Jump to content

ξαφνική θερμοκρασία cpu

balboagr

Recommended Posts

Λοιπόν μου φαίνεται θα την αλλάξω επειδή προφανώς είναι θέμα που ανεβάζει θερμοκρασία. O τύπος έχει σφίξει κιόλας το tire up(η ψύκτρα ούτε που κουνιέται) αλλα και πάλι αυτό είναι πρόβλημα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Θα πάω να πάρω σήμερα κιόλας άλλη και θα σας πω τι έγινε.

Aφου δεν εχεις πειραξει την ψυχτρα, πως εβαλες παστα; μας δουλευεις;

Πάστα έβαλα, Τα 2 κλιπ της ήταν σπασμένα και ο τύπος είδα έχει κάνει moda με tire up. Έχετε δίκιο για το θέμα αλλά πιστέψτε με, όταν δίνεις λεφτά και δεν κάνεις δουλειά σου, δεν βλέπεις και δεν σκέφτεσαι καθαρά. Βλέπω τις θερμοκρασίες με HW Monitor+ Speedfan.

Λοιπόν μου φαίνεται θα την αλλάξω επειδή προφανώς είναι θέμα που ανεβάζει θερμοκρασία. O τύπος έχει σφίξει κιόλας το tire up(η ψύκτρα ούτε που κουνιέται) αλλα και πάλι αυτό είναι πρόβλημα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Θα πάω να πάρω σήμερα κιόλας άλλη και θα σας πω τι έγινε.

Αν εννοεις τα δεματικα "tie wraps" λεγονται, οχι "tire up" μου βγαλες τα ματια ετσι οπως το εγραψες!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.