alexandrosss Οκτώβριος 22, 2012 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 http://pics.ricardostatic.gr/14_670452404_v1_450/psiksi-pc/xilence-frozen-fighter-775.jpg παρε τετοιο στυλ με backplate Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 22, 2012 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 Λοιπόν μου φαίνεται θα την αλλάξω επειδή προφανώς είναι θέμα που ανεβάζει θερμοκρασία. O τύπος έχει σφίξει κιόλας το tire up(η ψύκτρα ούτε που κουνιέται) αλλα και πάλι αυτό είναι πρόβλημα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Θα πάω να πάρω σήμερα κιόλας άλλη και θα σας πω τι έγινε.Aφου δεν εχεις πειραξει την ψυχτρα, πως εβαλες παστα; μας δουλευεις;Πάστα έβαλα, Τα 2 κλιπ της ήταν σπασμένα και ο τύπος είδα έχει κάνει moda με tire up. Έχετε δίκιο για το θέμα αλλά πιστέψτε με, όταν δίνεις λεφτά και δεν κάνεις δουλειά σου, δεν βλέπεις και δεν σκέφτεσαι καθαρά. Βλέπω τις θερμοκρασίες με HW Monitor+ Speedfan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedle Οκτώβριος 29, 2012 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2012 Λοιπόν μου φαίνεται θα την αλλάξω επειδή προφανώς είναι θέμα που ανεβάζει θερμοκρασία. O τύπος έχει σφίξει κιόλας το tire up(η ψύκτρα ούτε που κουνιέται) αλλα και πάλι αυτό είναι πρόβλημα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Θα πάω να πάρω σήμερα κιόλας άλλη και θα σας πω τι έγινε.Αν εννοεις τα δεματικα "tie wraps" λεγονται, οχι "tire up" μου βγαλες τα ματια ετσι οπως το εγραψες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.