Tsunami Αύγουστος 25, 2004 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2004 Παιδιά εμένα είχε πρόβλημα στα ξαφνικά η δισκέτα.Βγάζω το καλώδιο το ξανασυνδέω και ναι μεν δούλευε η δισκέτα αλλά δεν έβλεπε τα ντράιβ!!!ξανα βγάλσιμο και βάλσιμο του καλωδίου και δεν λειτουργεί η δικέτα.Στην τρίτη φορά λειτούργησαν και τα δυο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Αύγουστος 25, 2004 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2004 Αρχική απάντηση από Kanonieris [Χθες, στις 10:05] Κατά μεγάλη σύμπτωση έπαθα χθές αυτά που ειπώθηκαν απο τον colt3003.Γιατί σε μένα ρε παιδιά!?Γιατί?Kallileo κάνε κάτι! :wassat: :tw: Και που να δείς οτι δεν είχα σκαλίσει ΤΙΠΟΤΑ στο pc.... Είπα και εγώ μόνο σε εμένα τέτοιο πράμα ?? (φτου φτου μακρια απο εμας. στα όρη στ'άγρια βουνα..... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 31, 2004 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Eιχα απομακρυνθει για μερικα λεπτα απο τον υπολογιστη και γυρνωντας βλεπω την αρχικη να κανει refresh απο μονη της..! Τι μπορει να συμβαινει ? :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Αύγουστος 31, 2004 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 φρεσκοφορμαριζμενο συστημα αν θυμαμαι καλα ενας Ρ3 με το που βιδωνα τον σκληρο στη θεση του δε δουλευε τιποτα οταν τον αφηνα να στηριζεται στα καλωδια δουλευε αψογα αλλα ενα περιεργο πραγμα δε γουσταρε τις βιδες οποτε τον στηριξα καθετα και δουλεψε :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 31, 2004 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Αν μπορει καποιος να μου εδινε μια ιδεα του γιατι συνεβει το παραπανω πλζ ..παιζει να ειναι καποιος ιος η κατι αλλο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 31, 2004 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Eιχα απομακρυνθει για μερικα λεπτα απο τον υπολογιστη και γυρνωντας βλεπω την αρχικη να κανει refresh απο μονη της..! Τι μπορει να συμβαινει ? :...: Ορισμένες σελίδες μπορούν να κάνουν auto-refresh από μόνες τους όταν είναι δυναμικές για να είναι πάντα ανανεωμένη η σελίδα. Πχ live score sites, stock market sites... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 31, 2004 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Εχμ..εκτος του οτι το παθ εχω για αρχικη..(περιεργο ε ?) ,δεν μου το εχει ξανακανει ..απο οσο μπορω να θυμηθω .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 31, 2004 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Λοιπόν, από την τελευταία μου εμπειρία:Asus a7v, το μεγαλείο:Κάτι μάλλον έχει καεί και δεν ανοίγει σωστά, πατώντας το on του pc.Μια μέρα προσπαθούσα αρκετή ώρα, ώσπου βαρέθηκα,ΚΛΕΙΝΩ το πολύμπριζο και το pc ξεκινάει. ΜΕΓΑΛΕΙΟ.Εννοείται ξεκίνησε και μετά από 1-2sec έσβησε, αλλά ΜΕΓΑΛΕΙΟ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Αύγουστος 31, 2004 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Είχα ΧΡ βάζω 98 κανονικά και στην τελευταία επανεκκίνηση της εγκατάσταση φορτώνει ΧΡ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Αύγουστος 31, 2004 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Εγω παλια ειχα παει το PC για αναβαθμιση Bios (δεν ειχα internet τοτε) σε ενα μαγαζι και τα καταφεραν να μου κολλησουν ιο στο bios. πως δεν ξερω αλλα το νορτον εβγαζε συνεχεια ιο τον οποιο μετα εχανε και μου εκανε κατι περιεργα κατα την εκκινηση. μετα απο 1 βδομαδα πεταξα τη μητρικη και ησυχασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Σεπτέμβριος 1, 2004 Author #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Pachalia σκάναρε το με το αντιβιοτικό που έχεις γιατί μπορεί να είναι κανένας ιός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Σεπτέμβριος 1, 2004 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Οχι δεν ειναι κατι τετοιο . ας ειναι καλα ο Ντουρασελ που τον ρωτησα στο μσν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.