Jump to content

Συμβουλή για εναλλακτικό περιηγητή;

ΣτοΠαραΠεντε

Recommended Posts

Malwarebytes : Free anti-malware download

Κάντο μια εγκατάσταση και για πλάκα κάνε σκαναρισμα και πες μας τι αριθμό θα σου βγάλει με κόκκινα γράμματα

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply
Malwarebytes : Free anti-malware download

Κάντο μια εγκατάσταση και για πλάκα κάνε σκαναρισμα και πες μας τι αριθμό θα σου βγάλει με κόκκινα γράμματα

Και ναι, κυρίες και κύριοι, η έρευνα του αστυνόμου Μπέκα (γρήγορη σάρωση) έφερε στο φως ΜΗΔΕΝ επιβλαβή στοιχεία. Ας περιμένουμε σύντομα και την εξονυχιστική έρευνα της κας Νικολούλη (πλήρη σάρωση). Επίσης αναφέρω ότι στον εν λόγω Η/Υ υπάρχει εγκατεστημένο το Spybot, το οποίο χρησιμοποιείται εβδομαδιαίως για εντοπισμό σφαλμάτων συστήματος και απροστάτευτων αρχείων των περιηγητών.

Υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην το βρεις κ απο εκει.

Τραβα ενα φορματ να ξεμπερδευεις. Τοσο καιρο θα ειχες στησει το μηχανημα κ θα ηταν πενα τωρα ! Απλα ΟΤΑΝ το κανεις, περνα ενα antivirus και ενα anti-mal/spy ware της προκοπης ωστε να εχεις μια μονιμη προστασια !

Εκτός από τα Ubuntu θέλω να ξαναδοκιμάσω και τα Kubuntu, αλλά δεν ξέρω αν είναι καλύτερο να εγκαταστήσω την τελευταία έκδοση ή αυτή που έχει μακροχρόνια υποστήριξη. Αν κατάλαβα καλά, η δεύτερη είναι η προτελευταία έκδοση. Από Windows να δοκιμάσω τα 7 ή τα σVista; Άντε να δω τι θα εγκαταστήσω σε σκληρό 223 GB. Ελπίζω να μην ξαναέχω τρεξίματα με την παράλληλη εγκατάσταση Windows και Ubuntu στον ίδιο σκληρό. Στο παρελθόν είχαν καταρρεύσει τα Windows λόγω μ@@@@@σης.

Όσοι έχετε Ubuntu, λειτουργεί κανονικά το Wine; Λέτε μέσω αυτού να κατορθώσω επιτέλους να χρησιμοποιήσω το σαρωτή μου με Ubuntu; Το θέμα είναι τι θα γίνει με τους οδηγούς των καρτών και της ενσωματωμένης βιντεοκάμερας. Κι από σουίτα γραφείου τι με συμβουλεύετε να βάλω, πέραν του Open Office;

• 4 weeks later...

Επειδή τα Vista έχουν αρχίσει εδώ και μέρες τις νεκρές οθόνες και είναι πια καιρός να τα βάλω κάτι άλλο, ποιοι περιηγητές λειτουργούν καλά στο Ubuntu; Κάποτε είχα εγκαταστήσει τον Chrome, αλλά δεν μπορούσε να εμφανίσει σε ανθρώπινη γραμματοσειρά το μενού. Το μόνο που έβλεπα ήταν ορθογώνια κουτάκια, με αποτέλεσμα να μην μπορώ καν να τον χρησιμοποιήσω.

Υπάρχει κάποια αισθητή βελτίωση στους περιηγητές που είναι μόνο για Linux; Θυμάμαι ότι ο Konqueror έχει πολύ δρόμο ακόμη. Δεν ξέρω αν είναι πλέον το ίδιο εύχρηστος με τους Firefox/Chrome. Πριν 2-3 χρόνια που τον χρησιμοποίησα για τελευταία φορά ήταν το ίδιο ελλιπής με την πρώτη φορά. Ο Epiphany τι λέει; Μήπως ο Chromium είναι καλύτερος από τον Chrome στα Linux; Από τους υπόλοιπους εναλλακτικούς περιηγητές για Linux υπάρχει κάποιος αξιόλογος και αξιόπιστος: SwiftFox, Swiftweasel, SeaMonkey, Midori, Kazehakase, Arora και Amaya;

Πέρα από το υποκειμενικό κομμάτι, σημαντικό ρόλο παίζει η σταθερότητα. Προσωπικά, έχω χοντρό πρόβλημα με το Mozilla εδώ και αρκετές εκδόσεις. Πλέον ο Iron έκανε τους άλλους να βλέπουν τη σκόνη του. Δεν ξέρω αν μπορεί να λειτουργήσει στο Linux, αλλά αν ναι, θα μού λύσει τα χέρια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.