Jump to content

Καταλήγουμε τελικά σε....Dell U2412;

gdp77

Recommended Posts

Επειδή η 24άρα μου τα έπαιξε οριστικά αφού οι προσπάθειες επισκευής απέτυχαν, θα χρειαστώ άμεσα 24" monitor.

Πλέον λόγω παιδιού και γενικότερων καταστάσεων, η χρήση θα είναι 90% δουλειά και 10% gaming. Με οροφή τα 300€ , φαίνεται ότι η dell u2412 είναι μονόδρομος. Από review στο toms, φαίνεται μάλιστα ότι παρά τα ονομαστικά 8ms που έχει, το πραγματικό input lag είναι χαμηλότερο ακόμα και από tn panels λόγω ποιοτικών ηλεκτρονικών. Ναι, τα e-ips δεν είναι όπως ακριβότερα ips, αλλά ήμουν τόσα χρόνια με tn, οπότε οπωσδήποτε βελτίωση θα δω.

Το μόνο που με απασχολεί είναι το περιβόητο anti-grale coating της οθόνης. Σε review αναφέρεται, αλλά υπάρχει πολύς κόσμος που δεν τον ενοχλεί. Κάποιος κάτοχος, μπορεί να μου γράψει εντυπώσεις για την οθόνη και ειδικά για το anti-glare coating?

Πολύ καλή οθόνη. Καθαρή και ξεκούραστη. Προσωπικά δε με ενοχλεί τίποτα. Το 16:10 μεγάλη υπόθεση για χρήση γραφείου. Αν είσαι από Θεσσαλονίκη πέρνα από το γραφείο μου να τη δεις από κοντά.

EDIT: Τώρα είδα στο άλλο νήμα ότι είσαι Αθήνα.

Επειδή η 24άρα μου τα έπαιξε οριστικά αφού οι προσπάθειες επισκευής απέτυχαν, θα χρειαστώ άμεσα 24" monitor.

Πλέον λόγω παιδιού και γενικότερων καταστάσεων, η χρήση θα είναι 90% δουλειά και 10% gaming. Με οροφή τα 300€ , φαίνεται ότι η dell u2412 είναι μονόδρομος. Από review στο toms, φαίνεται μάλιστα ότι παρά τα ονομαστικά 8ms που έχει, το πραγματικό input lag είναι χαμηλότερο ακόμα και από tn panels λόγω ποιοτικών ηλεκτρονικών. Ναι, τα e-ips δεν είναι όπως ακριβότερα ips, αλλά ήμουν τόσα χρόνια με tn, οπότε οπωσδήποτε βελτίωση θα δω.

Το μόνο που με απασχολεί είναι το περιβόητο anti-grale coating της οθόνης. Σε review αναφέρεται, αλλά υπάρχει πολύς κόσμος που δεν τον ενοχλεί. Κάποιος κάτοχος, μπορεί να μου γράψει εντυπώσεις για την οθόνη και ειδικά για το anti-glare coating?

Φιλε μου εχω 3 τετοια μονιτορακια και δεν εχω κανενα παραπονο. Μην σε ανυσηχει το anti-glare μια χαρα ειναι... το μονο που με χαλαει ειναι στο μαυρο φοντο αν το κοιταξεις υπο γωνια γινεται γκρι.

Αν ψαχνεις γαι 24αρι και 16:10 πας μονο στο 2412.

Υποθέτω για 27άρι από ebay δεν το ψήνεις.

Όχι. Η επιλογή για 24άρι είναι συνειδητή. 27άρι @ 1920x1080 δεν το συζητώ. Τα πάντα θα μου φαίνονται πολύ μεγάλα. Μεγαλύτερη ανάλυση από 1920x1200 είναι επίσης απορριπτέα, γιατί θα πρέπει να συνοδεύεται από βαρβάτη κάρτα γραφικών και τώρα και στα μελλοντικά ΑΑΑ games. Δυστυχώς τα φράγκα δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή και ούτε προβλέπεται να υπάρχουν στο μέλλον.

Εχω την εκδοση με το Rev.A01 και το μονο που με ενοχλουσε ηταν το antiglare το οποιο και αφαιρεσα. Τωρα δεν ξερω αν στα επομενα Rev το αλλαξε η Dell, καλο ειναι παντως αν μπορεις να την δεις απο κοντα την οθονη πριν αποφασισεις.

Εχω την εκδοση με το Rev.A01 και το μονο που με ενοχλουσε ηταν το antiglare το οποιο και αφαιρεσα. Τωρα δεν ξερω αν στα επομενα Rev το αλλαξε η Dell, καλο ειναι παντως αν μπορεις να την δεις απο κοντα την οθονη πριν αποφασισεις.

Αργησες.....την αγορασε ηδη :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.