zissismaroudas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2012 παιδια εχω αυτο εδω το κουτι ECA3175-S μπορειτε να μου προτεινετε ψυκτρες που μπαινουν σε αυτο το κουτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Οκτώβριος 19, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2012 Aν μιλάμε για αυτό, μάλλον θα δυσκολευτείς να βάλεις tower-cooler αφού θα πρέπει η ψύκτρα να έχει ύψος μικρότερο των 185 mm. Δες τις ψύκτρες που σου αρέσουν και σύγκρινε τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους με τον παραπάνω περιορισμό. Εναλλακτικά δες άλλου τύπου ψύκτρες (πχ. Corsair Hydro series). Link to comment Share on other sites More sharing options...
zissismaroudas Οκτώβριος 19, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2012 ναι αυτο ειναι το κουτι που λεει νεο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 19, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2012 Το μέγιστο ύψος για την ψύκτρα που θα αγοράσεις θα πρέπει να είναι 166mm αν δεν έχεις πλαϊνά fans, ή 141mm αν έχεις, σύμφωνα πάντα με το site της Enermax.Πόσα χρήματα διαθέτεις για ψύκτρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Οκτώβριος 19, 2012 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2012 Το μέγιστο ύψος για την ψύκτρα που θα αγοράσεις θα πρέπει να είναι 166mm αν δεν έχεις πλαϊνά fans, ή 141mm αν έχεις, σύμφωνα πάντα με το site της Enermax.Πόσα χρήματα διαθέτεις για ψύκτρα;Πρόσφατα σε ένα Staray ECA3170-BL έψαχνα να βρω τι ψύχτρα να βάλω και βλέποντας αυτό:CUSTOM PC Enermax Staray είπα να βάλω την CoolerMaster Hyper 212 EVO με ύψος 158.5mm (η οποία είναι top value_for_money ψύχτρα btw, αν και στην Ελλάδα ακριβά την πουλάνε) Το πλαϊνό μετά βίας έκλεινε. Στο Staray Silence ECA3175-S που έχει το ίδιο βάθος με το ECA3170δεν ξέρω αν θα κλείνει το πλαϊνό γιατί έχει διαφορετικό design και δεν έχει το κάθετο τμήμα πουαπ' ό,τι θυμάμαι έδινε λίγο extra βάθος. (μάλλον στο site της Enermax έχουν κάνει λάθος εκτόςαν μου διαφεύγει εμένα κάτι, αν και δεν με ενδιαφέρει να το ερευνήσω παραπάνω το όλο θέμα)παιδια εχω αυτο εδω το κουτι ECA3175-S μπορειτε να μου προτεινετε ψυκτρες που μπαινουν σε αυτο το κουτιΔεν μας λες ούτε τι θές να ψύξεις, ούτε πόσα δίνεις, ούτε καν τον λόγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zissismaroudas Οκτώβριος 19, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2012 για τον επεξεργαστη θελω, για ψυκτρα περιπου 60-70 ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.