kostis_pap22 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2012 -Καλησπέρα παιδιά έφτιαξα προχθές ένα σύστημα με μητρική gigabyte z77-d3h και έχω tv lg μοντέλο 32LG5000,δεν μπορώ να βγάλω εικόνα από το hdmi της μητρικής,κάρτα γραφικών δεν έχω ακόμα επάνω,το playstationτο βλέπει κανονικά η tv και άλλα 2 laptop που έχω δοκιμάσει είναι κομπλέ,ο επεξεργαστής είναι ο 3570κ αν έχει καμιά σημασία μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα να με βοηθήσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 18, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 Βαλε καλωδιο vga ή dvi, μπες σε windowsμετα συνδεσε το hdmi, επελεξε το σαν primary και μετα κανε disable το vga/dviΣέντ φρόμ μάϊ άϊπαντ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostis_pap22 Οκτώβριος 18, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 -Αυτό προσπαθώ να κάνω αλλά δεν βρίσκω πως,τους οδηγούς της μητρικής τους έχω περάσει απλά δεν βγάζω άκρη(είμαι λίγο άσχετος:sorry:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 18, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 Ποιο λειτουργικο φορας ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostis_pap22 Οκτώβριος 18, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 windows 7 ultimate 64bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Οκτώβριος 19, 2012 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2012 Νομίζω πως πρέπει να ανοίξεις το control panel των οδηγών τις intel και να ρυθμίσεις να έχεις ενεργές και τις δύο οθόνες σαν clone ή σαν εκτεταμένη επιφάνεια εργασίας και να διαλέξεις ποια θα είναι η primary Από τις δύο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostis_pap22 Οκτώβριος 19, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2012 Δεν βρίσκει δεύτερη οθόνη για να κάνω clone από το control panel της μητρικήςπαίζει να είναι τίποτα καμένο από τις θύρες πίσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Οκτώβριος 19, 2012 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2012 δεν καταλαβαίνω τι εννοείς control panel της μητρικής...αν έχεις βάλει τους οδηγούς τις Intel όπως λες θα πρέπει στο control panel να υπάρχει και το πρόγραμμα για την intel gpu (στα windows) εκεί θα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που λέω...σου έχω και βίντεο από intel...[ame=http://www.youtube.com/watch?v=M4dsxhCRh6Q]How to enable Intel dual display clone on Intel[/ame]http://www.intel.com/support/graphics/sb/CS-031023.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostis_pap22 Οκτώβριος 19, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2012 Το διατύπωσα λάθος,αυτό που δείχνει το video κάνω και εγώ απλά δεν μου βγάζειτην επιλογή για dual screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostis_pap22 Οκτώβριος 19, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2012 Τελικά ήθελε update η οθόνη οπότε όλα οκ ευχαριστώ παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.