Havic Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2012 Μια φίλη θέλει tablet και εγώ δεν έχω ιδέα ούτε από μάρκες ούτε από specs, ψάχνουμε κάτι ποιοτικό που να καλύπτει τις τρομερές ανάγκες τις έως 150€ ταβάνι, οι ανάγκες τις είναι να βλέπει καμία ταινία, (σε ταξίδια κυρίως) να μπαίνει στο ιντερνέτ, να διαβάζει κάνα βιβλίο/περιοδικό και να παίζει κάνα παιχνίδι τύπου πασιέντζα, ταβλι ΧD ή κανα άλλο indie (χλωμό το τελευταίο), δεν ξέρω τι cpu να επιλέξω π.χ. μην τις προτείνω τίποτα που να σέρνετε ή να έχει αποδειχτεί ότι είναι προβληματική ή σειρά. Κάθε σχόλιο για μάρκα ή συγκεκριμένη σειρά ευπρόσδεκτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 20, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2012 Για κουνουριο λογικα σε 7" θα παει. Ειχε προτινει ο Κοπριτης καποιο απο αυτα εδω, που ομως ερχεται απο Ασια καπου νομιζω.Ainol Novo Tablet - Ainol Novo 7 Android Tablet PC Office Online Store for Sale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.