Lewnidas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2004 Στα XP σου εχει την επιλογη να κανεις φορματ μεχρι στιγμης εχω χρησιμοποιησει το quick διοτι το κανονικο μου παιρνει μια ωρα .ΕΙναι σωστο να χρησιμοποιηεις το quick? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 23, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 ναι κάνε quick αν ο δίσκος είναι σε καλή κατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Αύγουστος 23, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 εγώ πάλο λέο αργό φορματ Το καλό πράμα πάντα αργεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 23, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Αν ηταν ηδη formated στο FS που θελουμε εγω επιλεγω quick και δεν ειχα ποτε προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 23, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Οποτε κανω φορματ για εγκατασταση λειτουργικου, παντα κανω κανονικο. Αλλιως quick αν ειναι για δευτερο σκληρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Αύγουστος 23, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 να σας πω εγω παντα quick φορματ και ας εχω να περασω και λειτουργικο ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Αύγουστος 23, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Το quick δεν είναι format... Σβήνει μόνο τον TOC και τίποτε άλλο... Καλύτερο είναι το full για να σβήσουνε τα πάντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 24, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Εγώ από την άλλη , από το να βιάσω το σκληρό μου άλλη μία φορά, προτιμώ τώρα τελευταία να μπουτάρω από λίνουξ rm -Rv * και ησυχάζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Αύγουστος 24, 2004 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Το quick format είναι λιγότερο σκότωμα απο το σειριακό σβήσιμο τόσων αρχείων αφού σβήνεις μόνο το toc μία φορά, ενώ με το σειριακό εχεις πολλαπλές ενημερώσεις του toc κλπ (βαριέμαι να τα γράψω όοοολα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Αύγουστος 24, 2004 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 quick format.Aν και δεν είναι όπως το κανονικό format κερδίζεις χρόνο και γενικά αποφεύγεις το σπάσιμο νεύρων που σου προκαλούν τα κλασικά Formaτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Αύγουστος 24, 2004 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Όταν δίσκος είναι καινούριος (και δικός μου), την πρώτη φορά κάνω κανονικό format. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις quick... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Δεκέμβριος 30, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Επαναφέρω ένα παλιό τόπικ.........Μήπως ξέρετε κάποιον τρόπο ώστε να κανεις Quick Format Πριν γίνει εγκατάσταση των 2000??? Ρωτάω γιατι δέν δίνει τέτοια επιλογή και θα ήταν χρήσιμο κάτι τέτοιο. Ειδικά άν αύριο έχεις να σετάρεις 18 μηχανήματα..Υ.Γ Δοκίμασα το partition Magic άλλα δέν αναγνωρίζουν το NTFS τα Windows στην εγκατάσταση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 30, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από DMylonas [23-08-2004 18:01] Το quick δεν είναι format... Σβήνει μόνο τον TOC και τίποτε άλλο... Καλύτερο είναι το full για να σβήσουνε τα πάντα... Oι κεφαλες πανε πρωτα και "κοιτανε" στο toc για τα περιεχομενα που υπαρχουν, και που δεν υπαρχουν. Το quick format απλως βαζει flags στο πινακα αυτο, λεγοντας οτι ολος ο δισκος ειναι αδειος (χωρις να ειναι σβησμενα απο τα cells). Ειτε ειναι ειτε δεν ειναι δεν παιζει καμια σημασια αν ειναι flagαρισμενα σαν "κενα" στο toc. @unstop: σωστοτατο, γιατι συνηθως αν κανεις quick με την αλλαγη FS, τοτε στο bootαρισμα θα αρχισει το verification το ηλιθιο scandink των win, οποτε μια η αλλη θα σου ερθει στο χρονο... εκτος αν ειναι κανας δισκος γουρουνι οποτε καλυτερα να περιμενεις το scandisk .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.