Tarlac Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2012 Καλησπερα,θα ειμαι συντομος... Για οσο καιρο δεν ειχα καρτα γραφικων,χρησιμοποιουσα την καρτα του επεξεργαστη(ι5 2500κ). Οταν πηρα μια(7950) και την εβαλα στο μηχανημα,ειχα θεμα με τα fps.Ηταν πολυ χαμηλα για την ισχύς της καρτα. Και διαπιστωσα οτι χρησιμοποιει και τις 2 καρτες.Απεγκατεστησα ολους τους drivers και τους ξαναεβαλα,αλλα τα ιδια. Μετα πηγα στην διαχειριση-προσαρμογεις οθονης και απενεργοποιησα την καρτα του επεξεργαστη και τωρα εχει μεινει μονο η 7950.Ειδα διαφορα στα fps αλλα η οθονη του υπολογιστη μου,μου κανει διαφορα.Την μια φορα μου τρεμοπαιζε λιγο σε σημειο που με ζαλιζε,εκανα επανεκκινηση και εφτιαξε.Και την αλλη παιρνανε 3-4 μαυρες γραμμες απο πανω μεχρι κατω πολυ γρηγορα μια φορα(?????).Μια αλλη φορα μου ειχαν πειραχτει τα χρωματα(πιο συγκεκριμενα υπηρχαν πολυ μικρες κουκιδες παντουν σε διαφορα χρωματα,οτι κι αν ανοιγα)εκανα επανακκινηση και εφτιαξε.Τις περισσοτερες μερες δεν κανει τιποτα ειναι μια χαρα αλλα τι μπορει να φταιει γι'αυτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Οκτώβριος 18, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 Ποιό μοντέλο 7950 έχεις?Δοκίμασες απεγκατάσταση με atiman uninstaller?Τρέξε αν μπορείς ένα unigine heaven/3d mark11 και δες αν παρουσιάζεται το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarlac Οκτώβριος 18, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 VTX3D Radeon HD7950 3GB GDDR5 X-Edition V2Οκ θα τα τρεξω και θα σου πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 19, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2012 Ποιό μοντέλο 7950 έχεις?Δοκίμασες απεγκατάσταση με atiman uninstaller?Τρέξε αν μπορείς ένα unigine heaven/3d mark11 και δες αν παρουσιάζεται το πρόβλημα.o παραπανω unistaller ειναι για οδηγους ati δεν νομιζω οτι αφερει υπολοιματα απο οδηγους αλλων ετεριων Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Οκτώβριος 20, 2012 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2012 o παραπανω unistaller ειναι για οδηγους ati δεν νομιζω οτι αφερει υπολοιματα απο οδηγους αλλων ετεριωνΔε χρειάζεται να απεγκαταστήσει τους drivers της ΗD 2000 για να δουλέψει σωστά η 7950 αν εννοείς αυτό. Αρκεί που την απενεργοποίησε από το biοs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 20, 2012 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2012 Δε χρειάζεται να απεγκαταστήσει τους drivers της ΗD 2000 για να δουλέψει σωστά η 7950 αν εννοείς αυτό. Αρκεί που την απενεργοποίησε από το biοs.Εννοω οτι το παραπανω προγραμα αφερει μονο υπολοιματα απο οδηγους ΑΤΙ και οχι αλλων ετεριωνΓια να αποδωσει μια καρτα τα μεγιστα καλα ειναι αν μην υπαρχουν οδηγοι αλλων ετεριων Link to comment Share on other sites More sharing options...
rinper Οκτώβριος 22, 2012 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 γεια χαρα..Λοιπον θα ειμαι και εγ συντομος..εχω ενα laptop samsung RV515 απο την αρχη οταν τον αγορασα δεν ειχε τους driver και δεν μπορω να τους βρω πουθενα στο ιντερνετ αμα καποιος μπορει να με βοηθησει με σωζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarlac Οκτώβριος 22, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 Εννοω οτι το παραπανω προγραμα αφερει μονο υπολοιματα απο οδηγους ΑΤΙ και οχι αλλων ετεριωνΓια να αποδωσει μια καρτα τα μεγιστα καλα ειναι αν μην υπαρχουν οδηγοι αλλων ετεριωνΣτο ιδιο συστημα ειχα nvidia πριν παρω αυτη...\nvidia ---> 2500k graphic card ---> ati 7950 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.