A-L-I-V-E Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2004 Καλημέρα παιδιά... δεν ξέρω αν το έχετε δει και εσείς αυτό (δεν βρηκα κάτι στην αναζήτηση) αλλά βρήκα τυχαία αυτό το bios προχτές, το δοκίμασα και είδα ότι το overdrive δουλεύει μια χαρά αρκεί να έχετε 9800pro 128MB με hynix μνήμες και pcb από χτ... Screenshots δεν έχω αυτή τη στιγμή μαζί μου (είμαι στη δουλειά) αλλά για όσους θέλουν να το δοκιμάσουν έχω επισυνάψει το bios. gecuber9800xt128mbhynixoverdrive.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 23, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Μου φαινεται καπως περιεργο αυτό. Η 9800pro, δεν εχει το hardware ωστε να δουλεψει το overdrive...Ισως να σου δωσει την επιλογη ενεργοποιησης/απενεργοποιησης, αλλα δεν πιστευω να κανει τιποτα!!! Οταν λες εσυ οτι δουλευει, τι παρατηρησες ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 23, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Αν εχει pcb απο XT και R360 πρεπει να δουλευει, απλα οι περισσοτερες 9800 δεν εχουν pcb απο XT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A-L-I-V-E Αύγουστος 23, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Δεν το έχω ενεργοποιημένο YDinopoulos γιατί δουλεύει πολύ πιο χαμηλά απ' ότι έχω εγώ την κάρτα για καθημερινή χρήση (453/378) και έτσι το έχω μόνο και μόνο για να βλέπω τις θερμοκρασίες. Πάντως unstoppable είναι 100% σίγουρο ότι έχω pcb και πυρήνα από XT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.