vagosofron Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2012 Γνωριζει κανεις το site του τιτλου? Εκτος των αλλων εχει και διαφορα παπουτσια σε πολυ καλες τιμες και δωρεαν μεταφορικα. Με ενα google search βρηκα αυτο σχετικα με το site.is mymallstyle.com a fake site ? | trust rating for mymallstyle.com | is mymallstyle.com safe to use | is mymallstyle.com legit | is mymallstyle safeΕπειδη θελω να κανω αμεσα μια αγορα, οποιος μπορει να καταλαβει εαν υπαρχει κατι υποπτο σχετικα με αυτο το site ας βοηθησει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 19, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2012 Από τη στιγμή που δικτυακός τόπος που ασχολείται με απάτες σου σηκώνει κόκκινο σημαιάκι, δε νομίζω ότι έχουμε να πούμε κάτι παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 19, 2012 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2012 Αγοραζε με τις εκπτωσεις στα καταστηματα της περιοχης σου.Εγω εχω αγορασει nike με 30-40 ευρω και adidas αλλα τοσα το καθενα.Δεν υπαρχει λογος να μη το κανεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.