FANISTELROOY Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2012 Ψαχνω 2 μονα στρωματα κρεβατιου 90Χ200 με κοστος μεχρι 120€ το ενα. Εχω δει καποια στο ENTOS τα οποια ειναι λεει greco strom. Εχει κανεις εμπειρια;Τα στρωματα ειναι για κοπελες 50-55 κιλα περιπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 18, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 Εμπειρία με κοπέλες ή με στρώματα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Οκτώβριος 18, 2012 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 Για κοίταξε εδώ: Στρώματα | Skroutz.gr Αντέχουν πολλές κοπέλες πάνω και κάτω από το στρώμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Οκτώβριος 18, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 Έχω στρώμα γνωστής εταιρίας στρωμάτων...αξίζει τα λεφτά του.Έχω πρόβλημα στη μέση και πάντα βοηθάει να ηρεμεί η περιοχή. Συν ότι κοιμάμαι καλύτερα.Το δικό μου έκανε αρκετά πάνω απο 120ε αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος πως θα έχουν και κάτι σε αυτά τα λεφτά.Γενικά αξίζει 1000 φορές να δώσεις κάτι παραπάνω, παρά να πάρεις στρώμα που έχει μέσα κουρέλια.Τέλος να πω πως μετά απο 4 χρόνια είχε κάνει μία γούβα...εγώ δεν την πρόσεξα καν άλλοι μου το είπαν...τους πήρα τηλ ήρθαν το είδαν και επειδή είχε καταργηθεί η σειρά εκείνη μου έφεραν καινούργιο καλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 18, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 [MENTION=6845]oxide[/MENTION] πες μαρκα, μην ντρεπεσαι...:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 18, 2012 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 Χωρίς να θέλω να ακουστώ λαλάκας, με 120 ευρώ ΚΑΛΟ στρώμα δεν παίρνεις.Και επίσης, ΟΤΙ και αν πάρεις, να πας να ξαπλώσεις πάνω πριν την αγορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 18, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 E καλα το ξερω αυτο.... στρωμα που να αντεξει 4-5 χρονια ψαχνουν, οχι 10ετια.Βρηκα αυτο εδω το site που εχει και δωρεαν μεταφορικα, ενω το ENTOS ζηταει 30-50€ μεταφορικα.Greco Strom my strom ορθοπεδικά στρωματα Στρώματα GrecoStromΑυτο πχ εχει εγγυηση 3 χρονια και ειναι 100€http://www.sleepys.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30481Ενω αυτο με 10χρονια εγγυηση εχει 145€http://www.sleepys.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30479 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zampONakiaskiou Οκτώβριος 18, 2012 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 Nαι για πες γιατί κι εγώ ψάχνομαι για αγορά νέου στρώματος λόγω προβληματικής σπονδυλικής στήλης... Επίσης επειδή λεφτά δεν παίζουν, στο παρόν στρώμα που έχω αν βάλω κάποιο υπόστρωμα καλό, (τουλάχιστον μέχρι να υπάρξει κάποια οικονομική ανάσα..), γίνεται δουλειά;Τι τιμές παίζουν περίπου γνωρίζει κανείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 18, 2012 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 Εγώ είχα πάρει ένα μέτριο->Καλό απο Μέντια ή Κάντια στρομ, με 500 ευρώ (απο 900 λόγο κονέ).Γενικά, ΚΑΛΟ στρώμα θές 500+ θα έλεγα για να μην πω 1000 και με φάτε με κριση κλπ.Αλλά αν λέμε πως η οθόνη είναι μια φορά επένδυση για τα μάτια μας, έτσι και το στρώμα είναι 10...Απο θέματα ξεκούρασης, ποιοτικού ύπνου, μυοσκελετικά κλπ.Το θέμα δεν είναι ΠΟΣΟ θα αντέξει, είναι να είναι σωστό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 18, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 Σου ειπα και πριν οτι συμφωνω, απλα το μπατζετ ειναι μεχρι εκει δυστυχως. Σκεψου οτι αγοραστηκαν δυο κρεβατια τωρα και θελουν και δυο στρωματα. Αν για καθε στρωμα δωσουν 500-600€ ξεφευγει πολυ και δεν περισσευουν χρηματα. Και για οθονη αν δεν εχεις θα παρεις μια 22αρα με 120€. Πιστεψε με ειναι πολυ ζορικα τα πραγματα.Γι αυτο λοιπον, οποιος εχει εμπειρια απο στρωματα εως 120€ σε διασταση 90Χ200 ας ριξει μια βοηθεια.edit:Και η μανα μου ειχε δωσει προ κρισης 1000-1200 για ενα μεντιαστρομ και εχει κατενθουσιαστει, αλλα εγω οποτε ξαπλωνω σ αυτο δεν με βολευει, προτιμω να κοιμαμαι σ αυτο που εχω απο 10χρονων μαρκα αγνωστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Οκτώβριος 18, 2012 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 Απο media ειναι και το δικο μου...Εχει και υποστρώματα αλλά δεν ξέρω κατα πόσο αξίζουν...Πάντως αν ειναι για φοιτήτριες ας πανε μια βολτα απο το πανεπιστημιο στις αγγελίες...αν και δεν ξερω κατα ποσο ειναι υγιεινο το μεταχειρισμένο στρώμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 18, 2012 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 Νομίζω πως το "Αίμα δάκρυα και ιδρώτας" του Κορκολή γράφτηκε για τα στρώματα των φοιτητών, οπότε μάλλον όχι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Οκτώβριος 18, 2012 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 Στα στρώματα γενικά δεν ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις.Αν δεν το δοκιμάσεις καλά το στρώμα,μην προχωρήσεις στην αγορά του.Παθών και μαθών...Πέρσυ έσκασα 1.2k για το prestige plus της media και απλά δεν έχω μπορέσει να κοιμηθώ σαν άνθρωπος.Από την άλλη έχω και ένα της terzostrom απλο ~10ετίας, μας το είχε φέρει ο μαραγκός μαζί με το κρεββάτι,δεν το είχα διαλέξει εγώ στο οποίο όταν ξαπλώνω αισθάνομαι ότι ξαπλώνω στα σύννεφα κυριολεκτικά.Οπότε μεγάλη προσοχή στην επιλογή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Οκτώβριος 18, 2012 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 Στα στρώματα γενικά δεν ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις.Αν δεν το δοκιμάσεις καλά το στρώμα,μην προχωρήσεις στην αγορά του.Παθών και μαθών...Πέρσυ έσκασα 1.2k για το prestige plus της media και απλά δεν έχω μπορέσει να κοιμηθώ σαν άνθρωπος.Από την άλλη έχω και ένα της terzostrom απλο ~10ετίας, μας το είχε φέρει ο μαραγκός μαζί με το κρεββάτι,δεν το είχα διαλέξει εγώ στο οποίο όταν ξαπλώνω αισθάνομαι ότι ξαπλώνω στα σύννεφα κυριολεκτικά.Οπότε μεγάλη προσοχή στην επιλογή...Έχε υπόψιν σου ότι θέλεις κανένα μήνα σίγουρα για να το συνηθίσεις...Αυτό που κάνουνε πολλοί είναι πως κοιμούνται τις μισές μέρες στον καναπέ και βγάζουν έτσι συμπέρασμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Οκτώβριος 18, 2012 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 Για να κοιμηθω στους καναπεδες που εχω πρεπει να ξαπλωσω σε σχημα Γ. Δυστηχως δεν ειναι θεμα συνηθειας στη περπτωση μου. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Οκτώβριος 19, 2012 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2012 Αν δεν απατώμαι, σε κάθε κατηγορία υπάρχουν αρκετές επιλογές διαφορετικού τύπου. Κοινώς δεν παίρνεις το ακριβότερο και σε βολεύει με το ζόρι. Πρέπει να βρεις το σωστό για τα γούστα σου ή την πάθηση σου ή τα κιλά σου.Όπως είναι πχ τα αθλητικά παπούτσια. Δεν αγοράζεις τα ακριβότερα asics και μετά βρίζεις γιατί ενώ έχεις σοβαρό υπερπρηνισμό εσύ πήρες αυτά που είναι για ουδέτερο πρηνισμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zerocool Οκτώβριος 20, 2012 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2012 Δεν τίθεται θέμα μόνο φίρμας γιατί υπάρχουν Ελληνικές εταιρίες όπως αυτή που αναφέρει ο FANISTELROOY η οποία είναι απο τις καλύτερες σε ότι αναφορά τις εγχώριες φίρμες. Εγώ έχω αγοράσει του υιου και είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την ποιότητα. Βέβαια το καλύτερο θα ήταν να πας να το "δοκιμασεις" (όχι όπως ο Θ.Β. βέβαια ) ή να το προβάρεις όπως λένε και κάποιοι . Εγώ πάντως όταν το αγόρασα το "πρόβαρα" . Επίσης θα πρέπει να κοιτάξεις και θέμα το πως κοιμάσαι και να αγοράσεις τον κατάλληλο τύπο. Η εαν υπάρχει πρόβλημα στην σπονδυλική στύλη να χρειάζεσαι περισσότερη σκληράδα κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Νοέμβριος 1, 2012 Author #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2012 Απλα για την ιστορια να ενημερωσω οτι τελικα πηραν 2 τετοιαΣτρώματα :: Greco Strom :: Smart :: Smart εως 90 εκ - Sleepys.Gr Media Strom MediaStrom Candia Greco Linea Stromataκαι ειναι παρα πολυ καλα!! Εγω (112κιλα) κοιμηθηκα εκει αποψε και ηταν σουπερ. Βεβαια ειναι καινουρια ακομα, 2 ημερων, οποτε δεν ξερω τι συμπεριφορα θα εχουν μετα απο καποιο διαστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zerocool Νοέμβριος 1, 2012 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2012 Απλα για την ιστορια να ενημερωσω οτι τελικα πηραν 2 τετοιαΣτρώματα :: Greco Strom :: Smart :: Smart εως 90 εκ - Sleepys.Gr Media Strom MediaStrom Candia Greco Linea Stromata και ειναι παρα πολυ καλα!! Εγω (112κιλα) κοιμηθηκα εκει αποψε και ηταν σουπερ. Βεβαια ειναι καινουρια ακομα, 2 ημερων, οποτε δεν ξερω τι συμπεριφορα θα εχουν μετα απο καποιο διαστημα. Αυτό θα φανεί αρκετά ποιο μετά (βλέπε : μετά την 5 ετία) !!!!!! Απο ότι βλέπω είμασταν και παλιοί γείτονες Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Νοέμβριος 1, 2012 Author #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2012 Αν αντεξει αξιοπρεπως 5 χρονια τοτε ειναι μια χαρα!! 20€/χρονο για να κοιμασαι ειναι τσαμπα Γαλατσιωτης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.