FRuLiS13_acg Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2012 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη της κοινότητας μας. Χθες δεν ξέρω πως αλλιώς να το διατυπώσω… ένιωσα λίγο άχρηστος. Είχα στην κατοχή μου πιο παλιά ένα φορητό Toshiba με κάρτα γραφικών 330M. Το μηχανάκι το έδωσα σε πολύ καλή φίλη και μέχρι τώρα όλα βαίνουν καλώς. Χθες έκανα ένα έλεγχο στο μηχάνημα (ενημερώσεις προγραμμάτων, λειτουργικού) κτλ. Σκέφτηκα ότι οι drivers της κάρτας γραφικών είναι παλιοί (v.270.xx) και είπα να περάσω τους τελευταίους (v.300.xx) αλλά τίποτα (συνεχώς μνμ Failed to Install κτλ). Δοκίμασα πάνω από μια ώρα και τελικά έκανα restore point στο σημείο πριν την κατάργηση των drivers. Τι πρέπει να κάνω για περάσω τους drivers? Η επιστήμη σηκώνει τα πόδια ψηλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Οκτώβριος 19, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2012 Λογικά δεν θα μπορείς να βάλεις άλλους πέρα απο αυτούς που έχει ανεβάσει η toshiba στο site της.Για να περάσεις κατευθείαν απο την nvidia θα πρέπει να πειράξεις .inf αρχεία μέσα στον driver.Γενικώς πολύ παίδεμα.Άστο έτσι όπως είναι.Δεν νομίζω να κερδίζει τίποτα σε τόσο παλιά κάρτα με το να περάσεις καινούργιους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRuLiS13_acg Οκτώβριος 19, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2012 Όταν το είχα στην κατοχή μου πέρναγα drivers από… LaptopVideo2Go: NVIDIA & Laptop News με πειραγμένα .inf και όλα τα γνωστά. Αλλά ούτε και με την συγκεκριμένη μέθοδο δεν πέτυχα κάτι. Αφήνω περιθώριο λάθους στο κομμάτι απεγκατάσταση drivers. Αλλά και πάλι…? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.