trendy Οκτώβριος 19, 2012 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2012 Η Πειραιώς έχει τα alerts που μπορείς να έχεις ένα mail κάθε φορά που χρησιμοποιείς την κάρτα σου και επιπλέον sms αν η κίνηση έγινε στο εξωτερικό. Αυτά δωρεάν. Τώρα και στην Alpha που έχω την bonus είμαι αρκετά ικανοποιημένος, βλέπω τις κινήσεις μου στο site τους δωρεάν. Για συνδρομές στις κάρτες εξαρτάται πόσο καλός πελάτης είσαι, πόσο θέλουν να δώσουν κάρτες και άλλα. Αν ξοφλάς το λογαριασμό σου πριν τη λήξη του χωρίς να αφήνεις υπόλοιπο δε θα χρεωθείς ποτέ κάτι παραπάνω απ' ότι κάνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 19, 2012 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2012 Απο όσο ξέρω σε ΟΛΕΣ μπορείς να έχεις internet banking χωρις τίποτα έντυπο, και χωρίς ΚΑΜΙΑ χρέωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Οκτώβριος 19, 2012 Author #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2012 Ok, μιας και έχω ήδη alpha (που έχει επίσης alerts στο κινητό) και εθνική θα ξεκινήσω από εκεί να δω τι προσφέρουν. Σας ευχαριστώ όλους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Οκτώβριος 26, 2012 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 Ok, μιας και έχω ήδη alpha (που έχει επίσης alerts στο κινητό) και εθνική θα ξεκινήσω από εκεί να δω τι προσφέρουν.Σας ευχαριστώ όλους! WAT? Μαλον γκαβος ειμαι...κανεις καπου αιτηση για alerts στο κινητο για την alpha (Mastercard εχω)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Οκτώβριος 26, 2012 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 A επίσης [MENTION=4676]tragikos[/MENTION], επειδή πέρασα από την εταιρία που δούλευα λόγω εορτής και τσέκαρα και τα πράγμάτα, για A, B και C κατηγορία αυτοκινήτων χρεώνουμε 4 και όχι 8 ευρώ τη μέρα που σου είπα, για FDW πάντα.Οπότε οι τιμές στην Ευρώπη δε θα ξεφεύγουν τραγικά από αυτό το ποσό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Οκτώβριος 26, 2012 Author #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 WAT? Μαλον γκαβος ειμαι...κανεις καπου αιτηση για alerts στο κινητο για την alpha (Mastercard εχω)? Ήταν αυτόματο με την AMEX Enter Bonus, δεν έκανα κάτι. Πάρε τους τηλέφωνο όμως, δε χάνεις κάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιανουάριος 10, 2013 Author #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 A επίσης [MENTION=4676]tragikos[/MENTION], επειδή πέρασα από την εταιρία που δούλευα λόγω εορτής και τσέκαρα και τα πράγμάτα, για A, B και C κατηγορία αυτοκινήτων χρεώνουμε 4 και όχι 8 ευρώ τη μέρα που σου είπα, για FDW πάντα.Οπότε οι τιμές στην Ευρώπη δε θα ξεφεύγουν τραγικά από αυτό το ποσό.Λοιπόν έκανα νέα κράτηση με την Avis γιατί η Iberia ακύρωσε την μία πτήση και θα έχουμε διαφορετική ώρα άφιξης. Έκανα νέα κράτηση αντί για αλλαγή γιατί πρώτον δεν είχα βρει πως κάνεις αλλαγή της κράτησης και δεύτερον η νέα κράτηση κοστίζει 50€ φθηνότερα για κάποιο λόγο στις ίδιες ημερομηνίες...Τελοσπάντων, το θέμα είναι ότι πλέον τσέκαρα την επιλογή για Avis Super Cover, αλλά χωρίς να έχω καμία ένδειξη τιμής [Extras Requested (not included in your price): 1 x Avis Super Cover]. Το μόνο που βρήκα για το Super Cover ήταν από την Avis GR εδώ. Δυστυχώς δεν βρίσκω τίποτα για Ισπανία και τις εκεί χρεώσεις, καθώς δεν βρίσκω και κανένα email για να επικοινωνήσω μαζί τους. Εσύ θεωρείς ότι το Super Cover της Avis είναι το FDW που λες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Ιανουάριος 10, 2013 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 Λοιπόν έκανα νέα κράτηση με την Avis γιατί η Iberia ακύρωσε την μία πτήση και θα έχουμε διαφορετική ώρα άφιξης. Έκανα νέα κράτηση αντί για αλλαγή γιατί πρώτον δεν είχα βρει πως κάνεις αλλαγή της κράτησης και δεύτερον η νέα κράτηση κοστίζει 50€ φθηνότερα για κάποιο λόγο στις ίδιες ημερομηνίες...Τελοσπάντων, το θέμα είναι ότι πλέον τσέκαρα την επιλογή για Avis Super Cover, αλλά χωρίς να έχω καμία ένδειξη τιμής [Extras Requested (not included in your price): 1 x Avis Super Cover]. Το μόνο που βρήκα για το Super Cover ήταν από την Avis GR εδώ. Δυστυχώς δεν βρίσκω τίποτα για Ισπανία και τις εκεί χρεώσεις, καθώς δεν βρίσκω και κανένα email για να επικοινωνήσω μαζί τους. Εσύ θεωρείς ότι το Super Cover της Avis είναι το FDW που λες;The Avis Super CDW, Hertz Super CDW and Europcar Super CDW (Super CDW is also known as the Excess, Non Waiver or the deductible) generally cover Excess on Damage and Excess on Theft. Damage to windows, tyres, the undercarriage and the roof is generally excluded. Insurance4carhire covers: Excess on damage, excess on theft and damage to: windows, tyres, the undercarriage and the roof. Βρήκα αυτό με ένα googlάρισμα. Κατά 99,9% είναι το FDW τους. Στα χαρακτηριστικά τουλάχιστον είναι το ίδιο με αυτό που γνωρίζω. Περεταίρω κάλυψη προσφέρεται μόνο αν έχεις κλείσει ολόκληρο πακέτο διακοπών από συγκεκριμένα τεράστια ταξιδιωτικά γραφεία και με συγκεκριμένες εταιρίες.Όπως και να χει, για μένα είσαι πλήρως καλυμμένος. Από εκεί και πέρα, μόλις φτάσεις στο desk θα σου πουν κάποιες δικές τους λεπτομέρειες. Θα συμπληρώθεί ένα συμβόλαιο, το οποίο θα έχει ήδη σημειωμένες ότι ζημιές υπάρχουν ήδη αν υπάρχουν, και σε σχήμα αλλά και με κωδικούς, καθώς και την ποσότητα της βενζίνης με την οποία θα πρέπει να επιστρέψεις. Όμως είναι δική ΣΟΥ υποχρέωση να ελέγξεις για τυχόν ζημιές που δεν είναι καταγεγραμμένες. Αν βρεις κάτι μην τυχόν και το γράψεις στο συμβόλαιο, βρες έναν υπάλληλο να στο ελέγξει και βάλε τον να υπογράψει επιπρόσθετα. Έλεγξε για ρεζέρβα, τσέκαρε την πίεση στα λάστιχα και για τυχόν ζημιές στο εσωτερικό και ΠΡΗΞΕ τους. Σημαντικό και οι υαλοκαθαριστήρες να δουλέυουν. Μην ανοίξεις το καπό για να ελέγξεις τα υγρά ή οτιδήποτε, αυτό ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ γιατί αν σε δουν μετά μπορούν να σου φορτώσουν το οτιδήποτε. Πρήξε τον local bezdim :hang2: (τον υπάλληλο). Απο εκεί και πέρα μια ματιά στα φανάρια και τα φλας και το ράδιο αν λειτουργεί.Ό,τι στραβό σου γυαλίσει ανάφερε το. ΝΑΙ έχεις full ασφάλεια, ΝΑΙ μόλις κατέβηκες από το αεροπλάνο με τις βαλίτσες και την κούραση σου, αλλά αυτές είναι οι διακοπές σου και πας για να περάσεις καλά. Διασφάλισε το αυτό λοιπόν, 10-15 το πολύ λεπτά έλεγχος είναι. Εύχομαι να μη συμβεί το παραμικρό, αν συμβεί κάτι όμως και σε καλύψει η ασφάλεια, υπάρχει μια μηδαμινή πιθανότητα να σου ζητήσουν να πληρώσεις ένα Administration Fee (AF). Γι αυτό υποχρεούνται να σε ενημερώσουν κατά την παραλαβή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.