Jump to content

Αγορά low budget PC - Σύνθεση

Intraspeed

Recommended Posts

Εχω ξεμείνει με ένα pc 8ετίας (P4 στα 3ghz) οπότε ήρθε η ώρα για κάτι νέο.

Από χρήματα υπάρχουν 650 ευρώ από τα οποία τα 150 περίπου υπολογίζω να πάνε για οθόνη.

Οπότε μου μένουν τα 500 ευρώ για τον πύργο.

Επειδή έχω πολύ καιρό να παρακολουθήσω τα τεκτενόμενα της τεχνολογίας , θέλω τη βοήθεια σας.

Μήν μου πασάρουν κάτι σε μαγαζί , το οποίο π.χ. καταργείται σε λίγους μήνες ή είναι ήδη τελευταίο stock , κλπ.

Κυρίως χρήση

Internet

Δουλειές γραφείου

Περιστασιακό gaming χωρίς μεγάλες απαιτήσεις.

Ευχαριστώ έκ των προτέρων για τις προτάσεις σας.

www.thelab.gr/ti-pou-poso/thes-na-agoraseis-neo-pc-rikse-mia-114857.html

EDIT:και μόλις είδα ότι έχεις κάνει άλλο θέμα για οθόνη οπότε

Για οθόνη αν και ξεπερνάει το budget σου για 35 ευρώ.Προτείνετε αρκετά ιδιαίτερα λόγω του after-sales support που έχει.

Dell UltraSharp U2312HM | Skroutz.gr

Το έχω διαβάσει το link με τις προτάσεις του Volrath

Εχει αρκετές συνθέσεις για όλα τα budget.

Απλά δέν ξέρω κατά πόσο είναι φρέσκα τα πράγματα των συνθέσεων αυτών ή όχι.

Για αυτό ζήτησα περισσότερο κάποια βοήθεια.

Οι περισσότερες συνθέσεις είναι με Ζ77 μητρικές τελευταίας γενιάς.Όπως και οι επεξεργαστές που προτείνει.Εξάλλου το θέμα είναι φρεσκότατο 15/10 :p

Ποιά σύνθεση σκέφτεσαι πιο συγκεκριμένα?

Η πρώτη με τα 410 δεν έχει ξεχωριστή κάρτα γραφικών αλλά χρησιμοποιεί την ενσωματωμένη του AMD A10-5800K.

Εχω μείνει πολύ πίσω από θέμα νέων chipset , cpu , κλπ.

Ολο στο google είμαι αυτές τις μέρες.

Αυτή η ενσωματωμένη κάρτα κάνει για typical gaming ?

Ρωτάω γιατί παλιά , όταν ακούγαμε για ενσωματωμένες vga , σήμαινε gaming=0

αν μιλάς για typical gaming και δουλειές γραφείου μπορείς να πας στο παρακάτω

7770 - 120E

4100 - 99E

2x2GB ram - 20E

970A G46 - 77E

DVD - 20E

Seagate Barracuda ST500DM002 - 63E

OCZ silencer MKIII 500W 73E ή OCZ ModXStream Pro 600w 73E

472E

+ το κουτί

Οπότε έρχεται πολύ κοντά στην τιμή των 567 ευρώ και μάλλον δέν αξίζει τον κόπο να προτιμήσω χαμηλότερα specs.

Ευχαριστώ για την πρόταση πάντως.

Για εμένα η πρόταση του Volrath στα 567 ευρώ είναι αρκετά καλή. Επειδή είπες ότι το pc το θέλεις για τυπικό gaming θα σου πρότεινα την ίδια σύνθεση με μόνη διαφορά στην κάρτα γραφικών. Μπορείς να βάλεις μια amd 7750 ή μια 7770 που είναι πολύ τίμιες στα λεφτά που ζητάνε ειδικά για typical gaming. Έτσι έρχεσαι και στα λεφτά που περίπου θες να διαθέσεις:)

Η άποψη μου είναι ότι η 7850 είναι αρκετά καλή για gaming για κάποιον που θέλει να παίζει συχνά, αλλά δεν έχει/θέλει να διαθέσει πολλά λεφτά για να παίζει όλα τα παιχνίδια στο full. Επιπλέον στην συγκεκριμένη σύνθεση ταιριάζει λόγο και της όλης λογικής της σύνθεσης. Θες μια κάρτα που να μην σε απογοητεύει όταν κάθεσαι να παίξεις ένα παιχνίδι. Για εμένα προτίμησε την εφόσον αντέχεις οικονομικά, αλλιώς πας σε 7770-7750 κάνοντας αρκετές παραχωρήσεις και γνωρίζοντας από πριν τι παίρνεις (όχι μεγάλες προσδοκίες). Επίσης κοίτα για μεταχειρισμένα parts εδώ η σε άλλα site γιατί μπορεί να βρεις πολύ καλές προσφορές. Αυτά τα ολίγα:)

Η αλήθεια είναι , ότι , όσο περισσότερα διαβάζω , καταλήγω στο συμπέρασμα ότι αυτός ο Α10-5800Κ είναι πιό δελεαστικός σαν πρόταση (σε σχέση με την σύνθεση με τον i3).

+ το κουτί

Οπότε έρχεται πολύ κοντά στην τιμή των 567 ευρώ και μάλλον δέν αξίζει τον κόπο να προτιμήσω χαμηλότερα specs.

Ευχαριστώ για την πρόταση πάντως.

αν σκεφτείς πως η πρόταση των 567 δεν έχει dvd που το έχω βάλει 20Ε παει 587.έπειτα μπορείς να βάλεις στην δικια μου εκτός απο τα +56 για το κουτί και το τροφοδοτικό της 567,και να γλυτώσεις άλλα 30.Συνεπώς 587 με 514.Και πάλι συμφέρει ο i3 σίγουρα αλλά είναι αναλόγος τι μπορείς να δώσεις.δεν είναι για πολλούς μικρο το ποσό των 70Ε+

για αυτό και έδωσα μια πιο φθήνη αλλά εξίσου καλή σύνθεση!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.