ΣτοΠαραΠεντε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2012 Έχω εγκατεστημένους τους Exploder (το πραγματικό όνομα του Explorer), Mozilla Firefox (κολλάει και έχει πέσει σε αχρηστία προ πολλού), Netscape (μού έμεινε, αλλά κάνει τη δουλειά του), Chrome, Maxthon, Avant Browser, Opera και SlimBrowser. Ο Flock πλέον δε δουλεύει. Από αυυτούς οι δύο πρώτοι έχουν πρόβλημα με τα παιχνίδια του Facebook (να'ναι καλά το flash που'χει βαρύνει την περιήγηση), ο Opera ούτε που μπαίνει στο ίντερνετ, ενώ οι Avant και Slim παθαίνουν κάτι σαν ταύτιση και όποτε τους έχω ταυτόχρονα ανοιχτούς για να είμαι σε διαφορετικούς λογαριασμούς στο Facebook, ο ένας εκ των δύο αποσυνδέεται και συνδέεται στο λογαριασμό του άλλου. Πλέον έχω πάψει τον Slim, αλλά και ο Maxthon παθαίνει το ίδιο με τον Avant. Υπάρχει κάποιος εναλλακτικός περιηγητής (που να μην είναι θυγατρικής της Microsoft όπως οι Maxthon και Avant); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Οκτώβριος 21, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2012 Άμα έχεις εγκατεσημένους όλους αυτούς, και όλοι σου εμφανίζουν πρόβλημα, τότε δεν είναι θέμα περιηγητών. Κάνε κάνα format, και βάλε μόνο τον ff/chrome. Άμα έχεις κάνα σάπιο μηχανάκι, δοκίμασε και τον K-Meleon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 21, 2012 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2012 Πρωτα απ'οκα τσεκαρε για spyware κ υιους. Συνηθως ειναι οι πρωτοι υποπτοι. Αν δεν φτιαξει, τραβα του ενα format κ θα φτιαξει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 21, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2012 chromium. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 21, 2012 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2012 SRWare Iron - The Browser of the Future Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Οκτώβριος 21, 2012 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2012 Εγώ πήγα σε chrome και βρήκα την υγειά μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Οκτώβριος 21, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2012 Γίνεται να είναι συγχρόνως εγκατεστημένοι οι Chrome και Chromium; Κάποτε δοκίμασα να εγκαταστήσω το Open Office σε διαοφερτικές γλώσσες, με την ελληνική έκδοση να είναι όπως πάντα ένα κλικ πίσω, αλλά αφενός οι ξενόγλωσσες διέγραφαν την ελληνική, ως πιο πρόσφατες, αφετέρου δε η πρώτη ξενόγλωσση διέγραψε τη δεύτερη, κι έτσι έμεινα με εκείνη που εγκατέστησα τελευταία. Πολύ φοβάμαι ότι το ίδιο θα συμβεί και με τους περιηγητές της Google. Μέχρι στιγμής μόνο ο πρώτος μ'έχει ικανοποιήσει, αλλά ψιλοκολλάει όποτε μπαίνω σε αθλητικές ιστοσελίδες και ανοίγω πολλές καρτέλες. Δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός ότι όλες οι ιστοσελίδες έχουν γεμίσει διαφημίσεις και άλλα δυναμικά παραθυράκια. Όοσ για το ΤΟΡ11, ο Chrome πάλι αργεί να αποκριθεί στις εντολές που δίνω, ενώ ο Maxthon λειτουργεί σχεδόν άψογα. Το αστείο είναι ότι η τελευταία έκδοση του Flock που έχω εγκαταστήσει στον άλλο φορητό τρέχει και δε φτάνει, ενώ σε αυτόν δεν εγκαθίσταται καν, παρόλο που τού είχα βάλει στο παρελθόν παλαιότερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 21, 2012 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2012 Τι υπολογιστή έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Οκτώβριος 21, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2012 SRWare Iron - The Browser of the FutureΌντως! Σφαίρα πάει το μωρό! Chrome εις τον κύβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Οκτώβριος 21, 2012 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2012 Σε έχει πνίξει το spyware/malware. Κάνε format και πέρνα φρέσκα windows, αλλά για να έχεις γεμίσει, μάλλον είσαι και λίγο "χύμα" στο σερφάρισμά σου. Σου προτείνω ανεπιφύλακτα να κάνεις και μια εγκατάσταση ubuntu (αν δεν έχεις win only εφαρμογές / παιχνίδια) και να ξενοιάσεις μια για πάντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Οκτώβριος 21, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2012 Τι υπολογιστή έχεις;Ο φορητός που εμφανίζει πρόβλημα με τους περιηγητές είναι DELL Inspiron 1721 από Γαλλία. Θυμάμαι όταν τον είχα αγοράσει και τα προεγκατεστημένα τα Vista Home κολλούσαν, οπότε αναγκάστηκα να κάνω φορμάτ και να εγκαταστήσω την πλήρη έκδοση, αλλά στα αγγλικά για παν ενδεχόμενο. Έκτοτε δεν είχα άλλο πρόβλημα. Το καλοκαίρι τού έβαλα 2 μνήμες των 2 GB και τώρα πάει πολύ πιο γρήγορα. Πάντως πρόσεξα ότι και ο Iron ψιλοκολλά σε πολύ φορτωμένες ιστοσελίδες, όπως το SPORT24. Το δοκίμασα προ ολίγου, αλλά λόγω ζωντανής κάλυψης καθυστέρησε να φορτώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Οκτώβριος 22, 2012 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 Format. Ούτε να διανοηθείς να κρατήσεις backup.Αν έχεις βάλει usb flash drives στο μηχάνημα, να ξέρεις ότι και αυτά είναι μολυσμένα 100%. Μακρυά από τα vista, βάλε win7 και τον chrome και θα είσαι μια, χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Οκτώβριος 22, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 Σε έχει πνίξει το spyware/malware. Κάνε format και πέρνα φρέσκα windows, αλλά για να έχεις γεμίσει, μάλλον είσαι και λίγο "χύμα" στο σερφάρισμά σου. Σου προτείνω ανεπιφύλακτα να κάνεις και μια εγκατάσταση ubuntu (αν δεν έχεις win only εφαρμογές / παιχνίδια) και να ξενοιάσεις μια για πάντα...Τα είχα χρόνια, αλλά έχω πρόβλημα με τους οδηγούς αρκετών συσκευών, με κυριότερο του σαρωτή μου. Δυστυχώς η ΗΡ δε μερίμνησε για τα Ubuntu. Μόνο για τα πολυμηχανήματά της φρόντισε να τρέχουν και σε αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Οκτώβριος 22, 2012 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 Τα είχα χρόνια, αλλά έχω πρόβλημα με τους οδηγούς αρκετών συσκευών, με κυριότερο του σαρωτή μου. Δυστυχώς η ΗΡ δε μερίμνησε για τα Ubuntu. Μόνο για τα πολυμηχανήματά της φρόντισε να τρέχουν και σε αυτά.Για να προσθέσω κι εγώ μια έξτρα γνώμη περί του θέματος, αυτό ίσχυε παλιά. Πλέον ότι κι αν έχω βάλει πάνω στο 12.04 δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Δοκίμασε με ένα live cd να δεις αν το αναγνωρίζει κλπ κανονικά. Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Οκτώβριος 22, 2012 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 βάλε adblock-plus στο Firefox !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 22, 2012 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 SRWare Iron - The Browser of the Futureο Χριστος κι η μανα του!Παταει κατ' τον chromium ΧΑ ΛΑ ΡΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Οκτώβριος 23, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2012 ο Χριστος κι η μανα του!Παταει κατ' τον chromium ΧΑ ΛΑ ΡΑ.Είπαμε: είναι Chrome στη νιοστή. Καιρός ήταν. Βέβαια κάποια στιγμή θα βαρύνει κι αυτός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Οκτώβριος 26, 2012 Author #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 Ο Firefox τι έχει πάθει και κρασάρει ή παύει να ανταποκρίνεται; Πάει κι αυτός. Μετά βγήκε ο Chrome, αλλά πήρε κι αυτός το δρόμο του φίφι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Οκτώβριος 27, 2012 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2012 Ο Firefox τι έχει πάθει και κρασάρει ή παύει να ανταποκρίνεται; Πάει κι αυτός. Μετά βγήκε ο Chrome, αλλά πήρε κι αυτός το δρόμο του φίφι. Εντάξει υπερβάλλεις. Προφανώς η εγκατάστασή σου είναι γεμάτη σκουπιδολογισμικό και malware και τα ρίχνεις στους browsers... Ο ff έχει πλέον γίνει πολύ γρήγορος, χωρίς να στερείσαι τη δυνατότητα των άπειρων add-ons. Προσωπικά έχω να δω crash στο ff πάρα πολύ καιρό. Τα είχα χρόνια, αλλά έχω πρόβλημα με τους οδηγούς αρκετών συσκευών, με κυριότερο του σαρωτή μου. Δυστυχώς η ΗΡ δε μερίμνησε για τα Ubuntu. Μόνο για τα πολυμηχανήματά της φρόντισε να τρέχουν και σε αυτά. Και εγώ είχα θέμα με τον εκτυπωτή μου, για τον οποίο δε μερίμνησε ποτέ η Canon. Ξαφνικά βάζω την 12.04 (πριν από 6 μήνες) και ω του θαύματος, τον έβλεπε και τύπωνε κανονικά!!! ( είχε μεριμνήσει η κοινότητα ). Δοκίμασε με ένα live cd τη 12.10. Δε χάνεις τίποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Οκτώβριος 27, 2012 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2012 Και εγώ είχα θέμα με τον εκτυπωτή μου, για τον οποίο δε μερίμνησε ποτέ η Canon. Ξαφνικά βάζω την 12.04 (πριν από 6 μήνες) και ω του θαύματος, τον έβλεπε και τύπωνε κανονικά!!! ( είχε μεριμνήσει η κοινότητα ). Δοκίμασε με ένα live cd τη 12.10. Δε χάνεις τίποτα! My point exactly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.