Jump to content

Κακές εμπειρίες και τα παράξενα των Υπολογιστών!

Kanonieris

Recommended Posts

looool.

Θυμαμαι καποτε που τα ειχε παιξει το πισι μου.. και οποτε εγραφα το ε και το γ μου εβγαζε και κατι αλλα ασχετα γραμματακια απο διπλα...!

Οταν μπορεσω θα το ψαξω να το βρω και θα το ποσταρω.. (Webmaster το θυμασαι ?)

Σε μια εγκατάσταση σε ελληνικά windows στο μήνυμα που βγαίνει όταν γίνεται το login έγραφε: ΚΑΛΩΣ ΡΙΣΑΤΕ (έλειπε το Ο για όποιον δεν κατάλαβε...) :hehe:

Με ξανά install έστρωσε.. πάντως ήταν κουφό.

Το κουφό με μένα είναι πως και υπολογιστή να πάρω πάλι δεν θα λειτουργήσει σωστά!Ο τελευταίος κολλάει στα παιχνι\ίδια και το Rendering σκηνών. Επίσης τελευταία πήγα να κάνω format το δίσκο και έβγαζε έναν ήχο σαν να πετούσε σούστες!Και πολλά άλλα!

Παιδί μου κανονιέρη μην ντρέπεσαι.Βγάλτα σώψυχά σου.Θα ανακουφιστείς.Θα απελευθερώσεις τον εσωτερικό σου κόσμο από τα βάσανα και τον πόνο που σου προσφέρουν οι ηλ.υπολογιστές και οι περιπέτειές σου από την συνύπαρξη με αυτούς...

(Πάντα μου άρεσε η ψυχολογία!!!:rolleyes::cool::)

Αρχική απάντηση από Kanonieris

Το κουφό με μένα είναι πως και υπολογιστή να πάρω πάλι δεν θα λειτουργήσει σωστά!Ο τελευταίος κολλάει στα παιχνι\ίδια και το Rendering σκηνών. Επίσης τελευταία πήγα να κάνω format το δίσκο και έβγαζε έναν ήχο σαν να πετούσε σούστες!Και πολλά άλλα!

Ετσι οπως τα λεει ειναι...........καταραμενους απο τους θεους ειναι ο Κανονιερης!!!!!!!!

Εγώ πάλι ενα φεγγάρι χρησιμοποιούσα τα ΜΕ και συνέβη το εξής: επαιζε μια χαρά, τον κλείνω και φευγω. Όταν γύρισα και τον ξαναάναψα είχε χάσει όλους (μα όλους) τους drivers απο όλες τις συσκεύες, απο κάρτα ήχου μέχρι κάρτα τηλεόρασης, και δεν δεχόταν installation απο κανέναν. αφού ήμουν σίγουρος οτι είχε γινει διάρηξη (έμενα μόνος τοτε) και κοίταγα καλά καλά τις κλειδαρίες και τα παράθυρα.Πέριττό να πω οτι έκτοτε το CD των ΜΕ απλά πιάνει σκόνη (και χώρο, να θυμηθώ να το πετάξω!!!) σε ένα ράφι :)

εγω παλι, ποτέ δεν καταλαβα γιατι καποια προγραμματα, δεν κανουν install στα windows2000, παρα μονο εαν αντιγραψεις το cd στο σκληρο και κανεις κοπια καινουργια, οποτε ολα τρεχουν μελι-γαλα.

Φιλε Tsunami ευχαριστώ για την συμπαράσταση και την Ειλικρίνια.Κατά μεγάλη σύμπτωση έπαθα χθές αυτά που ειπώθηκαν απο τον colt3003.Γιατί σε μένα ρε παιδιά!?Γιατί?Kallileo κάνε κάτι!

:jump: :wassat: :tw:

Και κάτι άλλο.Τώρα το PC τρέχει μόνο σε safe mode άρα δεν βλέπει το CD.Εγώ θέλω να κάνω επιδιόρθωση τα Millenium και όχι format για να μην χάσω τα αρχεία του δίσκου.Προσπάθώ να το κάνω μέσω δισκέτας εκκίνησης αλλά δεν γίνεται τίποτα!Βλέπει το CD αλλά αργότερα δεν το κάνει setup!!!!!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.