικό σύνολο:

€ 953,52

Οι τιμές που αναφέρεις υποθέτω είναι δίχως ΦΠΑ, ή από μαγαζί εξωτερικού. Δες εδώ, την 2ρη πρόταση. Είναι παρεμφερής με αυτά που ζητάς, με τιμές από ελληνικά μαγαζιά όμως με ΦΠΑ.

Οι τιμές που αναφέρεις υποθέτω είναι δίχως ΦΠΑ, ή από μαγαζί εξωτερικού. Δες εδώ, την 2ρη πρόταση. Είναι παρεμφερής με αυτά που ζητάς, με τιμές από ελληνικά μαγαζιά όμως με ΦΠΑ.

είναι κανονικά με φ.π.α και το κυριότερο είναι ότι τα μεταφορικά είναι το πολύ 30 ευρώ.....για τις προτάσεις που λες τις άλλες δεν ενδιαφέρομε τόσο απλά αν έχεις κάτι καλύτερο να μου προτείνεις από αυτά..με reviews και στατιστικά να μου πεις....θέλω να βγάλω σύνολο 1000 ευρώ βάλε είδη 30 είναι τα μεταφορικά..οπότε +20 ευρώ περίπου κάπου που λες να αξίζει να τα δώσω?

δεν βλέπω άλλες απαντήσεις οπότε μάλλον καταλείγω σε αυτόν τον υπολογιστή...δεν μου είναι άμεσος γιατί είμαι σε λεφτά εκτός ...αλλά πιστεύεται να το ξανά αναφέρω το θέμα μετά τα Χριστούγεννα ?...ή να περιμένω να βγει το νέο socket αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι δοκιμασμένο....οπότε καλύτερα να μείνω σε αυτό..που οκ με τον i5 θα με πάρει τουλάχιστον 3-4 μπορεί και 5 χρόνια και μετά βάζω και τον i7 και είμαι μια χαρά πάντως μακάρι να μην υπήρχαν τόσα socket να υπήρχαν μόνο 2 ένα για φθηνό budget και ένα για ακριβό για να μην έχουμε τόσα προβλήματα...και βέβαια οι τιμές να ήταν και φυσιολογικές...λίγο off το τελευταίο αλλά βλέπω το πόσο παιδεύομαι για να κάνω έναν υπολογιστή όπου σε 3 χρόνια θα πρέπει να αλλάξω είδη κάτι...

Κοίτα για κάποιον άλλο δίσκο (αν μπορείς WD Black καλύτερα). Αν σου πάθει τίποτα μετά τον χρόνο, θα τον πληρώνεις από την τσέπη σου με τις εγγυήσεις που δίνει η Seagate.

Κοίτα για κάποιον άλλο δίσκο (αν μπορείς WD Black καλύτερα). Αν σου πάθει τίποτα μετά τον χρόνο, θα τον πληρώνεις από την τσέπη σου με τις εγγυήσεις που δίνει η Seagate.

φίλε μου και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά όλοι μου λένε ότι πλέον δεν αξίζουν οι wd γιατί κάνουν φθηνή δουλεία από τότε με την καταστροφή και άλλοι μου είπαν αυτήν την εταιρία την οποία μου λέγανε γνωστοί ούτε κατά διάνοια και άλλοι μου πρότειναν στο (insomnia) hitachi δηλαδή εγώ τώρα τι να κάνω για πείτε μου ??????

καλησπέρα σας θα κάνω μερικές προτάσεις και να μου πείτε αν είναι καλές...

1)Corsair Carbide 500R Mid Tower Μαύρο

2)Samsung DVD + -R/RW/DL/RAM SATA, μαύρο

3)8GB Corsair Vengeance LP Μαύρη DDR3-1600

4)Seagate Barracuda 7200.14 1000GB ST1000DM003 64MB 3,5 "(8,9 cm) SATA 6Gb /

5)Intel Core i5 3570K 4x 3.40GHz So.1155 BOX

6)Gigabyte GA-Z77X-Intel Z77 d3h So.1155 Dual Channel DDR3 ATX Retail

7)2048MB Gigabyte GeForce GTX 660 Ti OC WINDFORCE 2X σύνδεση PCIe x16 3,0 (Retail)

8)Samsung 128GB 830 Series 2,5 "(6,4cm) SATA 6Gb / s MLC (MZ-7PC128B/WW)

9)630 Watt είναι ήσυχο! Καθαρή Ισχύς CM L8 Modular 80 + Bronze

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Intel Core i5 3570K 4x 3.40GHz So.1155 BOX

ASRock Z77 Extreme4 Intel Z77 So.1155 Dual Channel DDR3 ATX Retail

8GB G.Skill RipjawsX DDR3-1600 CL9 Διπλή Kit

1000GB Western Digital Μαύρο WD1002FAEX 64MB 3,5 "(8,9 cm) SATA 6Gb /

EVGA GeForce GTX 660 Ti 2048MB Bit PCIe x16 3,0 (Retail)

650 W Σούπερ Flower Golden Green PRO μη-Modular 80 + Gold

128GB OCZ Vertex 4 2,5 "(6,4 εκατοστά) SATA 6Gb / s MLC σύγχρονη (VTX4-25SAT3-128G)

Sharkoon T9 Value Edition Πράσινο Mid Tower

ρε συ polydoros, αρχισες και εδω να κάνεις quote τα μηνύματά σου κ να ποστάρεις συνεχόμενα μηνύματα χωρίς απάντηση απο άλλον ενδιάμεσα??

μόνο που εδώ δεν υπάρχει διόρθωση του αρχικού ποστ...και εσύ τι είσαι ο έξυπνος της παρέας...εδώ τουλάχιστον ενδιαφέρονται να βοηθήσουν ...και δεν θα ανοίξω κουβέντα είσαι off θέματος...καλό σου βράδυ και αν δεν σ'αρέσει μην βλέπεις..

φίλε μου και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά όλοι μου λένε ότι πλέον δεν αξίζουν οι wd γιατί κάνουν φθηνή δουλεία από τότε με την καταστροφή και άλλοι μου είπαν αυτήν την εταιρία την οποία μου λέγανε γνωστοί ούτε κατά διάνοια και άλλοι μου πρότειναν στο (insomnia) hitachi δηλαδή εγώ τώρα τι να κάνω για πείτε μου ??????

Δεν σου είπα τι να κάνεις με το ζόρι. Σου έδειξα έναν λόγο (εγγύηση) για να διαλέξεις άλλο δίσκο.

Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα κάνεις αυτό που θέλεις. Άκουσε τι θα σου πουν, ζύγισέ τα και πράξε.

Παράδειγμα σε σχέση με αυτό που σου πρότεινα.

Ο Seagate 1TB (1 έτος εγγύηση) κοστίζει ~75€ και ο WD Black 1TB (5 έτη εγγύηση) κοστίζει ~103€. Κάποιος θα σου πεί "Μην δώσεις 30€ παραπάνω, δεν αξίζει. Δίσκος ο ένας, δίσκος και ο άλλος". Άλλος θα πει (όπως και σου είπαν) "Οι WD δεν είναι καλοί".

Το θέμα είναι δίνεις 30€ για 4 χρόνια και λίγο γρηγορότερο δίσκο; Ό,τι και να πάθει (ΑΝ δεν είναι καλός) στην πενταετία θα σου τον αλλάξουν με καινούριο (τουλάχιστον έτσι πρέπει). Τον Seagate μετά τον χρόνο θα τον φτύνεις μην ματιαστεί και χαλάσει γιατί θα (ξανα)βάλεις το χέρι στην τσέπη για δίσκο!

Θα συμφωνήσω πως οι Hitachi είναι περίπου στα ίδια λεφτά με τους Seagate αλλά έχουν 2 ή 3 χρόνια εγγύηση (αν δεν κάνω λάθος) και είναι μια μέση λύση.

μόνο που εδώ δεν υπάρχει διόρθωση του αρχικού ποστ...και εσύ τι είσαι ο έξυπνος της παρέας...εδώ τουλάχιστον ενδιαφέρονται να βοηθήσουν ...και δεν θα ανοίξω κουβέντα είσαι off θέματος...καλό σου βράδυ και αν δεν σ'αρέσει μην βλέπεις..

καταρχήν οφείλεις να αναφέρεσαι σε μένα με περισσότερο σεβασμο εφάμιλλο με αυτόν που σου έδειξα εγώ.

το οτι δεν ενδιαφέρθηκαν κ δε σε βοήθησαν τα μέλη του box είναι τουλάχιστον ψέμα . πήρες τις απαντήσεις σου (κ πήρες κ πολλές απο μένα προσωπικα ,ασχετο αν δε το γνωρίζεις λόγω διαφορετικού username) πολλάκις και κατέληξες στο τι θα αγοράσεις.

μη δημιουργείς εντυπώσεις.

Δεν σου είπα τι να κάνεις με το ζόρι. Σου έδειξα έναν λόγο (εγγύηση) για να διαλέξεις άλλο δίσκο.

Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα κάνεις αυτό που θέλεις. Άκουσε τι θα σου πουν, ζύγισέ τα και πράξε.

Παράδειγμα σε σχέση με αυτό που σου πρότεινα.

Ο Seagate 1TB (1 έτος εγγύηση) κοστίζει ~75€ και ο WD Black 1TB (5 έτη εγγύηση) κοστίζει ~103€. Κάποιος θα σου πεί "Μην δώσεις 30€ παραπάνω, δεν αξίζει. Δίσκος ο ένας, δίσκος και ο άλλος". Άλλος θα πει (όπως και σου είπαν) "Οι WD δεν είναι καλοί".

Το θέμα είναι δίνεις 30€ για 4 χρόνια και λίγο γρηγορότερο δίσκο; Ό,τι και να πάθει (ΑΝ δεν είναι καλός) στην πενταετία θα σου τον αλλάξουν με καινούριο (τουλάχιστον έτσι πρέπει). Τον Seagate μετά τον χρόνο θα τον φτύνεις μην ματιαστεί και χαλάσει γιατί θα (ξανα)βάλεις το χέρι στην τσέπη για δίσκο!

Θα συμφωνήσω πως οι Hitachi είναι περίπου στα ίδια λεφτά με τους Seagate αλλά έχουν 2 ή 3 χρόνια εγγύηση (αν δεν κάνω λάθος) και είναι μια μέση λύση.

πάντως το σκέφτηκα και τελικά κατέληξα να βάλω τον wd black 1tb και είναι στα 99 ευρώ περίπου...γιατί θα τα πάρω από έξω.....

κάτι ακόμα έχω ένα κουτί που επάνω φοράει matx αλλά πιο κάτω βλέπω να έχει και άλλες υποδοχές για πιο μεγάλη μητρική..υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσω αυτό απλά ανακατασκευάζοντας το ..και βάζοντας του ανεμιστήρες κλπ

καταρχήν οφείλεις να αναφέρεσαι σε μένα με περισσότερο σεβασμο εφάμιλλο με αυτόν που σου έδειξα εγώ.

το οτι δεν ενδιαφέρθηκαν κ δε σε βοήθησαν τα μέλη του box είναι τουλάχιστον ψέμα . πήρες τις απαντήσεις σου (κ πήρες κ πολλές απο μένα προσωπικα ,ασχετο αν δε το γνωρίζεις λόγω διαφορετικού username) πολλάκις και κατέληξες στο τι θα αγοράσεις.

μη δημιουργείς εντυπώσεις.

δεν σε έβρισα δεν έκανα άσχημο σχόλιο.....οπότε μιλάω μια χαρά με το ίδιο ύφος που μιλάς και εσύ...είσαι off και αν θες στείλε απλά μήνυμα σε μένα..εδώ το θέμα είναι Νέος Υπολογιστής στα 1000 ευρώ περίπου...και όχι κάτι άλλο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.