spH3RiCal Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2012 Εχω φτιαξει ενα πινακα 1χ1 σε word 2003 και δε μπορω να βρω πως μετακινω το κειμενο μεσα προς τα επανω.. Εννοω οτι απο τη στιγμη που αρχιζεις να γραφεις μεσα στο κελι, το κειμενο εμφανιζεται μια χ αποσταση κατω απο το ανω συνορο του κελιου. Αυτη τη χ αποσταση πως μπορω να τη μειωσω? Το προβλημα ειναι οτι το top cell margin ειναι στο 0cm που θεωρητικα σημαινει οτι το κειμενο εφαπτεται στο πανω οριο αλλα παρολαυτα εχει ενα κενο.. Αρνητικα νουμερα δε δεχεται. Εχει κανεις καμια ιδεα? (σκεφτηκα να αλλαξω το spacing μεταξυ των γραμμων αλλα δε καταφερα να βρω πως)thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Οκτώβριος 21, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2012 Δοκίμασε το padding Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Οκτώβριος 21, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2012 Νομιζω το βρηκα, πρεπει να ειναι μια ρυθμιση στο format- paragraphs - line spacing Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Οκτώβριος 21, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2012 Εχω φτιαξει ενα πινακα 1χ1 σε word 2003 και δε μπορω να βρω πως μετακινω το κειμενο μεσα προς τα επανω.. Εννοω οτι απο τη στιγμη που αρχιζεις να γραφεις μεσα στο κελι, το κειμενο εμφανιζεται μια χ αποσταση κατω απο το ανω συνορο του κελιου. Αυτη τη χ αποσταση πως μπορω να τη μειωσω? Το προβλημα ειναι οτι το top cell margin ειναι στο 0cm που θεωρητικα σημαινει οτι το κειμενο εφαπτεται στο πανω οριο αλλα παρολαυτα εχει ενα κενο.. Αρνητικα νουμερα δε δεχεται. Εχει κανεις καμια ιδεα? (σκεφτηκα να αλλαξω το spacing μεταξυ των γραμμων αλλα δε καταφερα να βρω πως)thnxΣτις ιδιότητες πίνακα-κελλί-κατακόρυφη στοίχηση βάλε πάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Οκτώβριος 22, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 lol κθομουν και εψαχνα την καθε κρυμενη ρυθμιση και δε μου εκοψε να κατω το πιο απλο.. Thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.