Jump to content

ψυκτρα

zissismaroudas

Recommended Posts

Aν μιλάμε για αυτό, μάλλον θα δυσκολευτείς να βάλεις tower-cooler αφού θα πρέπει η ψύκτρα να έχει ύψος μικρότερο των 185 mm. Δες τις ψύκτρες που σου αρέσουν και σύγκρινε τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους με τον παραπάνω περιορισμό. Εναλλακτικά δες άλλου τύπου ψύκτρες (πχ. Corsair Hydro series).

Το μέγιστο ύψος για την ψύκτρα που θα αγοράσεις θα πρέπει να είναι 166mm αν δεν έχεις πλαϊνά fans, ή 141mm αν έχεις, σύμφωνα πάντα με το site της Enermax.

Πόσα χρήματα διαθέτεις για ψύκτρα;

Το μέγιστο ύψος για την ψύκτρα που θα αγοράσεις θα πρέπει να είναι 166mm αν δεν έχεις πλαϊνά fans, ή 141mm αν έχεις, σύμφωνα πάντα με το site της Enermax.

Πόσα χρήματα διαθέτεις για ψύκτρα;

Πρόσφατα σε ένα Staray ECA3170-BL έψαχνα να βρω τι ψύχτρα να βάλω και βλέποντας αυτό:

CUSTOM PC Enermax Staray είπα να βάλω την CoolerMaster Hyper 212 EVO με ύψος 158.5mm

(η οποία είναι top value_for_money ψύχτρα btw, αν και στην Ελλάδα ακριβά την πουλάνε) Το

πλαϊνό μετά βίας έκλεινε. Στο Staray Silence ECA3175-S που έχει το ίδιο βάθος με το ECA3170

δεν ξέρω αν θα κλείνει το πλαϊνό γιατί έχει διαφορετικό design και δεν έχει το κάθετο τμήμα που

απ' ό,τι θυμάμαι έδινε λίγο extra βάθος. (μάλλον στο site της Enermax έχουν κάνει λάθος εκτός

αν μου διαφεύγει εμένα κάτι, αν και δεν με ενδιαφέρει να το ερευνήσω παραπάνω το όλο θέμα)

παιδια εχω αυτο εδω το κουτι ECA3175-S μπορειτε να μου προτεινετε ψυκτρες που μπαινουν σε αυτο το κουτι

Δεν μας λες ούτε τι θές να ψύξεις, ούτε πόσα δίνεις, ούτε καν τον λόγο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.