Kanonieris Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2004 Πείτε τα ποιό τρέλα και παράξενα πράγματα που σας έχουν συμβεί όταν είχατε στην κατοχή σας υπολογιστή.:alien: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 23, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Αρχική απάντηση από Kanonieris.......όταν είχατε .......??? Eμεις που εχουμε, να μην πουμε ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 23, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 looool.Θυμαμαι καποτε που τα ειχε παιξει το πισι μου.. και οποτε εγραφα το ε και το γ μου εβγαζε και κατι αλλα ασχετα γραμματακια απο διπλα...!Οταν μπορεσω θα το ψαξω να το βρω και θα το ποσταρω.. (Webmaster το θυμασαι ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Αύγουστος 23, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Φυσικά και να πείτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 23, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 23, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Πήγα να κάνω O/C στην κάρτα γραφικών μου, το παρατράβηξα και στο restart μου είχαν γίνει uninstall οι drivers :TD: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 23, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Στην εγκατασταση Windows,στο PC μου τα φορτωνει κανονικα κ΄στο άλλο pc μου λεει οτι λειπει καποιο αρχείο!!!????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Αύγουστος 24, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Κάνω αυτήν την συζήτηση γιατί απο τότε που ασχολούμε με υπολογιστές όλο κουφά μου συμβαίνουν και δεν μπορώ να ησυχάσω!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Αύγουστος 24, 2004 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Δεν μας λες όμως κανένα από τα δικά σου "κουφά " Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 24, 2004 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Σε μια εγκατάσταση σε ελληνικά windows στο μήνυμα που βγαίνει όταν γίνεται το login έγραφε: ΚΑΛΩΣ ΡΙΣΑΤΕ (έλειπε το Ο για όποιον δεν κατάλαβε...) Με ξανά install έστρωσε.. πάντως ήταν κουφό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Αύγουστος 24, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Το κουφό με μένα είναι πως και υπολογιστή να πάρω πάλι δεν θα λειτουργήσει σωστά!Ο τελευταίος κολλάει στα παιχνι\ίδια και το Rendering σκηνών. Επίσης τελευταία πήγα να κάνω format το δίσκο και έβγαζε έναν ήχο σαν να πετούσε σούστες!Και πολλά άλλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 24, 2004 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Παιδί μου κανονιέρη μην ντρέπεσαι.Βγάλτα σώψυχά σου.Θα ανακουφιστείς.Θα απελευθερώσεις τον εσωτερικό σου κόσμο από τα βάσανα και τον πόνο που σου προσφέρουν οι ηλ.υπολογιστές και οι περιπέτειές σου από την συνύπαρξη με αυτούς... (Πάντα μου άρεσε η ψυχολογία!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 24, 2004 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Αρχική απάντηση από Kanonieris Το κουφό με μένα είναι πως και υπολογιστή να πάρω πάλι δεν θα λειτουργήσει σωστά!Ο τελευταίος κολλάει στα παιχνι\ίδια και το Rendering σκηνών. Επίσης τελευταία πήγα να κάνω format το δίσκο και έβγαζε έναν ήχο σαν να πετούσε σούστες!Και πολλά άλλα! Ετσι οπως τα λεει ειναι...........καταραμενους απο τους θεους ειναι ο Κανονιερης!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Αύγουστος 24, 2004 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Εγώ πάλι ενα φεγγάρι χρησιμοποιούσα τα ΜΕ και συνέβη το εξής: επαιζε μια χαρά, τον κλείνω και φευγω. Όταν γύρισα και τον ξαναάναψα είχε χάσει όλους (μα όλους) τους drivers απο όλες τις συσκεύες, απο κάρτα ήχου μέχρι κάρτα τηλεόρασης, και δεν δεχόταν installation απο κανέναν. αφού ήμουν σίγουρος οτι είχε γινει διάρηξη (έμενα μόνος τοτε) και κοίταγα καλά καλά τις κλειδαρίες και τα παράθυρα.Πέριττό να πω οτι έκτοτε το CD των ΜΕ απλά πιάνει σκόνη (και χώρο, να θυμηθώ να το πετάξω!!!) σε ένα ράφι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 25, 2004 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2004 εμενα αρνουνταν πεισματικα να παιξει σε windows 98.....απλα παγωνε σε ασχετες και ακανονιστες στιγμες με φορτιο η χωρις...Me XP επαιζε μια χαρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 25, 2004 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2004 εγω παλι, ποτέ δεν καταλαβα γιατι καποια προγραμματα, δεν κανουν install στα windows2000, παρα μονο εαν αντιγραψεις το cd στο σκληρο και κανεις κοπια καινουργια, οποτε ολα τρεχουν μελι-γαλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Αύγουστος 25, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2004 Φιλε Tsunami ευχαριστώ για την συμπαράσταση και την Ειλικρίνια.Κατά μεγάλη σύμπτωση έπαθα χθές αυτά που ειπώθηκαν απο τον colt3003.Γιατί σε μένα ρε παιδιά!?Γιατί?Kallileo κάνε κάτι! :wassat: :tw: Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 25, 2004 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2004 δεν ειναι αγνωστο αυτο κανονιερη. και στα 2000 το παθαινει, αν το σκαλιζεις πολυ. χανει το registry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Αύγουστος 25, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2004 Ναι το θέμα είναι πως εγώ έφαγα το μπινελικι στην δουλειά μου.Υπάρχει καμιά λύση γι αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Αύγουστος 25, 2004 Author #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2004 Και κάτι άλλο.Τώρα το PC τρέχει μόνο σε safe mode άρα δεν βλέπει το CD.Εγώ θέλω να κάνω επιδιόρθωση τα Millenium και όχι format για να μην χάσω τα αρχεία του δίσκου.Προσπάθώ να το κάνω μέσω δισκέτας εκκίνησης αλλά δεν γίνεται τίποτα!Βλέπει το CD αλλά αργότερα δεν το κάνει setup!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.