Jump to content

Αγορα στρωματος κρεβατιου

FANISTELROOY

Recommended Posts

Ψαχνω 2 μονα στρωματα κρεβατιου 90Χ200 με κοστος μεχρι 120€ το ενα. Εχω δει καποια στο ENTOS τα οποια ειναι λεει greco strom. Εχει κανεις εμπειρια;

Τα στρωματα ειναι για κοπελες 50-55 κιλα περιπου.

Έχω στρώμα γνωστής εταιρίας στρωμάτων...αξίζει τα λεφτά του.

Έχω πρόβλημα στη μέση και πάντα βοηθάει να ηρεμεί η περιοχή. Συν ότι κοιμάμαι καλύτερα.

Το δικό μου έκανε αρκετά πάνω απο 120ε αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος πως θα έχουν και κάτι σε αυτά τα λεφτά.

Γενικά αξίζει 1000 φορές να δώσεις κάτι παραπάνω, παρά να πάρεις στρώμα που έχει μέσα κουρέλια.

Τέλος να πω πως μετά απο 4 χρόνια είχε κάνει μία γούβα...εγώ δεν την πρόσεξα καν άλλοι μου το είπαν...τους πήρα τηλ ήρθαν το είδαν και επειδή είχε καταργηθεί η σειρά εκείνη μου έφεραν καινούργιο καλύτερο.

E καλα το ξερω αυτο.... στρωμα που να αντεξει 4-5 χρονια ψαχνουν, οχι 10ετια.

Βρηκα αυτο εδω το site που εχει και δωρεαν μεταφορικα, ενω το ENTOS ζηταει 30-50€ μεταφορικα.

Greco Strom my strom ορθοπεδικά στρωματα Στρώματα GrecoStrom

Αυτο πχ εχει εγγυηση 3 χρονια και ειναι 100€

http://www.sleepys.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30481

Ενω αυτο με 10χρονια εγγυηση εχει 145€

http://www.sleepys.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30479

Nαι για πες γιατί κι εγώ ψάχνομαι για αγορά νέου στρώματος λόγω προβληματικής σπονδυλικής στήλης... :p

Επίσης επειδή λεφτά δεν παίζουν, στο παρόν στρώμα που έχω αν βάλω κάποιο υπόστρωμα καλό, (τουλάχιστον μέχρι να υπάρξει κάποια οικονομική ανάσα..), γίνεται δουλειά;Τι τιμές παίζουν περίπου γνωρίζει κανείς;

Εγώ είχα πάρει ένα μέτριο->Καλό απο Μέντια ή Κάντια στρομ, με 500 ευρώ (απο 900 λόγο κονέ).

Γενικά, ΚΑΛΟ στρώμα θές 500+ θα έλεγα για να μην πω 1000 και με φάτε με κριση κλπ.

Αλλά αν λέμε πως η οθόνη είναι μια φορά επένδυση για τα μάτια μας, έτσι και το στρώμα είναι 10...

Απο θέματα ξεκούρασης, ποιοτικού ύπνου, μυοσκελετικά κλπ.

Το θέμα δεν είναι ΠΟΣΟ θα αντέξει, είναι να είναι σωστό.

Σου ειπα και πριν οτι συμφωνω, απλα το μπατζετ ειναι μεχρι εκει δυστυχως. Σκεψου οτι αγοραστηκαν δυο κρεβατια τωρα και θελουν και δυο στρωματα. Αν για καθε στρωμα δωσουν 500-600€ ξεφευγει πολυ και δεν περισσευουν χρηματα. Και για οθονη αν δεν εχεις θα παρεις μια 22αρα με 120€. Πιστεψε με ειναι πολυ ζορικα τα πραγματα.

Γι αυτο λοιπον, οποιος εχει εμπειρια απο στρωματα εως 120€ σε διασταση 90Χ200 ας ριξει μια βοηθεια.

edit:

Και η μανα μου ειχε δωσει προ κρισης 1000-1200 για ενα μεντιαστρομ και εχει κατενθουσιαστει, αλλα εγω οποτε ξαπλωνω σ αυτο δεν με βολευει, προτιμω να κοιμαμαι σ αυτο που εχω απο 10χρονων μαρκα αγνωστη.

Απο media ειναι και το δικο μου...

Εχει και υποστρώματα αλλά δεν ξέρω κατα πόσο αξίζουν...

Πάντως αν ειναι για φοιτήτριες ας πανε μια βολτα απο το πανεπιστημιο στις αγγελίες...αν και δεν ξερω κατα ποσο ειναι υγιεινο το μεταχειρισμένο στρώμα...

Στα στρώματα γενικά δεν ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις.

Αν δεν το δοκιμάσεις καλά το στρώμα,μην προχωρήσεις στην αγορά του.

Παθών και μαθών...

Πέρσυ έσκασα 1.2k για το prestige plus της media και απλά δεν έχω μπορέσει να κοιμηθώ σαν άνθρωπος.

Από την άλλη έχω και ένα της terzostrom απλο ~10ετίας, μας το είχε φέρει ο μαραγκός μαζί με το κρεββάτι,δεν το είχα διαλέξει εγώ στο οποίο όταν ξαπλώνω αισθάνομαι ότι ξαπλώνω στα σύννεφα κυριολεκτικά.

Οπότε μεγάλη προσοχή στην επιλογή...

Στα στρώματα γενικά δεν ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις.

Αν δεν το δοκιμάσεις καλά το στρώμα,μην προχωρήσεις στην αγορά του.

Παθών και μαθών...

Πέρσυ έσκασα 1.2k για το prestige plus της media και απλά δεν έχω μπορέσει να κοιμηθώ σαν άνθρωπος.

Από την άλλη έχω και ένα της terzostrom απλο ~10ετίας, μας το είχε φέρει ο μαραγκός μαζί με το κρεββάτι,δεν το είχα διαλέξει εγώ στο οποίο όταν ξαπλώνω αισθάνομαι ότι ξαπλώνω στα σύννεφα κυριολεκτικά.

Οπότε μεγάλη προσοχή στην επιλογή...

Έχε υπόψιν σου ότι θέλεις κανένα μήνα σίγουρα για να το συνηθίσεις...

Αυτό που κάνουνε πολλοί είναι πως κοιμούνται τις μισές μέρες στον καναπέ και βγάζουν έτσι συμπέρασμα.

Αν δεν απατώμαι, σε κάθε κατηγορία υπάρχουν αρκετές επιλογές διαφορετικού τύπου. Κοινώς δεν παίρνεις το ακριβότερο και σε βολεύει με το ζόρι. Πρέπει να βρεις το σωστό για τα γούστα σου ή την πάθηση σου ή τα κιλά σου.

Όπως είναι πχ τα αθλητικά παπούτσια. Δεν αγοράζεις τα ακριβότερα asics και μετά βρίζεις γιατί ενώ έχεις σοβαρό υπερπρηνισμό εσύ πήρες αυτά που είναι για ουδέτερο πρηνισμό.

Δεν τίθεται θέμα μόνο φίρμας γιατί υπάρχουν Ελληνικές εταιρίες όπως αυτή που αναφέρει ο FANISTELROOY η οποία είναι απο τις καλύτερες σε ότι αναφορά τις εγχώριες φίρμες. Εγώ έχω αγοράσει του υιου και είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την ποιότητα.

Βέβαια το καλύτερο θα ήταν να πας να το "δοκιμασεις" (όχι όπως ο Θ.Β. βέβαια :sarcastic:) ή να το προβάρεις όπως λένε και κάποιοι .

Εγώ πάντως όταν το αγόρασα το "πρόβαρα" :laughing:.

Επίσης θα πρέπει να κοιτάξεις και θέμα το πως κοιμάσαι και να αγοράσεις τον κατάλληλο τύπο. Η εαν υπάρχει πρόβλημα στην σπονδυλική στύλη να χρειάζεσαι περισσότερη σκληράδα κλπ.

• 2 weeks later...

Απλα για την ιστορια να ενημερωσω οτι τελικα πηραν 2 τετοια

Στρώματα :: Greco Strom :: Smart :: Smart εως 90 εκ - Sleepys.Gr Media Strom MediaStrom Candia Greco Linea Stromata

και ειναι παρα πολυ καλα!! Εγω (112κιλα) κοιμηθηκα εκει αποψε και ηταν σουπερ. Βεβαια ειναι καινουρια ακομα, 2 ημερων, οποτε δεν ξερω τι συμπεριφορα θα εχουν μετα απο καποιο διαστημα.

Απλα για την ιστορια να ενημερωσω οτι τελικα πηραν 2 τετοια

Στρώματα :: Greco Strom :: Smart :: Smart εως 90 εκ - Sleepys.Gr Media Strom MediaStrom Candia Greco Linea Stromata

και ειναι παρα πολυ καλα!! Εγω (112κιλα) κοιμηθηκα εκει αποψε και ηταν σουπερ. Βεβαια ειναι καινουρια ακομα, 2 ημερων, οποτε δεν ξερω τι συμπεριφορα θα εχουν μετα απο καποιο διαστημα.

Αυτό θα φανεί αρκετά ποιο μετά (βλέπε : μετά την 5 ετία) !!!!!!

Απο ότι βλέπω είμασταν και παλιοί γείτονες :laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.